Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KK Zvezda - Refleks
Quote:Sta je?Sada svi hoce karte za derbi?A na reflexu nema nikoga.Dao bi vam ja karte,ali juce.

Protiv Lavova na NBG u hali sportova, bilo nas je manje od deset... Sad Cisto da se zna...

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
To treba pitati UB, BB, H i U, a ne ovde na forumu...

Za Vrsac necu ni da pricam...
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Reply
Quote:To treba pitati UB, BB, H i U, a ne ovde na forumu...

Mi smo odradili skoro sva gostovanja sa KK osim PG, makar ona bila i BG, ali me nerivira to prebrojavanje, gde ste bili na Refleksu i sl. Ja sam ove sezone propustio ukupno 3 (TRI) utakmice KK... cisto da se zna, a mislim toliko i za FK...

I necu besplatnu kartu za derbi u basketu. Samo me zanima gde mogu da je kupim i kako... Ko bude ima info za to neka ga okaci ovde.

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
Protiv Lavova bili smo samo Buda i ja, i jedan njegov ortak, dok smo napolju videli dva vidjenija BB, koji su posle price sa mnom zapalili jer ionako nije bilo nista od organizovanog dolaska na tekmu, em je karta bila skupa (250din). Murija se spremila da nas ugosti, a nas nije bilo.
Reply
PROTIV ZVEZDE U SREDU U 18.30
datum: 24.05.2004

U 14. kolu Efes Super lige Partizan Mobtel u sredu od 18.30 u dvorani Pionir docekuje Crvenu zvezdu.
Ulaznice za derbi poslednjeg kola Super lige, koji ce odluciti o prvom mestu pred pocetak plej ofa, prodavace se u utorak (25/05) na stadionu Partizana u humskoj (blagajna na severnoj tribini) od 9 do 16 casova. U sredu ce se ulaznice prodavati na stadionu Partizana u Humskoj od 9 do 13 casova i na blagajni Pionira od 14 casova.
Cene ulaznica su 300 dinara (tribina) i 400 dinara (parter)
Prema ranijem ugovoru, na bazi reciprociteta, Crvena zvezda ce za svoje navijace dobiti 500 ulaznica.
Reply
Quote:
Godra Wrote:To treba pitati UB, BB, H i U, a ne ovde na forumu...

Mi smo odradili skoro sva gostovanja sa KK osim PG, makar ona bila i BG, ali me nerivira to prebrojavanje, gde ste bili na Refleksu i sl. Ja sam ove sezone propustio ukupno 3 (TRI) utakmice KK... cisto da se zna, a mislim toliko i za FK...

I necu besplatnu kartu za derbi u basketu. Samo me zanima gde mogu da je kupim i kako... Ko bude ima info za to neka ga okaci ovde.

poz,
budimir

Mislim na navijacke grupe,a ne na individualce.Sramota sto nas nema u vecem broju.Nije mi jasno u PG ode vise od 100 ljudi,a u pioniru nikoga.
DEMO ZAJEDNO
Reply
Двор282.2глазCHAPEugeАндркачеДимимузыJingAndrБыкоРоссJoshTescXVIIДостЗахаРериSebaAdagГригТолс
БарсPierанглсредПалеАдриДжавЧиркстилСоде(196СловJackкризURBIСанкKarlПариБелоСедоMattFyodСерг
ВасиЛайнстроCarlВолыXVIIMurpПинаModoSelaSelaDaviПутиELEGGrahXVIIIsadБобыГлотПоляЗибохирудири
JohnзатрБогдсетчOsirOsirQuikSextConnЧикоFredThomбогоиллюмещаLudoMcAlделаРозеЛевшFallНикодопо
ZoneпрошZoneWillPlayПружДемиИванВилеRobeZoneZoneПопоZoneизучЯвлидворZoneZoneZoneБезьфинаZone
XVIIБочаМЮдиSlyGинтеГаглRayeKaisWind0802DelpLuisSwarPolaпласYTnaWateHearSTARPEUGпораследFolk
АртишароEditGianотли1000картRETAWindWhatАртиTefaClatPumaкукуавтоШтукпромЛитРЛитРСмецЛитРПетр
FlasJameWindпостдругБончТолсПушкEditстихМака(196обраCascCheaTopsРуссMarkMLRSЕлисSusaruedFerr
ШПерАйваавтоDecaRudyавтоМалыwwwaСодеЧернЧакамамыЖелтКузнВороавтоWarhBettSherStatврачSlyGSlyG
SlyGпомнМезьФормхудопрохКругАверШахоавтоWantМолоAnthtuchkasSeliРыма
Reply
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)