Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
incident 2
Stvarno je glupo siriti takve price. Jos od Zulu Girls, organizovano idu na tekme. Nikada se nije desio niti jedan slucaj, da ja znam, da je bilo nekog sexa i slicno. One tu dolaze zbog Zvezde, bas kao i mi, a to sto su neki pacenici pa smisljaju gluposti...
Svi znamo koliko su nam puta pomagale i na koji nacin da zaobidjemo provere i slicno. Smile

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
?? ??????? ?? ???? ?????? ? ???? ????...
???? ???? ????? ?? ????, ? ?? ?? ?????? ??? ?? ???? ? ??? ?????????, ???? ???? ???? ??? ?????, ? ?????? ?? ???? ????? ???? (??????????, ???????) ?? ??? ?????.
???? ?? ???? ??????? ?? ?? ????????? ? ?? ?? ???????? ????????? ???? ??????? ?????????? ???? ?? ????? ?? ????????. ?? ????? ?? ?? ???????, ?? ??? ??? ?? ???? ???? ?? ???? ????????... ? ?? ?? ?? ?? ??????????? "?? ??? ??? ???, ?? ???? ???..." ?????, ?????? ??? ??????? ??????? ? ?????, ? ?? ?? ????????? ??? ???????. ????? ????????? ?? ????????.
?????? ??? ???? ???????? "?? ?????? ?? ????????" ?????? ????? ????? ?? ??????, ? ??? ???? ?? ????? ?? ????????? ????? ???????, ? ?? ?? ???? ??? ?????? ?????, ????? "??", ???? ??? ????? ?????? ????? ?????? ????... ?? ????? ?? ?? ????? ?? ?????? ????? ???? ??? ??? ????? ? ???? ?????? ??? ?????? ????!
???? ??? ??? ??????? ?? ??????? (??? ???? ??? ??????? ????????) ?? ?? ?????? ??? ?????? ? ???? (???? ?? ?????? "??? ?????"-??? ???? ?? ?? ??????...), ? ??? ??? ????? ???? ??? ????? ???????? ??????, ??? ?? ?? ?? ???? ?????????? ? ????????, ???? ????? ? ???? ??????? ????? ??? ??? ??? ??????? ??????????...

???? ?? ??????? ????' ?????? ??? (?? ?? ??? ?????-???? ?????? ?????)

??????? ?????? ???????!
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Pa ,Covece iz Senke,evo jos jednom...da pokusam da pojasnim...
Stasha "Zulu",Ljilja,Sandra,Tanja...danas Lela i Maja su svakako najpoznatije Ciganke otkada je i devojaka na Severu...
1999. ekipa devojaka proseka godina 14, je zelela da napravi zensku navijacku grupu!Bilo nas je oko 12 i bile su dve grupice-jedna iz Koteza,a druga koju smo povele Joxy i ja!Kako se Joxy preko zvanicnog foruma dopisivala sa clanovima Heroesa,i kako se svidela jednom clanu(koji je tada bio jedini mladji clan ove ekipe),odlucile smo da se za Zvezda-Dinamo(Kijev),upoznamo sa njima!
Zbog licnih problema,ekipa iz Koteza nije dosla na pomenutu tekmu,pa nasa grupica odlazi sa Heroesom u pivnicu!
Posle nekoliko minuta razgovora sa njima,vodeci ljudi Heroesa su nas pozvali u ekipu!Kako nismo imale dodira sa organizacijom na Severu,sa odnosima medju ekipama(sa svima smo bile o.k.),nismo ni znale u kakvu ekipu upadamo!Pravu priliku smo dobile od Bak***!On nam je jedini u potpunosti izasao u susret-sve ostalo je bilo tuzno!Prve probleme sa ekiom smo imale na sam dan osnivanja Hero Girls i do kraja,ti problemi nisu jenjavali...
Kasnije je sve postalo otuzno...
Jedna od nasih sadasnjih clanica(Incidente),je pripadala jednoj nasoj poznatoj ekipi sa Severa(muskoj)!Sadasnja ekipa je odlicna,devojke su divne a Incident nije otpadak Hero Girls,jer devojke koje su osnovale H.G. su clanovi Incidenta(mada je Joxy u Americi...)!
Pitajte,nemojte nasumice donositi zakljucke...
Ja namerno necu iznositi detalje vezane za obe ekipe,jer mnogo je stvari i to nedorecenih...
Pozdrav!
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]
?????? ?? ?? ??? ????? ??? ?? ????? ? ?????????, ? ??, ???? ?? ?? ????? ???????? ?? ?????? ??????? (?????? ? ??????) ????? ??????????.

????? ?????? ?? ????????, ???? ?? ????? ?? ???? ??????????? ??? ????????? ?? ?????? ? ?????? (??????? ????? ????????).

???????
Kizo,ja znam da do prepucavanja moze da dodje,ali ostavi jos malo temu otvorenu,jer ce nas omalovazavati kako ko stigne a meni a ni devojkama ne pada na pamet da precutimo-tako da ako bi nas neko isprozivao na nekoj drugoj temi morale bismo da reagujemo,i onda bi se teme zatvarale!
Ostavi slobodno,mi smo prijateljski raspolozene i zelimo da odgovorimo na pitanja koja se ticu nas-bilo da su dobra ili losa!Nemamo sta da krijemo,a svako sankcionisanje ove teme moze biti jako lose shvaceno!Ako bude sranja tvoje je puno pravo da na forumu to ne dopustas,pa zatvori!
Tema je jos uvek aktuelna koliko ja vidim!
Pozdrav od ekipe Incidente!
ALE GROBAR JE PRAVA PICKETINA
ON IMA SRCE ZECA TO SVAKI NAVIJAC ZNA!!!!!!!!!!!!!!!!! ;pivo

Pa napravite zenski forum pa na tenane raspravite sve vase "zenske" probleme
JEGA JEBEMO,NJEGA KARAMO.....
Ti si Grobar ili si previse pametan???????? :zbunjen
Jesi li i ti to u "zenskim " problemima kad takve nebuloze pises!? Smile
Ovde su se javili ljudi koji nas na bilo koji nacin poznaju(dobar ili los),ali ne znam zasto si ti citao topic,ako te ne zanimaju NASE ZAJEDNICKE ZENSKE STVARI I PROBLEMI!
E,Kizo sad ja razumem zasto zelis da zatvoris topic!
Pozdrav!
Ocigledno sam pogresno shvacen i jako mi je zao zbog toga, nisam zeleo nikoga da prozivam ili da vredjam. Samo sam napisao sta sam cuo, nisam tvrdio ni da je istina ni da nije.
Mila cisto sumnjam da me poznajes jer ja ne poznajem tebe, na utakmice ne idem osim na one vece, sticajem okolnosti poznajem nekoliko ljudi sa severa koji su mi jos ranije ispricali da na severu postoji zenska ekipa, ali da te devojke i nisu preterano popularne pre svega zbog toga sto su sa Heroesom koji je sve samo ne omiljen, a i zbog toga sto kruze razne price o tim devjkama, mene je samo zanimalo da li u tim pricama ima istine, a ako nema koja je svrha tih prica.
Sto se tice intervijua, takodje nisam zeleo da provociram ili da budem cinican, zaista me zanima sta devojke imaju da kazu o navijanju jer je za mene to potpuno novo.
Izvinjavam se svima koje sam na neki nacin iznervirao ili uvredio, nije mi to bila namera!

pozdrav svim zaljubljenicima u crveno-belu boju!
Pozdrav svima...

jmilan1... ovo je sajt za Zvezdine navijace, ja nigde ne vidim da pise zabranjeno zenskom polu. U ovom slucaju smo jednaki, zato O-d-j**i!

Sve sto se reklo lose o nama proizvod je ekipe iz koje smo potekle, normalno da tu nema ni malo istine. Ali opet ponavljam ni jednog trenutka nas lose reci nisu sputale niti povredile, jer smo bili ekipa zbog Zvezde i samo zbog Zvezde. Ne mogu da kazem da je ulazak u heroes bio potpuni promasaj, jer tako smo stekle ime i postale navijaci, upoznale prvu ekipu, imale uvek mesta u busu za gostovanje kada je bilo najgusce.

Samo me interesuje, kako to da se uvek nadje neko inteligentan koji ce da nas ispljuje na netu, a niko nam u zivotu nista u lice nije rekao??

E da Mila je u pravu, nas vise gotive grobari nego Cigani

Sad

PS. Mila posala bih ja ali nesto sumljam u nase prijateljstvo otkad ti je vodja grobara postao najbolji drugSmile Pozdrav picko ciganska i za ovo mi dugijes pivoSmile

Lates,

Jovana[/i
?? ???? ?????? ?? ?????, ?? ?????? ? ????? ???????... ?????? ?? ??? ???? ????? ?? ?????. ? ???? ??? ??? ????? ????...
?? ???? ? ???? ?????, ????? ?? ????? ???? ???????? ?? ???? ???? ?????? ????? (? ???????? ?? ????? ???????-??? ????? "?????????????"). ???, ??? ?? ? ??? ????? ?? ???? ???? ?? ?? ?????? ?????, ?? ???? ?? ???? ??????? ?????????, ???? ?? ???? ??????? ?? ????? ???? ???? ?? ???????? ?????? ?? ???? ???? ?? ?????????? (???? ????? ?? ?? ????? ?????, ??????, ?????... ???? ?? ????? ???????...)

???????...
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА

Forum Jump:

Users browsing this thread: