Peca je bradu furao samo to jedno leto isto kao i onu majcu (koju je nosio u Zagrebu na maksimiru kada se desila ona frka).. Inace do jaja lik, mada ne ide vise na tekme, kako kaze zeli da ustupi svoje mesto mladjim navijacima. Mislim da je njegovo poslednje gostovanje sa Zvezdom bilo u Metzu...
Threads: 1
Da to je covek, Peca Panker, malo sam se zajabunio. Ziva legenda!
Threads: 2
Quote:Ja bih voleo da cujem nesto o Drezdenu :batine
Koliko ja znam Zorz nije u zemlji vec duze,tako da bi bilo dobro da on da svoje vidjenje hool scene nekada i ako je upoznat sa sadasnjom da ih uporedi...
Zatim,njegovo omiljeno gostovanje,tuca,,,odnos i vidjenje drugih navijackih grupa,a naricito Grobara..."odnos" sa zandarima...
imam ja reportazu iz revije u vezi drezdena pa mogu skenirati i poslati
Threads: 0
Peca Panker jeste legenda severa, ali isto tako je i ukaljao kasnije to svoje ime koje je imao. Neko ko pljuje zarad jeftinih politickih poena po svojim drugovima i ko pljuje po Delijama zato sto mu je neko iz stranke kojoj pripada tako rekao, ne zasluzuje vise nista, ostaje mu samo to da je bio to sto je bio da jeste istorija severa i to je to. Sada moze da ide svojim putem ali na marakani niej dobrodosa.
Sto se tice pitanja vezanog za grobare da tacno je, Bilo i ne ponovilo se.
he FBI is offering a $1,000,000 reward for information leading directly to the arrest of James J. Bulger.
Threads: 5
Quote:Peca Panker jeste legenda severa, ali isto tako je i ukaljao kasnije to svoje ime koje je imao. Neko ko pljuje zarad jeftinih politickih poena po svojim drugovima i ko pljuje po Delijama zato sto mu je neko iz stranke kojoj pripada tako rekao, ne zasluzuje vise nista, ostaje mu samo to da je bio to sto je bio da jeste istorija severa i to je to. Sada moze da ide svojim putem ali na marakani niej dobrodosa.
Inace nakon tih desavanja Peca posecuje redovno Zemun ali nakon par sezona i to batali
Threads: 15
Peca Panker,koliko znam smesan lik,bio je cenjen dok se nije ponizio i postao smesan.Cuo sam da su ljudi skontali da je vise bio u Zvezdi zbog nacionalnih sukoba koji su tad bili u toku nego zbog same Zvezde.
Tacno je da je isao na Zemun,mislim da je i dan danas njihov ''navijac''.
Ja sam bio osn.sk.kad je doveo neke klince da u indjiju da navijaju za kk Taurunum protiv Zelje(nas kk)...
Threads: 15
Nego Forever Ultras,znas li Luzaju(Indjija)?