Threads: 3
Quote:[quote="DelijaHH"]Ma pustite tu smrdljivu hrvatsku sugetinu! Kud je Kurvat, tu je jos i posrani Zagorac sa svojim posranim kajkavskim-da ne kazem pederskim-jezikom!
Zato ste se pola stoljeca jednom Zagorcu uvlacili u prkno i dizali mu spomenike...
Ne znam samo kome je ta hrvatska komunisticka suga dovela dobro :bes
znas onu: Ne upita niko cicu staru, sto je bio Desant na Drvaru,
zasto nije bio kod Tolmina, kod Zagreba ili Varazdina?!
A ja mu se sigurno nisam uvlacio u dupe i dizo mu spomenike da Bog da mu se sve kosti u grobu prevrnule ko ni onoj nasoj izdajnickoj sugi u Hagu! Osim toga, nemam ni 30 god., dakle...
Threads: 9
Izvinjavam se "rukovodecim organima" zbog skretanja sa teme, ali ovo ustasko govno mi se stvarno popelo na kitu.
Nucleus, jos uvek mi ovo nisi pojasnio
http://www.nogomet.com/bbb/forum/viewtopic.php?t=7700
I onda ti NAMA i OVDE kazes da smo primitivci?!
A da te podsetim i sta si ti na ovu temu napisao
[quote]UCK
A ne znam kak mo
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]
Threads: 24
Majmuncina je odjeBANa sa ovog foruma.
A ja udaram katanacho na ovaj topic jer ga je bolesnik usrao
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]
Da nije supremeovog posta, ne bih se iznervirao ovako... zbog tvoje dvolicnosti si banovan. Na BBB forumu si ispao velika jajara (srbi govna itd.), a ovamo su zastupljene neke druge teze koja su susta suprotnost.
Dana 25. marta u 4.15 banovan je Thomas Bauer, portparol Hamasa, pripadnik nacije od 6 miliona 41' godine...
Sa svim zaljenjem sto te vise necemo gledati, niti imati prilike da tebi, BBB-u, cuvaru Zagrebacke casti, katolicke crkve i Hrvatske, cestitamo Katolicke "praznike" Yom Kippur, Rosh-Hashanu, Bar Micvah i naravno Pashu.
Webmaster