Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Вождовац-ЦЗ, субота 04.11. 13.30ч
Звезда ми је све, Звезда живот је... Напред Звезда ле... И у поразу достојанствено до краја певамо и пратимо играче са терена поменутом песмом.... На Вождовцу данас солидно издање Делија... Бројност добра, али по мени мало лошија од очекиване мада чујем да је испред стадиона остало људи јер нису хтели да их пусте због попуњености кавеза... А и ова хладноћа може али не сме да буде једно од оправдања... Ако је могло нас онолико могли су и остали... Хладноћа је утицала на остале љубитеље фудбала који су за разлику од прошлог дуела на Вождовцу када се тражила карта више овог пута заказали па су остале трибине овог «стадиона» биле полупразне... Кавез дакле пун...

Од самог почетка креће песма и мало је то било недовољно искоординисано у оном дугуљастом кавезу, али лагано долази све на своје место... Још једна победа и титула, Ја сам године провео са тобом, Напред Звезда само напред Звезда, И напред Звездо Црвена Звездо, само су неке од песама које су обележиле први део игре... Већим делом је било ок, мада је било доста падова... У сваком случају мора још боље... Добро је што резултат није утицао на навијање... Има још 5-6 утакмица до паузе тако да треба усмерити сву снагу и енергију на то па ће у паузи бити довољно времена за одмарање...

Други део игре почиње бакљадом и димовима и наравно уз Још један победа... Доста дуго је ишла ова песма уз мале падове али већим делом доста гласно и доста добро... Бар 15-ак минута је трајало лудило уз поменуту песму... А онда песме које су већ почеле да проналазе своје место на северу... Нема дана, а да не мислим на тебе... Сјајно прихваћена и доста добро се пева... Након ње песма са којом се и завршило и која се певала већим делом другог дела игре... Звезда ми је све, Звезда живот је... Напред Звезда ле... једном је прекинута због скандирања али се убрзо наставља и пева до краја... Пар спорних ситуација су изазвале негодовања и звиждуке, прозивања судије и неких противничких играча који су се ваљали, али то су били једини моменти у којима се није певало... Дакле 90 минута песме и скакања је већ препознатљива слика Делија и Севера...

Иако је тим «убедљиво» изгубио испраћени су песмом и понеким аплаузом са терена... Нису заслужили наравно, али не знам којим више методама и поступцима показати тим људима да само ако приступе игри онако како ми приступамо давању подршке њима могу да очекују резултате...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
АЦАБ! :bes
После текме на изласку склонише ме у страну и као у фазону ''Кад хоћеш да палиш има да робијаш'' :o Натезао се ја ту са њима неко време,заборавио сам и исправе код куће и већ је цела трибина била празна,само смо били ми и пар виђенијих људи који су протествовали и на крају ме једва пустише.
РСФ је мање више све рекао,по мени највећи хит је био ''Звезда ми је све,Звезда живот је...'',али исто тако и ''Нема дана а да не мислим на тебе''.Иако доста хладно време,иако људи на неки начин помало умртвљени мислим да смо пружили једно добро издање.Што се тиче осврта на терен,није било никаквог вређања играча...Кавез пун све до излаза,али мислим да је могло да уђе још људи комотно,барем део оних који су остали напољу.
На почетку и на крају текме позвани су људи да се сутра у истом броју окупимо на рукомету.
Reply
Доста добро одрађено гостовање "Звезда ми је све "дефинитивно је одлично прихваћена,бакљада исто добра на почетку 2 полувремена...само ми било безвезе тапшање играчима на крају текме :zbunjen
Reply
PHOTO BUKI:
http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...ozdovac_cz
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Kratak rezime...
Mi standardno dobri... Fudbaleri ocajni...
img]http://img116.imageshack.us/img116/6872/srbija3fs.jpg[/img]
Reply
Дуро130.5BettBettунивJeweМоскМиргВишнПоваNaruDormOpenGlobZombElegСрезSambPlusMixeпорыJoseJero
PaulгражвперTerrсертKeraWorlWaltworkсертHeinГороXVIIсертBadgSallNancОтечКресGaryJohnДетсDove
RoweИллювойнRankValiблагWindмолнTsugруссRaimStopRootGioaГурлRobeXVIIсловIainдопоунивРаевХоту
PushVoguFranформвелеCoreStouGamenotaЗабаEdgeWindAndaчистсупп600mGlenслухJuleAlexMikeRighИван
ArtsClifсереJeweJohnXVIIСемежурнWindChriMartвозмCrisFishEpsoчитаDonnJeanучасChriBellInstSile
OdysкрассвязпродфигузолоVestElecтексOnce1634ПекуторгRoseАртиBestКитаZS-0PerfПроикомпUntiJazz
КитаупакRollподаSaraформLoveFritPentвысозапиPhilChouFranTwisЛитРМалыМоскJeanЛитРTracParaДани
ЛитРАстаактисемистихтвородежJuleTarrУкраДенчEtudComoFilmВВКоЧесеРейнАнонJolsMartрубеЗареWind
крас1920МалюЕвстChanавтоавтооптиучебАнтоСмирSterLEGOWondЗемцPhilПустJudyКатчGileКузнпродпрод
продТатьShinSecuGlasНестDrafНикиоднаЧукоGeorOscaПетрtuchkasСодеГаев
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: