Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ko je kriv za debakl
???? ?? ?????????? ????,??? ????????????? namigivanje .?????? ?? ???? ??? ???? ??????-?????...?????? ?????? ??? ???? ?? ???? ???????? ???? ? "???? ????????".???????:
?????????????-??
???? ??????(?? ??????? ???????)-??
??????? ???????? ?????-??...
??? ???,??'? ??? ?? ????? ?? ????
Kizo brate pa najbolje bi bilo da se rec sport u Sribji zakonom zabrani i da leti u corku onaj ko pomene 2004 godina ne ponovila se nikada srpskom sportu ovo je bruka(ne verujem da za naredna cetiri meseca moze nesta da se popravi).

Licno mi je zao sto ne dobismo talijane oni nam nekako i idu pored engleza.
ne bismo dobili petardu jer igraju bunker i posle 2-20 bi se zatvorili ovako bunker.

Svaka cast ciganima na svemu.

Zvezda iznad svega.

...da zivim ne mogu bez nje...
#1041;удимо људи иако смо СРБИ
Stvarno ne znam shta da kazem,totalna katastrofa...Ako imamo cime da se pohvalimo onda je to navijanje koje je bilo fenomenalno svih 90 minuta(kolko sam ja cuo preko TV)!
amo daleko,daleko od mora...
Strasno,jedan od najtezih dana u mom zivotu.

Igrali smo ko picke celu tekmu,gubimo 2:0 mi igramo dupli bunker 5-4-1,onaj shaban obara igraca ko da mu je to pomocni teren Kosanice(izvinjenje Kosanicanima),pravimo tim i zaludjujemo se nekom Ligom Sampiona,a dovodimo 5 igraca iz UB-a,svoje igrace na kaljenje saljemo u istu Dzajicevu selendru,ma ima jos puno razloga,ne mogu vise...

Jos mi spremili baklje za proslavu,mamicu im jebem,i njima i onom govedu profiterskom!

Cela uprava napolje!!

Najgore sto ce se o ovome pricati 3 dana,i sve ce se zaboraviti,i bice po starom!

Dzaja ce da ostane u Zvezdi,dok ne umre u 105.godini u onoj fotelji!

Severna tribino,dizi se na noge!
Onoga momenta kada svi budemo mislili kao jedan u vezi ciscenja cele nase korumpirane uprave kao i 80% skupstine "prijatelja" kluba zarad privatizacije moci ce nesto da se dogodi. Stvar je vrlo jasna i prosta:
Nema para, nema ni ulaganja u igrace, a onda automatski nema ni lige sampiona.... To je stvarno toliko prosto da mislim da su dalja razjasnjavanja u vezi toga suvisna.
I stvarno bih zamolio neke likove sa foruma za koje imam visoko misljenje sudeci po postovima koje su do sada pisali da ni ne pokusavaju da traze krivca u nekome drugom kao na primer u sudiji nego da pogledaju stvar surovo realno i kazu da smo samo mi za sve ovo krivi.

Pade mi na pamet ona stara parola: vi nikada ne mozete tako dobro da igrate kao sto mi mozemo tako dobro da navijamo.

Ovakve navijace kao sto smo mi je zasluzio Real, Arsenal ili Milan ali sigurno ne i jedan prosecan klub kao sto smo mi.
Mislim da navijaci jedini mogu da naprave krupne rezove u upravi. Odlazak Dzaje me sve vise podseca na odlazak Milosevica sa vlasti. Sto se pre ujedinimo pre cemo moci nesto da uradimo po tom pitanju. Fino nas je Dzaja zamajao sa duplom krunom i svi su posle toga automatski bili toliko srecni da su skoro i zaboravili ko nas krade godinama i ko odnosi silne pare iz kluba ko zna gde?

Osvestite se........
Sve je to tacno moj prijatelju,sto si rekao...ali ceka se stav prve ekipe da se cuje sta ce biti po tom pitanju.

Mislim da ti ne treba i objasnjenje zasto...
Ja stvarno ne znam sta ste svi kenjali. ali, u nedelju svi na Maru d apodrzimo mladu ekipu. Jebes Dzaju, jebes sve, Zvezda je ispred svih Confusedampion Confusedampion Confusedampion
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Moj zivot je tuzan bio, a ja teski narkoman, a ja zelim jos jedanput, da vidim taj AMSTERDAM (Ajnhoven) Smile
Dakle Purke je bio resenje Smile Mislio sam da ce teze da mi padne ovaj poraz ali ono vrlo brzo sam iskulirao ... sve u svemu opet ce da se palimo na kup UEFA i to je to ...
?? ???? ?? ????????? ?????? ?? ????? ?????? ????? ?????...

? ?????? ???! :ruke

???????!!!
Katastrofa od poraza, ali ne i neocekivano. Sta da se kaze nego kakva drzava takav sport, vidi se sta se desava sa reprezentacijama(fudbal , basket) a naravno i klubovima. Gdje politika se mjesa u sport ode sve u tri picke materine. Prave legende se tjeraju sa funkcija klubova, muslin, divac, danilovic, duda ivkovic, moka slavnic, itd. a stavljaju se profiteri kojima je jedini cilj da sebi stave para u dzep. Mi smo navijaci pa se naravno uvjek nadamo najboljem, ali realno sa timom kakvim imamo nismo ni mogli dalje, sta oni misle kad nam prodaju najiskusnije igrace potrebna za ovakva takmicenja a nikog novog ne dovode, i naravno nigdje ni traga od tih para. Ko jos ide u LS sa timom u prosjeku od 22 g. Pa ni juventus ne moze da sastavi tako nesto. I onda kurcenja o pravljenju stadiona sa dobijenim parama ovo ono!!! Koji ce ti kurac stadion i semafor kad se igraju 2-3 evropske utakmice godisnje maximum. I stalno tako, sljedece godine, pa sljedece, pa sljedece, evo vec 9-ta godina mi cekamo da nam bar 3-4 najiskusnija ne odu iz ekipe, nema druge nego pasose da im uzmemo jebene. Ali neka i to, nek prodaju vidica i mladenovica, pa sa tim parama nek dovedu nazad MIhajlovica, kupe Taribo West-a, a ne oni prodaju najiskusnije i onda samo pozovu dva nova iz podmlatka, gdje je tu jebena logika. Zar nije bilo dovoljno kad je Muslin otisao i rekao da on hoce u LS ali uprava ima neke druge planove, covjek dodje u zvezdu preokrene je ,osvoji par titula i oni ga naravno sjebu, kad vide da su ga dovoljno iskoristili caos!!! naravno posle ponavljanja takvog scenarija sa par trenera pa niko normalan i ugledan vise nece htjeti ni doci da trenira jebeni tim, posto zna da ce braca iz uprave da ga sjebu!!! doci ce neki jebivjetar ko oni, na branje para i svima ljepo.
A delije koje prate tim pod svim uslovima, za njih nikog ne boli kurac, dok ne pocnu da biju upravu ko sto su igrace nazad par sezona. Par momaka odavde iz Kanade je islo na jebenu utakmicu u Ajndhoven, pa ako to ne znaci biti odan necemu onda stvarno neznam sta znaci, i naravno jos hiljadu drugih koji su dosli od kojekuda.
Ima dosta stvari koje trebaju da se rjese pa da nas sport i klub stane na noge zastava, himna, zakon o sportu, profiteri, lopovi, privatizacija, ne razigravanje drugih jebenih liga (hrv,slo,bos,mak) nego ulaganje u nas sistem i sport, a ne punjenje dvorana i stadiona pedera skima smo do juce ratovali a nase lige zbog toga pate sad.
toliko od mene, uzas je sto se desilo, sudija sigurno nije kriv (iako stojim pored toga da su rusi picke, iako mi uvjek se nadamo da nisu, al jesu !!) krivi su oni u foteljama.
Jebes utakmicu gdje je sudbina iz fotelje izrecena a ne sa terena.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)