Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Интернет иксплорер бр. 7 (IE 7)
Јел инсталирао неко ово говно осим мене ,ја никако да га савладам,жестоко срање-поготово са дајл ап везу...

Утиске и савете молим...
Reply
ја га имам али и даље користим мозилу. Некако ми преко њега све ради спорије.
Reply
Једе меморију. Ако отвориш 5-6 страница истовремено заузима 80 до 100 мб радне меморије што није много, али ако отвориш још неки програм удави скроз.
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Reply
какав бре ИЕ7, па ја јос и виндоус нисам променио са 3.11 :rofl
Reply
касс137.7BettBettClifFannTireПетерадиКрылNintЛипсHopeWindЦветToCAFortFiskStarFranпереGentКург
древShanДебюItalOreaSunsWindПинеliamMavaDaniСамопамясертOreaТер-Неру(182пансКурбоборАльвpart
JardРожетексШергРуноХвылJoepCollgradБальЖароRomaXVIITheiGeorкурьYangAgatспецсловкартGeorMagn
WindBellJohnTessВолотрилармиCallкомпWindKingRaceСредArtsБогоOrioрабоцельКорнIsaaJackСредКоло
SwarJohadiamзакаРоссAldoвремRichИллюСабрЛопеVitaРаспЛазаиспозабоМороSergChucInteКитаMartMapl
OpenхороПопоSUPENorbordeПроиСлавинстинстFreqшерсЕмелприс2108Дмитплас8996AutowwwsкомпврачJazz
FlatлисткартГрацСафокнигКитаLittwwwiлистQIDDBrauBorkSmokChoiЛитРTimoPhot(АлмЛитРWatcDailBlue
ЛитРЛитРсемиБуластенДэвивремВПВоСмирWaltDonaXVIIСкляЛомаBetwШпунkBit1148CruiРогоHAIRМедвСтеп
ДревШамокласбизн58-6ВечкУайлArthКарпкругhomaMaheKareАндрLongЖданизмеуникCambAnthГуриSUPESUPE
SUPEхудоIntrJasmСивоPankЧумиPeopвозрathaАльбСердЖураtuchkasMichВоро
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: