Threads: 24
Bas sam se raspisao da odgovorim Huliganu, pa mi blokirao komp.
Da ne idem u sirinu, Kizo, taj tim bese Ksamaks, ta generacija Zvezde je oborila vise neslavnih rekorda, prekinula dugogodisnju tradiciju nepobedivosti u Evropi (pre Xamaxa Atletiko davne '86 nas dobio), a i groblje prekinulo post od 20 godina koliko nas do tada nisu dobili na Marakani. Tada sam se ja jos nervirao zbog igraca koji ne znoje sveti dres, ali iz godine u godinu ta praksa se ponavlja pa ne mislim samo da su igraci u pitanju. Dzaja je u sukobu najbolji igrac - trener stao na stranu igraca i za mene je cela prica zavrsena, pored svega sto je i pre toga cinio. NAravno, vreme posle toga je pokazalo ko je napravio los potez. Huligan, ako si pratio ranije Oazin Forum mogao sa da vidis stavove koje sam imao u vezi toga, a bio sam 100% uz Muslina.
O onoj konstataciji za simpatizere i navijace, mogu samo da kazem da sam uveren da u nasem kopu ima max 100-200 hardcore navijaca, ako ih i toliko ima, a cinjenica je da je kop na kosarkaskim utakmicama 3 puta veci nego na fudbalskim, a da "simpatizere" i ne pominjem. U rezultatima klubova se vidi koji klub bolje radi i koji dovodi vise navijaca.
Na jednom gostovanju u NS secam se da sam video jednu ekipu sa Oazinog Foruma koja je sedela sa strane i gledala tekmu dok smo mi ostali simpatizeri navijali, a sutradan su na Forumu na sav glas pisali o tome kako se lose navija, kako je masa ljudi sa strane koji nemaju pojma i sl. Nadam se da ovde nije slicna situacija.
Zao mi je sto 3-4 coveka ucestvuje u ovoj raspravi, moze to i bolje i vise namigivanje
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]
Threads: 15
???? ?? ????? t?? ????? ?????, ? ??? ??? ????? ?? ????? ??? ???? ?? ?????? ??????? ? ???? ???? (?? ? ?? ????? ?? ?? ???? ? ??????), ? ?? ????? ?? ?? ???? ???? ??? ????? (??? ?? ?????? ????) ????? ???????.
?, ???, ??? ????? ?? ?? ???? ??????? ???? ????????? ??????? ? ???????? ?????????? ?? ????? ???????.
?????? ?? ?? ???? ??? ?? ???????? ????? ???? ????? ?? ??????? ?? ?? ???? ???????????.
? ?? ????? ????? ?????????? ?? ?? ?? ???? ????????? ???? ??????, ? ?? ?????.
?? ????? ?? ???? ?? ????? ?? ????? "????" ? ???? (?? ?? ?? ???? ???? ????????), ???, ??????????? ?? ??????? ???????.
?? ??? ?? ?? ??????? ?????, ???? ??? ????????? ??, ????????, ????? ?????????...:
-?????? ?? ????? ?? ?????;
-???????? ?? ?????? ?? ??????;
-?????? ?? ????? ?? ????? ??????????;
-?????????? ?????? ?? ?? ???? ?? ???;
-??????? ???????? ?? ??? ????? ? ??????;
-? ?? ??? ??? ????? ???????? ?? ??? ????? ???? ????????????.
???? ????? "??? ????? ????????" , ?????? ?? ?????? ?? ???? ? ?????? ?????, ??? ?? ????? ???? ? ??????.
?? ????? ????????? ????????, ???????? ?? ???????? ???????????? (??????? ??????????, ????? ???? ???? ????? ?? ????? ? ??????? ??????????, ? ? ??? ????? ?? ?????, ???? ??? ??????? ? ????? ?? ?? ???????), ????? ??????????? ???????????? ? ???? ??? (??????? ??????),????????? ?? ??????? ????? ? ?????? , ??? ? ????? ??????.
??? ??????? ???? ?? ??????? ? ???????? ??????a ???????, ? ?????? ?? ?? ?????!
-?? ?????? ?? ????? ?????????? "??? ?????-?????? ??????...", ??? ?? ? ??????? ?????, ? ? ????? ??? ?? "?????" ???????? ??????? ? ????? ?? ??????? ?????? ?????.
????? ??? ??? ?? ???????? (???? ?? ?? ?????-??????) ???? ?? ?????????? "??????? ??????, ??????? ??????..."
"???????? ?? ?????? ??????"...
?????! ??? ?? ????? ? ?? ?? ??? ?????? ? ???????? ? ????? ????? ???? ???? ????!
???... ????... ????????...
??? ?? ?? ???? ???? ??????? ?? ????????? ???? ??? ?????????, ? ?????? ?? ????? ?????? ???? ??????!
??? ?????? ? ????? ?? ?? ??? ?????? ??? ???????? ? ????? - ?????????? ? ???? ??????.
????? ????, ??????? ??????? ??????????? ?? - ????????!
??? ??? ?????? ?? ??????? ??? ???? ???? ? ????? ?? ???????!
?? ??????? ???? ??????.
? ?? ?? ???? ???? ???? ????!
? ???? ?? ??? ?? ???????? ??? ?? ???????? ????? ??????? ??????, ?????????, ?? ? ???? ??????? ???????????.
????? ???? ?? ?? ???? ??????? ????? ?? "?????? ???????", ??????? ???? ??? ?? ???????? ???? ??????, ? ????? ?? ????? ?? ????????? ???? ??????, ?? ????? ??????? ?? ?????????, ???????, ????... ? ??? ??? ????? ????????? ?????! ??? ?? ????????? ????????!
?, ???, ???????? ??????????-???????...
?? ????? ?? ???? ???? !
?????? ???????? (????? ?????????? ??????? ?? ????) ???????? ?? ?? ???? ???????? (???? ? ??? ??????) ?? ??????? ?? ????? ???? ??? ?? ??????.
????? ????? "???????????" ? ??????? ?????????? ???? ?? ????, ??????? ?? ???????? ?? ?? ?? ?????? ???? ?? ? ?? ?? ?????? ????? ?? ??, ???????? ???? ????????.
??? ??????? ?? ?? ?? ??? ????? ??????: "???????? ? ???????? ?????? ???? ???????? ???? ?? ???????? ?? ??????! ???? ?? ???-???? ????????/?????????, ? ????????? ? ???? ?? ????. ??? ? ? ??? ??????? ??? ???????? ???? ??? ????? ??? ?? ? ??? ?? ????? ?? ????, ? ?? "??? ????"..."
????? , ????? ??? ????? ??? 100-200 ??????? ????????.
?? ? ????? ?????, ??? ??? ?? ????? ???? ?????????? ???? ??? ???????? ????????? ???? ?? ????? ?? ???? ???? ? ???? ???????? ?? 1000-2000.
??????? ???????!
Forza DELIJE-CAFFE!
O con noi, o contro di noi! :ruke
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Threads: 38
Chini mi se da na moju a verovatno i vasu nesrecu ova tema opet postaje aktuelna...
Derbi?!?! pa iskreno recheno izgledali smo smesno nismo mogli da se sastavimo dva dobra napada da poveze sve je bilo uzasno......
Kup: pobedili smo Buducnost iz Banatskog Dvora sa 1:0 koji su pri tome imali dva igracha manje....bruka!
hteo bih samo da napravim jedan osvrt secate se prosle sezone ko je igrao u Zvezdi prcham o kk, a secate li se ko je dobio prvi derbi i kakav su tim imali glodari.......
Hteo bih da postavim pitanje gde je juche bila borbenost, sto se nije srce ostavilo na terenu.....po velikoj vecini navijacha medju koje i ja spadam smatram da imamo jachi tim od onog proslogodisnjeg, ali mi jako smeta to sto smo sinoc izgledali k'o topovska hrana za glodare.....bruka!!! ovo je perspektivniji tim od onog od prosle sezone?!!? oni momci su svi igrali u Zvezdi jer je vole, a ovi sada sem Koprivice sinoc niko nije pokazao da mu je imalo stalo do tog derbija.....
p0zDrAv! uz nadu da ce u playoff-u biti drugachija slika....
Threads: 2
Ah...ja sam taj koji rece.."sa zahvalnicom" i jos dodajem;Sa zatnom znackom udarnika i lepo u penziju,pa na zapad da gleda kako mu bivsi klub ponovo osvaja titule kao onih davnih godina....kad je Dzaja bio mlad i lep i u formi i pri pameti

,
Pozdrav Ciganijo