Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Баскет дерби,среда 20.04,19.15ч............
Samo jedna stvar za Boku. Nema potrebe za svadjom.
Da bi uopste moglo da se cuje/oseti ko se jace dere treba da budes izmedju dva KOPA na basketu. otprilike na sredini a ne ispod koseva jer normalno da ces da cujes one koji su ti blizi. Na basketu u oktobru (kad je svinja povukla igrace u svlacionicu) bio sam ispod kosa i grobari su se odlicno culi ali nisam mogao tacno da procenim. Cini mi se da grobari znaju da nas nadglasaju SAMO par puta na celoj utakmici, ali to nije merilo, jer mi pevamo celu utakmicu i samo tada se mi cujemo a oni ne. Dakle tekma traje 40 min, oni dobiju par minuta, sve ostalo je nase. To se i ponovilo na ovom proslom derbiju kada smo ih odrali a grlo me bolelo par sati i naravno vodja je stavio ruku na grlo Smile da pokaze svima zasto smo mi dosli na tekmu.

Zadnji put kad su nas dobili na basket navijanju je onaj derbi par dana pre atentata (ili posle?) na djindjica (mart 2003). Tad smo navijali strasno lose, jednostavno zbog kosarkasa koji nisu igrali ni za kurac.
Quote:Tako da-"Subota je dan za akciju" Smile

[Image: Big-Thumbs-Up.gif]

Људи зашто се не угледате на Инђију и Ред Стар Форевера? Људи зраче позитивне зраке. Big Grin
Јебеш мишеве и жандаре, и телевизију и интернет ми смо испратили четири дербија у једном дану! Генерална проба је успела и ми идемо даље...
[Image: pobednik.jpg]
Стварно смо људи сморили с овом препирком,једноставно свако треба да има своје мишљење и крај а не да се кољемо после сваког поста који нам се не свиђа.Успут поздрав са закашњењем великим за екипу из Варшаве,надам се да сутра иду на текму и највише за њихову лепшу половину која је била с њима,надам се да се нисам истриповао.А да најбоља прозивка за пешкириће је била "БИЋЕ ОПЕТ ЖЕНСКОГ БАСКЕТА,ЖЕНСКОГ БАСКЕТА".Једноставно смо боље певали од момака са супротне стране и то је за мене сасвим довољно,а сад како смо се чули јебем ли га како је било на терену и добро је,а они су тотслно небитни за нас..........
[Image: 38968606tp6.png]
Довољно је речено. Сада је све уперено на сутрашњу утакмицу. Закључавам.

Forum Jump:

Users browsing this thread: