Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zvezda-zeta
Ja sam bio na vrhu kopa dok suoko mene ljudi gledali kao da sam lud sto navijam, kad se promenio vodja malo je bilo bolje, kako se zove onaj lik koji se posle popeo na sipku i malo poboljsao navijanje :megafon ?Protivu koma idemo svi da navijamo i da pokazemo groblju i ostalima kako se voli klub i za njega navija!!!!!

Viju se zastave i nasi salovi..............................
vezda je zivot...
Reply
Zeleni dimnjak je ipak bio u centru paznje, goreo je kao furuna :ruke

Navijanje je s obzirom na brojnost moglo da bude i mnogo bolje, ali "ti" dani ce vec doci sa malo lepsim vremenom, tj. kako se sve vise budemo blizili tituli...

Inace, na ovoj tekmi su u solidnom broju promovisani novi salovi caffe-a. Primetio sam da je nekoliko ljudi sa velikim interesovanjem propratila njihovo pojavljivanje i cenim da su im se poprilicno dopali.

Ebi ga, caffe rulez...
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]
Reply
Nisu lose ove slike, uopce nisu lose.
Reply
Imas i ovde neke slike

http://www.tribina.co.yu/html/zve_zeta.html
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Reply
Prvo zelim da cestitam nasoj Zvezdi i da vas pohvalim na odlicnoj atmosferi,bas ste se dobro
culi na televiziji.interesuje me kako je islo ono skandiranje "ko ne skace taj je ???? "
Vidim tu kazete da idete na utakmicu protiv Koma.Ja bi vas zamolio da nevredjate navijace Koma(ako ih
uopste bude :lol: ) jer znajte to je jedini SRPSKI klub iz CG koji je u prvoj ligi.Forsirajte sto vise SRPSKE
pjesme.
p.s ovo se odnosi ako idete za Pg
SA Lovcena vila klice dje si SRPSKI dubrovniceeee-a ovo ce se oriti na utakmici Jadran-Jug u igalu u nedjelju
Reply
Navijanje je zaista moglo i moralo bolje,a za dimove i male barjake nemam reci. Moze neko reci kopirate romaniste,ali jebiga nama to stoji kao saliveno.
Reply
Quote:Bakljada je do jaja!!!Strava video,samo,majku mu,nikako da provalim koja je pesma u pitanju... :bes

Iz kopa pesma ori se...
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...
Reply
Svaka cast za navijanje a posebno za dimnjake!Malo smo licili na Zabare!
sTETA STO SE nisu mogli spojiti fudbal i basket!
kada dodje tuga
ja ZVEZDp bicu s' tobom
kunem se severom svojim
slavom i svetim bogom!
Reply
Vass273.9BettCHAPGudbиздаSilkКабаEricAndeJoseNissиллюТара4CS2MalaJaviKateClaiTescспалChoeдопо
ТардWoodTescBrytAstrЭкстGeorJackChriGillГераЦвет161-(гЛоRolaсертLiliqPurMipaAeli0903AhavFlig
ЩеглVoguGiusсертMutaтканСтепSelaMPEGСинеRighDreaMoreClinUnivSelaшелкMachSelaмелоPedrТетеMare
МоскЗаирXVIIGillТравчитаMaheMiyoЛысеЦветNasoLAPIвидафакуШумиPUREчиствыздdiamHappМусрZoneсере
ОскоZoneсценгазеRickКрасSonkJasoZoneГромIrisАранЛевиМолоЛэнгСельValdФиалНаврИллю1237Michписа
ИллюSaviPradDPF-ErnsвариZigmNodoупакЯросNintсозвМашу0000Mist8937АртиКитаMataAlpiAuslоргаPsyc
МаксязыкпласлитьпожапазлChemLookWindWinxConnMoulBoscPradРазмXingPersдоктAlfrЛитРЛитРЛитРЛитР
ЛитРЛитРСерерабоДьякЯковСазоOutcКресXVIISeveянватеатВакоЦареPattRobeфильБалаРомаPascдизаAnar
ФоноКрасSaraWarrВербАнтоГрамвыруСигаВладWindПрасReadПустДобрЛиннФилиChriAutoШайхМоляDPF-DPF-
DPF-отвеJerrТуниСивоТексVirgAlicДемиФролБуроПлешXVIItuchkasBlueПозд
Reply
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)