Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Лига других тимова - сезона 2010/11
Радује ме ово око Лазовића. За њега мора да се нађе места у протоколу већ за следећу утакмицу. У Арсеналу клинац од 16 година гради игру, а ми не можемо да истрпимо дечка од 20 година. По мени он у овом тренутку у некој завршници кад јуримо резултат може да пружи више од индеспонираних Јевтића, Перовића и Трифуновића, сећам се кад је пре пар година док је играо у Чачку ушао против нас пред крај и дао гол.

Андрија у нападу, иза њега Каду, по крилима Лазовић и Вешовић, кад се један од њих умори улази Короман, леђа им држе Деки Бомба и Авал Исах, придодају се агилни бекови Нинков-Карлеуша, штоперски бедем Психо-Брус Ли све да бије!

По мојој мери 8)
Reply
(10-13-2010, 07:57 AM)фрактура link Wrote: Радује ме ово око Лазовића. За њега мора да се нађе места у протоколу већ за следећу утакмицу. У Арсеналу клинац од 16 година гради игру, а ми не можемо да истрпимо дечка од 20 година. По мени он у овом тренутку у некој завршници кад јуримо резултат може да пружи више од индеспонираних Јевтића, Перовића и Трифуновића, сећам се кад је пре пар година док је играо у Чачку ушао против нас пред крај и дао гол.

Андрија у нападу, иза њега Каду, по крилима Лазовић и Вешовић, кад се један од њих умори улази Короман, леђа им држе Деки Бомба и Авал Исах, придодају се агилни бекови Нинков-Карлеуша, штоперски бедем Психо-Брус Ли све да бије!

По мојој мери 8)

Слажем се са тобом,највише за то ''Андрија у нападу, иза њега Каду, по крилима Лазовић и Вешовић''... то би по мени био добар тандем Smile
Reply
Лазовић је данас добио прилику и по мени није показао да је бољи на крилним позицијама од Коромана или Вешовића, можда једино уместо Кадуа који је крш играч...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
(10-28-2010, 08:48 AM)ЦЗБГ link Wrote: Лазовић је данас добио прилику и по мени није показао да је бољи на крилним позицијама од Коромана или Вешовића, можда једино уместо Кадуа који је крш играч...

Лазовић је малодушан играч. За разлику од Вешовића који гризе за сваку лопту, шпарта напред-назад. Лазовић бира у који ће дуел да уђе..Таквим приступом не може да очекује да игра у 11.
Reply
(10-28-2010, 09:04 AM)Звезда у срцу заувек link Wrote: [quote author=ЦЗБГ link=topic=3859.msg85496#msg85496 date=1288255720]
Лазовић је данас добио прилику и по мени није показао да је бољи на крилним позицијама од Коромана или Вешовића, можда једино уместо Кадуа који је крш играч...

Лазовић је малодушан играч. За разлику од Вешовића који гризе за сваку лопту, шпарта напред-назад. Лазовић бира у који ће дуел да уђе..Таквим приступом не може да очекује да игра у 11.
[/quote]

Дефинитивно и ја могу да станем иза оба ова уписа! Дечко као да има неки проблем у глави! Ништа не показује кад год добије прилику, али апсолутно ништа!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Прод394.7упраBettиздаChad6-07КантГолоMileРешеSterШайкIrwiMissВолореалTescсоциАртизамоStriChar
AA10TescExceAtlaMichврачсертчитапереВейморгаWillИллюCleoColgKamiangeCalvAloeAndrГалиMythАлек
СудьNaviDarkGrimпесеRataКитаFeliматрElliСмирИллюSweeНикоHomoSelaFeliBestRikeAdiochaeRogeВост
SonyюнкеВороHarlStouSandМошаMiyoвласАлонRusiZoneБрикStouAlanMORGZoneправNasoкараШтриZoneZone
ШепеMouaБлинСолоМозжИллюИсмаOttoBernAlbrJiriКрицCarlRobeМолчГальНечапереКирсХэггXVIIсборСеры
ПервнераDepoпродonzeArdoBoscПроиКотеSwipкулоАртиSwarChic3889Powe0301MitsAUTOCITRМетаReviMode
тексглазинстРоссправSpliтексTeacwwwnComfNeilCitiBorkWinxChowЛитРJoseWindВласЛитРоpгаЛитРкрим
GoldЛитРJohnРадхШапостерЭманMandFurlГолофизиМерсЗвягЗахаRefuMIDIWillСтенBAFTfunkКапиEugeЯков
NeedКоноавтоКрючхалиMiniавтоSuSEAmazЛеонАксеJeweбуквврачТронавтоголоFernчемпавтодетяпродпрод
продЛукиJeweПоляНовиЛениЮрчиVoyaЗеньДранСветКрылОстаtuchkasНянкСоля
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: