Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Avram nagradjen za dosadasnji trud
\Ne znam gde da postavim topik, gde god da ga stavim, izgledace tuzno...

http://www.glas-javnosti.co.yu/danas/srp...2810.shtml

Eto nam planirana pojacanja...
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Reply
Oti
Reply
Bruka, jedva cekam vrhunske domete tvorca Evropske_ZvIJezde... :bes

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
I naravno prevashodni cilj u novoj godini je Liga Sampiona.
Mislim stvarno su prevrsili sve granice bezobrazluka.Budem li jos jednom cuo da pricaju o nekoj Ligi Sampiona,a da pritom nemamo normalnog predsednika,upravu i igracki kadar necu vise ni da dolazim na evro tekme!
Dokle vise bre,pa jel misle da mi nimalo mozga nemamo?!
Reply
Sta se bre zalite???

Jesmo postavili ULTIMATUM za DECEMBAR?? JESMO... al smo ga izgleda zaboravili i time dali priliku da nam dokusure nasu Zvezdu.

Prema tome sami smo krivi za to sta nam se dogadja ...jos Dostanic izjavio da nece pojacanja. :o
URL=http://www.imageshack.us][Image: raybansig2sw.gif][/URL]
Reply
Za sa treba da odbranimo duplu krunu sto nece biti nimalo lak posao posto cujem nece biti nikakvih pojacanja iz ''inostranstva'' a bogami ni iz zemlje.Dostanic je izjavio da na nasem trzistu nema igraca koji bi odmah zaigrao za Crvenu Zvezdu,a sta je sa Stojanovicem iz Borca? :zbunjen Pitam se koliko godina treba da prodje dok Zvezda ne udje u Ligu Sampiona,za sad ih je proslo tr13. Sad
slucaju da Kosovo dobije nezavisnost...Poceti sa akcijama protiv Albanaca i svih onih koji stoje iza njihove ideje tj Nezavisnosti Kosova,do potpunog unistenja.
Reply
proslo je vreme kada je bilo dovoljno dati gol zvezdi,i u narednom prelaznom roku stici na marakanu(bogavac),a posle toga sedeti na klupi ili u lozi(bogavac)
nazalost danas nije dovoljno dati 8 od 9 golova(boban stojanovic) koje je postigla izuzetno slaba ekipa(borac cacak)
na svu srecu vujin je rekao da ce ako ratko pozeli inostrano pojacanje on i uprava uciniti sve to je u njihovoj moci,a svi mi dobro znamo koliku moc poseduje nasa uprava
Reply
Sad mi ne
Reply
Quote:nazalost danas nije dovoljno dati 8 od 9 golova(boban stojanovic) koje je postigla izuzetno slaba ekipa(borac cacak)

Sanibal je dobio mesto u Zvezdi tako
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Reply
da je zvezda dovodila svakog ko je koci davao gol imali bi 100 bolida u ekipi

verovatno si mislio na nenada stojanovica
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: