Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zreb za UEFA cup
Odlicno,evo poluvrijeme 0:2,licno mislio sam da je ovaj basel jaci,nadam se samo da svoju snagu nece pokazati u susretu sa nama.
Shta odlichno? Nishta nije odlichno. Igrao sam keca na Bazel i to ce mi upropastiti ceo lepo sastavljeni tiket.
I josh ce sad Bazel morati da se vadi a sledeca tekma im je na Mari. Oni moraju da pobede ili ispadaju.
Dobijemo Bazel i izbacujemo ih, to je odlicno.
I odlicno je sto ce Strazbur da dobije Tromso i osigura prolaz pa ce protiv nas igrati opusteno.
Trenutna tabela

Group EClubs Pld W D L GF GA Pts
Strasbourg 1 1 0 0 2 0 3
Roma 1 1 0 0 2 1 3
Crvena Zvezda 0 0 0 0 0 0 0
Troms
slucaju da Kosovo dobije nezavisnost...Poceti sa akcijama protiv Albanaca i svih onih koji stoje iza njihove ideje tj Nezavisnosti Kosova,do potpunog unistenja.
Quote:Bitna stvar za nas.... odbrambeni igrac Bazela je dobio direktan crveni, Patrik Miler... sto znaci da nece igrati protiv nas..
0-2 je rez.

Do jaja, Miler im je stub odbrane, veoma iskusan igrac, igrao je i u Primeri za Majorku. Ne znam da li je ovo bio trenutak slabosti Bazela ili odraz njihovog stvarnog kvaliteta, ali nadam se da cemo uspeti da ih ugazimo u sledecem kolu.

Roma je bez Totija, Kasana i Montele pobedila Tromso, sto mi daje nadu da cemo i mi uspeti da ucinimo isto. Roma je i sa gorepomenutim igracima krs tim, totalno su van forme, nemaju igru, tako da je ovo zaista dobar znak.

Sta reci o Strazburu, za mene zaista neocekivana pobeda. Sto rece Dzoni Blejz, neka oni zabeleze sve pobede do poslednjeg kola, pa da napravimo neku stelu sa njima, posto Piksi ima dobre veze po Francuskoj Big Grin
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]
[quote="ENERGIENYC"]Trenutna tabela

Group EClubs Pld W D L GF GA Pts
Strasbourg 1 1 0 0 2 0 3
Roma 1 1 0 0 2 1 3
Crvena Zvezda 0 0 0 0 0 0 0
Troms
??? ????? ???? ??? ?? ???? ????????? ?? ??????. ???? ??????? ?? ??? ?????? ?? ?? ?? ?????? ? ????? ????.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)