Threads: 4
kada bi vosa izgradila novi stadion ovi se ne bi pomerili sa severa jer je firma kao proglasila to za njihovu tribinu (mislim na vosinom stadionu i samo vosinom) :bes
A NAMA I U NAMA ZVEZDO ZIVIS TI!!!
Threads: 15
Quote:Iz voza? Na kom derbiju?
Pa uvek grobari prave sacekuse u ns? Sta je tu cudno(posto si rekao "prica se po gradu" ili tako nesto)???
Npr. Jedan decko s detelinare otisao na Vosa-Zvezda (ova zadnja tekma) na sever kod firme , verovatno pevao sa firmom i na kraju se vidimo sa njim i on nam pokazuje skinuti zvezdin svileni
sal. Inace decko je grobar.
Svaki derbi,voz Ns-Bg,da brate svaki put bude sacekusa ali sad se prica da ce groblje biti u mnogo vecem broju na tribini,kao i da ce doci iz okolnih gradova,sela,pa cak Subotice i Vrsca.On vam se kurcio kako je skinuo sal i sta ste vi uradili?
Threads: 0
Quote:tokotronic Wrote:Iz voza? Na kom derbiju?
Pa uvek grobari prave sacekuse u ns? Sta je tu cudno(posto si rekao "prica se po gradu" ili tako nesto)???
Npr. Jedan decko s detelinare otisao na Vosa-Zvezda (ova zadnja tekma) na sever kod firme , verovatno pevao sa firmom i na kraju se vidimo sa njim i on nam pokazuje skinuti zvezdin svileni
sal. Inace decko je grobar.
Svaki derbi,voz Ns-Bg,da brate svaki put bude sacekusa ali sad se prica da ce groblje biti u mnogo vecem broju na tribini,kao i da ce doci iz okolnih gradova,sela,pa cak Subotice i Vrsca.On vam se kurcio kako je skinuo sal i sta ste vi uradili?
Nisam znao da ce iz drugih gradova dolaziti?!
Mi smo poznavali tog lika , on nam je to pokazao dok smo cugali posle tekme.
Threads: 24
Nisam znao da u Vrscu ima grobara
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]
Neka beda izgleda,al prezivljavaju.
Quote:kada bi vosa izgradila novi stadion ovi se ne bi pomerili sa severa jer je firma kao proglasila to za njihovu tribinu (mislim na vosinom stadionu i samo vosinom) :bes
Pokazali su kako im je stalo do te tribine,i kako su jaki na poslednjoj tekmi u Ns,nisu smeli da se pomere sa tribine,a mi usli unutra,toliko Firmi.