Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
incident 2
Joxy,moj mali lazljivi Mis... :rofl ;
zbog cega je on postao moj ortak to znamo ti i ja... :rofl
Covece iz Senke,ukoliko sam ja preterala sa postom jako mi je zao,jer nisam zelela nikoga da vredjam,a tvoj nastup je delovao jako bezobrazno;zbog toga sam ja onako reagovala...
Nesporazum ili ne,primi pozdrav od mene i uzivaj!!!! ;pljuga
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]
Quote:E da Mila je u pravu, nas vise gotive grobari nego Cigani

Sad

Eh Joxy, nemoj preterivati, ima i cigana koji vas gotive veruj mi! :ruke

Quote:PS. Mila posala bih ja ali nesto sumljam u nase prijateljstvo otkad ti je vodja grobara postao najbolji drugSmile Pozdrav pi*** ciganska i za ovo mi dugijes pivoSmile

Hihihi vodja grobara?
Da nije to onaj sto je izjavio da su cigani smekeri pa je Nesa Smeh hteo da se pobije sa njim? Smile
Uglavnom koji god bio, nek se potrudi da od onih grobara napravi nesto, u beogradu postaje smrtno dosadno...
EROES RED STAR BELGRADE
Baske,hijeno jedna mala...!!!!!! :rofl
Niko nije rekao da nas Cigani ne gotive nego da ima onih koji nas ne razumeju... :lol:
Ovaj Milan je bas prozivacki nastrojen...ima leka apoteka!
DH,hvala na savetu-poslusacu te! namigivanje ;pljuga
Joxy (predpostavljam da se zoves Jovana :rofl ) Ne branim ja vama da se tu prepirete ali mnogo smarate mada ovaj forum retko ko posecuje Confusedampion . P.S VOLIM TE :megafon mislim pivo ;pivo Big Grin .
JEGA JEBEMO,NJEGA KARAMO.....
A sto se ti Milane uopste i pojavljujes na ovom forumu kada te sve i svako smara? :zbunjen
Ukoliko ti NISI dorastao ovom forumu ,covece nadji neki koji ces razumeti i na kojem ce te razumeti!!!!!Verujemo mi tebi,ali ne znamo kako da ti pomognemo...tesko je tebi(ali ja ne mogu ni da pretpostavim)!!!!!!!!
U zdravlju zivi!(kojem god)
Pozdrav!!!!
Quote:Baske,hijeno jedna mala...!!!!!! :rofl

Jel to znaci da nisam pogodio koja je cenjena licnost u pitanju, ili mozda ipak jesam... aaaaaaaa? :boks :rofl
EROES RED STAR BELGRADE
Quote:jmilan1... ovo je sajt za Zvezdine navijace, ja nigde ne vidim da pise zabranjeno zenskom polu. U ovom slucaju smo jednaki, zato O-d-j**i!

jmilan1, oprosti joj molim te, retko se pojavljuje na forumima pa nije znala sa kakavom velicinom razgovara inace bi sigurno bila puna postovanja, nemoj je proterati sa severa molim te!!!
Evo ja sa najvecim postovanjem obecavam da cu biti uz tebe uvek i svuda, sve za mog idola Milana!!!

Ovde se nesto jako cudno zbiva... ;pljuga
EROES RED STAR BELGRADE
Ne znas ni ti !!!!!!!!!!! e a jel si ti drzao zastavu ZULU IZ KULU na tekmi sa Bayerom ;pljuga :finger Confusedtanlioiolio .... Lepa zastava nema sta.... namigivanje
JEGA JEBEMO,NJEGA KARAMO.....
Baske,oduvek si bio u igri...pogodio si! :rofl Samo jos da vidimo sta ce Joxy da kaze na sve ovo... Smile
Puno te pozdravlja jedan tvoj ortak iz ekipe(iz Jerkovica),koji je na gostovanju po Rakovici,umesto da je lepo otisao u Leskovac...bas kao i ti!!!!! :rofl
Eto,i o Milanu neko razmislja i pise na ovom forumu,a ne samo o nama(da ne smaramo coveka...)!!!!!!
Nislijo,jel znas mozda da li postoji "Naisus girls"(valjda je ovako),jer znam da su imale transparent,kad smo mi pre dve godine htele da ga poizotimamo? :zbunjen
Quote:Ne znas ni ti !!!!!!!!!!! e a jel si ti drzao zastavu ZULU IZ KULU na tekmi sa Bayerom ;pljuga :finger Confusedtanlioiolio .... Lepa zastava nema sta.... namigivanje

jok ja... a sto pitas, da nisi od onih koji su pokusali da nateraju ortake iz moje ekipe da je drze? :finger

Quote:Puno te pozdravlja jedan tvoj ortak iz ekipe(iz Jerkovica),koji je na gostovanju po Rakovici,umesto da je lepo otisao u Leskovac...bas kao i ti!!!!!

Hehehe pa vremenski, put do Rakovice i do Leskovca trahje otprilike isto Big Grin
Pozdravi i ti njega Smile

Samo za razliku od njega, ja iz zdravstvenog razloga nisam otisao za Leskovac Smile
EROES RED STAR BELGRADE

Forum Jump:

Users browsing this thread: