Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
U-21
Ko kaze da je Purovic odigrao dobro mislim da se slabo razume u fudbal! Na stranu sto je promasio penal, i Maradona je promasivao, ali ono sto je pokazao u 120 minuta je uzas! Ja sam gledao tekmu sa drugom, i od samo starta i one sanse koju je Purovic naravno promasio bio nam je na piku i komentarisali smo svaki njegov potez! Jedino dobro sto je uradio jeste sto je iznudio par kornera! Ostalo bruka, promasiovao sanse koje spic ne sme da promasi, skok mu je katastrofa, spor je, trom je, nema nijednu jedinu fintu a uz to se ufurao i ponasa se seljacki, a u pocetku mi je bio simpatican kao igrac!
Jankovic i Basta generalno pali u formi! Nadam se da ce do pocetka sezone to biti u redu, jer ce nam ovakvi kakvi su sada malo pomoci u LS!
Bisevac iznenadjujuce pouzdan, Milovanovic se standardno malo primecivao, ne volim ga kao igraca, a Milijas je pokazao da je klasa i kada gledam nas tim za LS i vidim njega u tom timu ohrabrim se svaki put!
Quote:Ma vazno da je Purovic pogodio protiv Ofke u kupu kad je trebalo i da su nam ovi ostali doneli duplu krunu,a za ovo koga jos briga ;pljuga .
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Quote:
Djape_BBrdo Wrote:Ma vazno da je Purovic pogodio protiv Ofke u kupu kad je trebalo i da su nam ovi ostali doneli duplu krunu,a za ovo koga jos briga ;pljuga .

Баш!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)