Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
LJubljana 24.01.2004
Quote:[quote="DelijaHH"]Ma pustite tu smrdljivu hrvatsku sugetinu! Kud je Kurvat, tu je jos i posrani Zagorac sa svojim posranim kajkavskim-da ne kazem pederskim-jezikom!

Zato ste se pola stoljeca jednom Zagorcu uvlacili u prkno i dizali mu spomenike...

Ne znam samo kome je ta hrvatska komunisticka suga dovela dobro :bes

znas onu: Ne upita niko cicu staru, sto je bio Desant na Drvaru,
zasto nije bio kod Tolmina, kod Zagreba ili Varazdina?!

A ja mu se sigurno nisam uvlacio u dupe i dizo mu spomenike da Bog da mu se sve kosti u grobu prevrnule ko ni onoj nasoj izdajnickoj sugi u Hagu! Osim toga, nemam ni 30 god., dakle...
Izvinjavam se "rukovodecim organima" zbog skretanja sa teme, ali ovo ustasko govno mi se stvarno popelo na kitu.

Nucleus, jos uvek mi ovo nisi pojasnio
http://www.nogomet.com/bbb/forum/viewtopic.php?t=7700

I onda ti NAMA i OVDE kazes da smo primitivci?!

A da te podsetim i sta si ti na ovu temu napisao

[quote]UCK

A ne znam kak mo
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]
Majmuncina je odjeBANa sa ovog foruma.

A ja udaram katanacho na ovaj topic jer ga je bolesnik usrao
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Da nije supremeovog posta, ne bih se iznervirao ovako... zbog tvoje dvolicnosti si banovan. Na BBB forumu si ispao velika jajara (srbi govna itd.), a ovamo su zastupljene neke druge teze koja su susta suprotnost.

Dana 25. marta u 4.15 banovan je Thomas Bauer, portparol Hamasa, pripadnik nacije od 6 miliona 41' godine...

Sa svim zaljenjem sto te vise necemo gledati, niti imati prilike da tebi, BBB-u, cuvaru Zagrebacke casti, katolicke crkve i Hrvatske, cestitamo Katolicke "praznike" Yom Kippur, Rosh-Hashanu, Bar Micvah i naravno Pashu.

Webmaster

Forum Jump:

Users browsing this thread: