Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zenit - Zvezda
??? ?? ???????? ??????? ???? ????? ?? ??? ?? ??????. ???? ???? ???? ?? ??? ?????????. ????????? ?? ?? ?? ????? ???????? ????????. ??? ???? ????????? ?????, ????????? ?????? ???? ????? ?? ???????. ????? ????? ? ???? ??????????? ? ??? ????? ? ??? ?????????, ??? ??????? ?? ?? ???? ?????.

??????? ???? ????? ??????? ??????? ?????? ? ???????? ????????? ??????? ? ???? (???????, ????? ???.), ??? ?? ?? ??? ??? ???????. ???? ????? ? ?????? ????? ?????? ????????.

????? ??? ????????? ? ???? ???? ???? ?? ??? ????. ??? ?? ?????????? ?? ?? ?? ???? ???? ?????? ??????? ??????... ?????? ??????? ??? ???, ??? ?? ???? ???? ????? ???? ??????? , ? ?????? ?????? ???? ?????? ?? ????????? ???? ?? ????.

??? ?? ????????!!!
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Reply
Quote:Sta je sa cifrom od 45.000 Evra sto je rekao UltrasLondon ? Big Grin

Kod mene u "dzepu",ja sam blagajnik.... :rofl :rofl :rofl
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]
Reply
Uh, boga ti nisam znao da su Dzaju i u Vilerovu seriju stavili.
impatizer
Reply
Quote:Boka,gde sam ja pomenula pare i platni spisak?Gde?Znas li ti da se i za tapkanje karte KUPUJU,samo imas mogucnost da preko veze uzmes veci broj karata!!!Nije istina da Uprava placa ino gostovanja!Mozda se smanji trosak obezbedjivanjem prenocista,karata,ali ne i placanja svega ostalog...(koliko god da se placa to ostalo)!!!!

????????? ??? ???????? ??????? ???? ????...

?????? ????, ???? ????: ???? ??? ???? ??? ???? ???? ?? ???? ? ???? ???????? ? ? ???? ????-? ????? ?? ????? ? ??? ???????? ? ?? ?? ????????? ????? ?? ????! :o

???? ???? ?? ??? ?????? ??? ?? ???????? ???? ????????!! ?? ??? ?????? ?? ??? ????? ?????? 3-4. ?????? :batine ? ??? ?? ???????. ????? ?? ???? ?????????...

19:00 ?????? ? ?????? ?? ??????? ?????? ???????.

???????!
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Reply
Quote:??????? ???? ????? ??????? ??????? ?????? ? ???????? ????????? ??????? ? ???? (???????, ????? ???.), ??? ?? ?? ??? ??? ???????. ???? ????? ? ?????? ????? ?????? ????????.

????? ??? ????????? ? ???? ???? ???? ?? ??? ????. ??? ?? ?????????? ?? ?? ?? ???? ???? ?????? ??????? ??????... ?????? ??????? ??? ???, ??? ?? ???? ???? ????? ???? ??????? , ? ?????? ?????? ???? ?????? ?? ????????? ???? ?? ????.

??? ?? ????????!!!

Ja sam sigurna da ce mnogi od tih "klinaca" da bljesnu.Ljupko je covek koji sebe nije mogao da drzi na nogama,a kamoli klub.Toliko promena u timu,toliko razlicitih taktika,toliko zbunjenosti...i istina je da propusta ima i to mnogo,ali mi smo navijaci,i moramo da bodrimo svoj klub...i ne gledajte na Upravu,vec dodjite na Marakanu,druzite se,navijajte,trudite se da Sever bude sto organizovaniji,ud'rite bagru koja pisa po zidovima,pratite evropske trendove i u navijanju (i u oblacenju namigivanje ),i unesite ih na Marakanu ...budite smekeri...postujte starije,pomozite klincima,nasmejte se kada udjete na Marakanu Smile ...jednog dana ce da svane klubu,ali mora da se dno dotakne...mozda je to bas ova sezona i u Evropi,mozda i u prvenstvu i kupu,ali ce mozda naredne godine da bude mnogo bolje!
Zato se opustite,pustite one koji mogu da ukoliko je ovo "dno" pokusaju da nas izvuku!!!
I verujte,u Delije,u Zvezdu!!!
Sa zeljom da vas sve vidim nasmejane na Marakani u nedelju,puno vas pozdravljam!
Reply
... i ne zaboraviote da sa sobom ponesete goblene na Marakanu. Radi zanimacije i opustanja.Wink
impatizer
Reply
ja nosim heklicu ( a mozda i hoklicu)... namigivanje
Reply
@Mila: Ne "sprdam" se
Posle Senjakovog posta koji je nesto najdebilnije sto sam ikada procitao na internetu, a konkurencija je zaista zestoka,, procitao sam tvoj i napisao to sto sam napisao. Mislio sam da isprozivam prvo njega a potom i tebe, ali necu. Reci ti meni jednu stvar: Jesam li ja majmun, ekipica koja bude samnom na stadionu idioti, a svi ostali cigani koji nisu placeni navijaci drugog reda koji su eto, dovoljno naivni i puni decackih iluzija?
P.S. Nikad nista nisam dobio i necu dobiti niti to zelim, zelim samo da Dzaji vidim ledja, ovo pisem kao reakciju na tvoje vidjenje prostiticije, ljubavi, morala i casti. I jos nesto, ako u tvom eventuanom odgovoru vidim rec "vidjeniji" povraticu po monitoru
ekali smo, cekali samo povoljan trenutak da u prvo najbljize srce usadimo uzas i divljenje
Reply
I na drugom nasem sajtu kao i ovde paljba(iz svih orudja) na Dzaju i prvu(e) ekipu(e) Sad

Braco lakapo sve stoji-slaba igra,petarde-cetvorke,remi u pickovcima ali ovakve napade ne zasluzuju ni Dz a najmanje "vrh" severa...sta imamo sa tim u ovom najtezem trenutku za sve nas-NISTA!

Klinci su pokazali na prip. i protiv y.b. da znaju i da se mogu ocekivati trofeji,upali su u krizu(u najnezgodnije vreme)i igre i rezultata(bar da je jedno od tog).Ljupkovih 4-5-1 samo je dolilo ulje na vatru i zato snosi najvecu krivicu za zadnje blamove,deci je potkresao krila jer dok smo picili 4-4-2 bilo je sve ok.

Ljupku hvala sto se sam povukao i mislim da je Pizon pravo i dugorocno resenje-em veliki cigan em mnogo zna !

5:0 na mari -zasto da ne? Nada bese umire poslednja namigivanje

Sad kad je najteze svi zajedno,svi ko jedan a posle Dzaja,ekipe,milionska ulaganja,novi poredak,med i mleko.....
RV TECE MOJA CRVENO BELIH BOJA
Reply
Senjace brate, ta pesma Nit seselja nit draskovica... razmisli kad je ta pesma zadnji put pevana. Ja cu ti reci, pre 4-5 godina. Ja sam tu pesmu nekad pevao, bas tada... Sad Na severu, niko vise ne peva to, i sam znas zasto.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)