Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FM 2006 !
Obavezno vrati Lalatovica, mozesh ga dobiti za male pare. Takodje uzmi Neil-a Winstanley-a. Potpishi sa free transfera Rumuna, Alina Stoicu koji je dosta koristan.
Na pochetku imash malo para ali trazi na polusezoni da ti daju i mozda ce ti dati (meni su dali 4 miliona funti).

Preporuchujem i:

Vladu Avramova
Igora Burzanovica
Branislava Ivanovica
Branu Ilica
Slobodana Rajkovica
Reply
Igrica je extra klasa, mnogo bolja od proslogodisnje. Trenutno igram sa Radnickim iz Nisa, najbolji strelac mi je nas bivsi drugar Zoran Jovicic.

Tek kad naucim ovu igricu dobro onda preuzimam Zvezdu, pre toga nema sanse.

Svaka cast momcima iz SI, napravili su najbolji FM do sada.
Reply
?? ??? ?? ???? namigivanje

????? ??? ?????? ???? ???? ???????

??? ??? ?? ?? ?????? ?? ?????

???????!!!
Reply
Djape_BBrdo ako imas program bit comet mozes tamo skinuti.

Pozdrav.
Reply
Quote:Obavezno vrati Lalatovica, mozesh ga dobiti za male pare. Takodje uzmi Neil-a Winstanley-a. Potpishi sa free transfera Rumuna, Alina Stoicu koji je dosta koristan.
Na pochetku imash malo para ali trazi na polusezoni da ti daju i mozda ce ti dati (meni su dali 4 miliona funti).

Preporuchujem i:

Vladu Avramova
Igora Burzanovica
Branislava Ivanovica
Branu Ilica
Slobodana Rajkovica

Hvala za pomoc brate!
Samo mi jos reci ako znas,cuo sam da kada je igrac nezadovoljan(unhappy) mozes kao da razgovaras sa njim,da izgladite nesporazum,ali nigde nisam provalio tu opciju??!!Jankovic mi se nesto duri Big Grin
Reply
Pa pazi, sa igrachem mozesh da razgovarash samo ako ti oni daju opciju kada ti izbace vest da se buni. Ne postoji opcija da prichash sa njim osim ako ti ne ponude. Najbolji nachin da prevazidje sve boljke je da igra. Veze nekoliko dobrih partija i postane standardan i ubrzo izjavi u medijima da ponovo moze da se koncentrishe samo na fudbal.

Josh jedan savet. Kada igrash u gostima u Evropi protiv jachih timove. Obavezno stavi defensive mentalitet ali bash dosta (recimo 3 klika desno od "ultra defensive"). Povuci defansivnu linuju malo nazad, a ako pada kisha stavi direct passing. Naravno sve u formaciji 4-4-2 bez isturenih krila (samo strelice). Sa tom taktikom sam ubio Liverpul 4:1 u gostima, zatim sam karao Monako 4:0, a izbacio sam i Sporting iz osmine finala LS (2:3 na Marakani i pobeda u gostima od 0:3). Sada u chetvrfinalu igram sa Ajaxom i mislim da ce biti opushteno prolaz dalje u polufinale.
Reply
Quote:Danas sam nabavio najnoviji FM i evo jos se ne odvajam od kompa Big Grin
Igra je stvarno extra unapredjena,znaci sve promene u odnosu na proslu godinu su pozitivne!Tacnije skoro sve...Zvezdin budzet je svega 1,2 miliona,a maximalna plata samo 6,500 eura nedeljno,sto me je jako razljutilo.Pored toga,u pripremnim mecevima sam puko glat od prosecnih evropskih timova sa mnogo primljenih golova.I ono sto mi je jako zanimljivo,pomalo i smesno,defanzivci jako cesto salju lopte na Zigu(bunare) kao u stvarnosti Big Grin
Salu na stranu,sve je to razlicito od jednog do drugog FM-a.Aj bacite neke dobre a jeftine defanzivce koji se mogu dovesti u Zvezdu.
A zato nama propada Liga kladionicara! :finger :rofl
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Reply
Ma kakvi,liga kladionicara je sve bolja! :finger Dosta njih je vec otpalo,ostali su samo najkvalitetniji takmicari,uostalom pogledaj tabelu,sve je zanimljivije namigivanje

A sto se FM-a tice,Joksu ne vadim iz odbrane,igra kao zmaj Big Grin
Maj 25 ona taktika sto si rekao za defanzivu je urodila plodom.Djurgarden je pao 3-0,a Herenven 2-0,znaci nema prolaza do Stojkovicevog gola :finger
Reply
Iskusno namigivanje
Ja sam ispao od Chelzija u polufinalu Lige Shampiona, shto je do jaja uspeh, ali je ipak malo nerealno s obzirom da mi je to tek druga sezona prve moje kampanje u novom menadzere. Kapiram da ako sam sa Zvezdom ushao u polufinale, da cu sa malo jachim klubovima opushteno da osvajam a onda igra postaje besmislena.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: