11-15-2005, 06:32 PM
Bembara=BMW namigivanje
nacionalni stroj
|
11-15-2005, 06:32 PM
Bembara=BMW namigivanje
11-15-2005, 07:00 PM
Quote:"Ma koji bre srpski heroj. Ni njega ni Karadzica nikada necu priznati za heroje. Slobine produzene ruke... Такође си заборавио и Димитрија Љотића !
11-15-2005, 07:17 PM
Dimitrije "izdajnik" Ljotic je otvoreno saradjivao sa Nemcima za vreme rata. Chak i pre rata on se vodio po fashistichkoj ideologiji, koju ti izgleda do jaja gotivish...
11-15-2005, 08:36 PM
www.pogledi.co.yu/nedic_ljotic/ljotic.php
Ево текста о смраду издајничком Димитрију Љотићу.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
11-15-2005, 08:41 PM
Ali, stvarno, jebo vas Ljotić! Šta je on učinio da ga toliko gotiviš, je li, SF, SS ili kako se već zoveš? To što je učestvovao u ubijanju tvog i mog naroda...? neČovek je bio saradnik okupatora, a to su najveće pizde čovečanstva, izdajnici, i za njih je rezervisan najniži krug pakla.
Nacizam u osnovi predstavlja mržnju prema drugim narodima, a komunizam ima radničke proleterske ideje. Ne volim nijedne, ali razlikujte ideologije od diktatora. Priče o partizanima i četnicima mi je stvarno dosta, dokle ćemo se više deliti na ove i one, kao narod moramo biti jedinstveni. Za mene je pravi borac za slobodu svako ko je deknuo bar jednog okupatora. I za to mu hvala. Karadžića baš i ne gotivim, jer je prodao pola Krajine Turcima, dok Ratka Mladića doživljavam kao apsolutnog heroja i ruku bih u vatru za njega! Nijedan narod u startu ne mrzim, nije neko kriv samo zato što je druge nacije, vere, rase itd. Ali najbliži tom stepenu su Hrvati, muslimani i Šiptari. Romi su socijalni problem. Danas sam u Novostima pročitao članak o nacistima u Srbiji. To su prvorazredne budaletine. ![]()
11-16-2005, 09:20 AM
Quote:www.pogledi.co.yu/nedic_ljotic/ljotic.php Па шта очекујеш да причају за своје противнике, како су били добри и поштени :ruke Мислиш да би овај боље писао за њих.... Једини је Љотић увидио гдје је спас Србије, али ова гамад комуњарска и Британија су хтјели то да зајебу по сваку цијену...
11-16-2005, 09:36 AM
Kako ste krenuli stici cete do Vuka Brankovica i boja na Kosovu...
|
« Next Oldest | Next Newest »
|