Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Дерби на јна, субота, 26.04. у 19ч
Делије Станишић - Џокер застава која мења сваку отету гробарску. Цигани, џаба вам труд џаба вам све, "ми" имамо џокера! Wink

[Image: joker-card.png]
Кокеза лопове !!!
Reply
Ово са заставама ми личи, на оно њихово зајебавање нас око слова љ. Мутав се смеје оном што не зна да каже слово р.
Reply
У недостатку довољног броја застава, Гробари се још и ките туђим перјем - Олимпијакосових застава - које су њима братске групе вероватно узеле. И поред свега тога, све "домаће" заставе на гомили попут Владичиног Хана, Бедиње (села које нико живи не зна где се налази) и Церака нема ни петину тежине као што је Пит. Смешан је некакав покушај "компензације". А најјаднија је некаква церада или парола "Мангупи" коју су изнели на истоку.
Reply
Свашта се продаје лети на улици по грчкој... Верујте следеће ће бити паљење оних пешкира за плажу делије gate7- што се ваљају годинама уназад... Smile очекујте неочекивано!
Reply
Ово се и очекивало од њих, али јако слаб покушај освете за џукелу  ;D..само су још једном потврдили да су циркус од трибине. Њих и не гледам више као озбиљне ривале јер су тешка комедија и ови са истока и југа, тј. исти су то циркузанти. Да не улазимо дубље око тих крпа, јер и није за интернет ал готово сви и знају шта и како је то доспело у њихове руке. Трагикомедија од трибине. Што се тиче навијања мислим да смо ту сигурно однели победу, мишеви се нису чули поготово у другом полувремену.. навијали су тек после утакмице. Корео фантастичан, бакљада одлична није могло боље, паролама их закопавамо сваки дерби право у месо! Одличан и садржајан дерби.. и једино остаје жал што смо на крају поражени на терену.. опет несрећно и последњој минути примамо гол. Али идемо даље изгубили смо битку, али не и РАТ! ЧЕКАМО ТИТУЛУ НА МАРАКАНИ!!!
Reply
(04-28-2014, 11:09 AM)Ултрас Либери link Wrote: Што се тиче навијања мислим да смо ту сигурно однели победу, мишеви се нису чули поготово у другом полувремену.. навијали су тек после утакмице.
Ми треба да тежимо ка томе да победимо сами себе, а не њих. Ако се будемо мерили са њима, нећемо далеко догурати.
У појединим деловима меча су били они гласнији, у појединим ми, ниједни нису били бриљантни. Мада реално није лако навијати кад у дерби уђеш као фаворит, примиш гол, промашиш два пенала, то убија у појам. Е онда се трибина тргла почетком другог, песма креће спонтано све јаче, навијачи су једноставно гурали екипу у тим моментима да изједначи.
Reply
[Image: delije-bakljada-146-derbi.jpg]
Reply
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: