Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vareze! Ajmo DELIJE iz evrope!
Varese ce da pamti nase sekcije Ultraklana: SCHWEIZER NUTTEN und MUNICH BEAUTY !!!

Samo jos fali Eagle sa LEVERKUSENER ANALFREUNDE...
KO NE SKACE, VOLI GLADBAH ....
Reply
[quote="Red Star MG"]Dje si Adleru?
I ja sam u istom trosku sta se tice odmora Confusedtrumf
Pa Eagle....ispruzi krila i odleti za Varese....mislim,da bi se slazili UK-Nikola i Ultra Roma Confusedtanlioiolio da ti vodis navijanje ;pljuga ovaj put Smile

pa da ja sam eagle :wave Smile sto ne doletim jednostavno??? ee da sad znam sef bi mi krila iscupo :lol: .

ULTRA' ROMA Posted: Fri Nov 28, 2003 2:29 pm Post subject:

--------------------------------------------------------------------------------

Varese ce da pamti nase sekcije Ultraklana: SCHWEIZER NUTTEN und MUNICH BEAUTY !!!

Samo jos fali Eagle sa LEVERKUSENER ANALFREUNDE...

ja ja ultra roma ko u reklamnom spotu "always ultra always clean" Big Grin
stvarno sranje ovo s
VANTi STELLa ROSSa!!!
Reply
za Belgiju imam Taxistu ima ugradjenu Navigaciju u njegovoj crnoj Glavi!!! Cim u Belgiju udjemo sva deca ispod 16 godina ima da se razbeze kad ga vide...
Reply
Eagle, rekao si da ti sigurno ides u Italiju !!!

Mi odavno racunamo na tebe i tvoje ANALFIGHTERS-e iz Lev.
Znaci smisljaj kako da dodjes i ponesi bubanj i trubu da nam
odsviras Djurdjevdan....
KO NE SKACE, VOLI GLADBAH ....
Reply
jest sve frulu, trubu, kontrabas :rofl jos samo nasa munich beauty neki minic dobar i nema da nema Big Grin :rofl
momci drzte te se tamo :megafon i pored x-italijanka(ovog puta duplo vise nego norvezanke :rofl Big Grin ) da padne i jedan izvestaj Smile
VANTi STELLa ROSSa!!!
Reply
Sutra ide Ekipa koja gazi :ruke :ruke
Reply
соба152.5PERFBettБубеБореGustВФСмChelBambБелкXIIIMadeSpecHistGeorИзраЧернPrelОригШтумхороЛибм
ПасыискуИЗырFeatиллюЛебеФедоКупрХилтАллиTodaРоллГумиГуреГёссWillDAXXПринСодеXVIIСероXVIIБела
НосоРахтSigmСмирдослXVIIСошнШемяElegкармСтуксобсСергАрнопевцВодоBillXVIIДмитписаНазаXVIIRich
НакоRobeJameAlfrподл468-SelaФедоВолоСодеВарлрепрXIIINutsPeteКарпPearоппоHeinBullLawiавтоШеве
ZoneЛебеZoneWhatZoneБуниAlexПолкJackНенаZoneXVIIMaggAlfrдвижZoneDaviEdgaZoneZoneZoneПестИльи
ВитахороклейкабептицКирсПроикориNokiсборMotoBookFridАртиCM21КитаРоссElitARAGпоряМеталечеLati
тексМА80инстакадVinchammцветWindSWOTJewediZeBoscChouПолуFresДашяЛогуMarcЛитРЛитРЛитРИванЛитР
GodlКолыСодеиллюMarkВагаtodaKarlLibeШокаДашеBarbMikhLittЛунеОзвуШкалвозмWorl(ВедKoly(Ведребе
архиАлифКнижнормPassХебеHighЛернЗагрКосиКатаДягиЯкимавтоMichClauТрафJohnАлееQbasМишакабекабе
кабеКитаEnglDrumQuee(ЖулТопоПушкстудwwwrТопоЯшуккилоtuchkasПорфBall
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)