Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Navijacki kodeks
...dole?!Hm...
amo ti u srcu mome si, jedna jedina, nepobediva, moja ljubavi...
Quote:Sto se "samozvanih legendi" tice,one bar kod nas na tribini(moje licno misljenje) nemaju sta da traze.
Ma to sam pomenula onako usput, ide uz temu o kodeksu, pa sam se prisetila nekih sokantnih situacija (iz nedavne proslosti, nebitno!) - interesantno je da na nasoj tribini zaista vlada izuzetan red Smile i to me jako raduje - a na nase "klince" sam veoma ponosna! Smile
Jackal... Smile
[Image: pobednik.jpg]
Mya,mnogo ti pustas krila ovde a i prozivacki si nastrojena!!!
A i tema je kodeks,a ne kompromis,jer ga sa mnom nikada neces imati!(to ti je zbog frizure,lose kapiras). :finger
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]
Iskreno mislim da je poljski fazon do jaja, kad ti neko stane na crtu i kad znas da nema nista(sem mozda stitnika za ponos) znas da imas posla sa covekom. U ovim jurnjavama oko stadiona i sacekusama ucestvuje izmedju ostalih i gomila kretena koji dobiju krila kad se ucirkaju ili naduvaju i kad su u grupi od stotinjak ljudi i kojima je omiljena zabava da skacu po ljudima koje je neko drugi oborio a u sustini su samo takve djanare. Jos jedna prednost poljskog fazona je i to sto kad se neko nadje na toj livadi, znas zasto je tu, jednostavno dosli ljudi da odmere snage, i nema bojazni da nastrada neko nevin(ni kriv ni duzan), sad ja sam u dusi sportista pa volim kontrolisane uslove bilo kakvog nadmetanja. Mozda 10% huligana bi imalo herca da se bije na fer ili to 50 na 50(mada bi to kod nas bilo skoro nemoguce organizovati, i ne verujem ni da su te tuce kod Poljaka sasvim ciste). Ako te neko casti nozem ili flasom, casti ga metkom.
KODEKS - Vodja je SVETINJA!!!!!!!!!!!!!!! :keez
KOMPROMIS - Molim te,jel' mozes samo malo da mi se...

Izgleda da smo se slozili da kodeksa u nas biti nece...
amo ti u srcu mome si, jedna jedina, nepobediva, moja ljubavi...
Ma kakav je kod nas kodeks ,zavisi samo od zakona o sportu,a mislim da je tako i u drugim zemljama!Ukoliko zakon nije "strog",sto i naglasavam,a ne uzurpiran,kao sto je kod nas,tako i huligani moraju da se ponasaju ili ne ponasaju,tj. kodeks se ili primenjuje ili ne!
Dole Hooligan!
Dole Morska!
Napred Vlada Mauzer! :ruke
Ozbiljno,bilo pa proslo,zakljucajte topik...pa ga ponovo otvorite!!! Smile

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)