Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karte za PSV
Upravo sam se vratio sa Mare, gde sam kupio kartu za sever. Cena prava sitnica 1200 dinara. :bes
Inace tapkaros kod koga sam kupio ima oko 200-300 karata, ceo bunt. Pitam se odakle mu?
Na blagajni ima jos nesto Istoka i Juga.
Pa svima koji kupuju karte sa srecom
staćes zauvek No 1! Ciao Sasha! 1950-2007
Reply
????? ??' ?? ?? ???????... ?? ???? ????? ?? ??? ??? ????????? 900 ??? ???? ??? ?? ??? ?? ???? ?? ????? ?????. ????? ?? ??? 1500. ???? ?? ?? ????? ?? ?? ???????? ? ??? ????? ????????? ?? ?????? ????? ?????????? ?? ????.

?? ???? ???? ?? ? ????? ??? ??? ??????? ???? ??????... ??? ???? ????? ?????? ???????? ??????? ?? ?? ????????? ????? ? ??????? ?? ??????????. ????????? ?? ???? ??? ?? ????????? ? ????? ??? ?? ???? ???? ????, ???? ?? ?????? ????? ? ???? ?? ?????? ???? ?? ?????? ???? ?? ????????? ????????, ??? ???? ????? ?? ?????.

???? ?? ?????? ? ?? 5-6 ?????? :zbunjen Sad :o
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Reply
Ljudi moji sve je meni jasno, samo ni nije jasno
Reply
Braco pozdrav!Ja sam iz HN,a ispusio sam ga na Delije netu za kartu!Kakva je situacija i mogu li nekako uci na tekmu,posto bez obzira na sve stizem u BG na pocetak tekme??!!Ima li jos negde karata za sever ili bar za jug?Moze li se uci na poluvremenu?
Poz i hvala unapred
Reply
Pustili su u slobodnu prodaju samo 500-tinjak karata za Sever... i opet ponovili staru pricu... Bruka! Ovako ce biti dok je Dzajke i "ekipe" na celu sa Bosketom...

:bes

poz,
budimir
p.s. Vidimo se na jugu, lopovima ne dam ni dinara...
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
??? ??? ???? ??... :ruke

???????!!!
Reply
??????? ?? ???? ?????? ?? ?????. ??? ?? ?? ??????? ?????? ?? ?????. ?? ?????? ?? ???? ???? ?? ? ?????, ??? ??????? ?? ??????? ???? ???? ??????? ??????? ?????, ??????? ???????? ???????? ???? ?? ???? ?? ??????? ? ???????? ???????? :o Sad

?? ??? ???? ??? ? ?????? :zbunjen

???? ???? ?? ???????? ???? ?? ???? ??????? ????? ? ???? ???????. ???? ??? ??? ???????? - ????????? ?????????, ??? ?? ??? ????? ????????? ???? ??????? ? ???? ???? ??? ????? ????? ?????? ?? ??????? ? ?? ? ???????? ???????.
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Reply
Quote:??? ??? ???? ??... :ruke

???????!!!

Zacudio bi se da znas koliko ce starijih i redovnijih navijaca biti na jugu..

I dalje ostajem pri paroli, lopovima, znate svi kojima, ne dam ni dinara, pa makar tekmu gledao sa smrdljivog juga...

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
???????? ???? :o
????? ?? ????, ???? ???? :nene - ??????? ?? ????? ??????-?????! :ruke

:megafon ? ??? ??????? ?????? ???...
Reply
?????, ???? ?? ???? ?? ???? ? ?????? ?????? ?? ???????????... :bes

???????? ?? ???????......
???? ?? ?????! ???? ?? ?????! ??? ??? ???? ??!.....

???? ??? ???????: "???? ???? ?? ???? ???? ??!" :finger

???????!!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)