Quote:zandari dobili batine posle tekme
О томе нећемо овде, него ЋИРИЛИЦА бре!!!
Иако је синоћ све протекло у најавама и припремама за предстојећи хуманитарни концерт и иако нам је то у овом моменту на првом месту јер је трофеј обезбеђен, нисмо се опустили и по ко зна који пут у овој сезони показали смо доста добро издање на нашем стадиону... Посета је и поред најављене прославе титуле од стране клуба била јако лоша.... Запад и исток са по којом стотином гледалаца, у кавезу јако мало сланинара који су узгред и каснили доста, али зато Север у једном од најмасовнијих издања у сезони, не рачунајући наравно дербије и европске утакмице... И стога као ретко када вођење навијања је одрађено са доње шипке...
Почиње се са Ој Косово Косово као најавом недељног дешавања а онда већи део утакмице дајемо подршку тиму песмама које смо ове сезоне најчешће и најбоље певали... И напред Звездо ле (на на на на ...), Нека вечерас свако зна, Ја волим тебе лудо, Нема дана, Још једна победа и титула, и онда до краја полувремена неких двадесетак минута сигурно певамо Победа жеља наша... На моменте смо звучали онако како треба, али генерално је прво полувреме било просечно и изгледа само загревање за оно што следи... Наравно, као већ редовна појава на нашој трибини и овог пута су се све време првог дела игре виорили барјаци, а повремено су одзвањали удари не били додатно подигли атмосферу...
Други део карактеришу повремене мини бакљаде, безброј удара и сјајно певање у последњих пола сата... Поред поменутих песама из првог дела запевало се и Звезда ми је све, Београдска звона звоне, На Маракани опет песма стара, Ко је сланинар, Маракана дал је пуна, Ми певамо сада сви, одличан еври го, враћамо се недељи и скандира се Косово је срце Србије и до краја пева Ој Косово Косово... На крају играче испраћамо са Шампиони и подсећамо све још једном да сутра морамо да напунимо Север!!!