Threads: 1
Nista od najavljenog derbija u vrscu,naime nasi kosarkasi porazeni su u cetvrt finale od atlasa.
Sta reci,bez bruka.
ovi sampion i titula
nasa ZVEZDA JE OPET NAJBOLJA !!!
Ziko odlazi + Uprava napolje !!!
Picka vam nesposobna materina.
Kad cemo vise da oteramo ove govnare. Pa ovaj Atlas i bilo koji nas tim iz Efes Pils lige je bolji od usrane Sibenke, Heliosa, Domzala i ostalih govana... a nasi satrapi i dalje upropastavaju srpsku kosarku. Nije cudo da je Atlas dobio Zvezdu jer ovi igraju mnogo kvalitetniju kosarku od gumarske lige.
A sad adio, i ko zna gde, i ko zna kad...
Threads: 22
Nisam mogao da pratim tekmu,pratio sam rez. putem mobilnog,a stigao sam na samom kraju pa nisam video jeli bilo lokalnih delija?Kakvo je navijanje bilo?
Threads: 83
Mozda je komentar tekme za teren i sportske price ali ovo je stvarno sramota... Ljudi su bili bolji od nas sve vreme a i vodili konstantno... Kao da su ovi nasi usli u losu seriju kad nije trebalo...
Ko je kriv, da li Zika i uprava (sigurno jer su doveli sve igrace po zmagovom "ukusu" a onda ga oterali a ostavili bolide) ili igraci koji jednostavno ne znaju bolje...???!? Ili mi??? Ovi poslednji verovatno najmanje... A li ako treba ja prihvatam i svoj deo krivice... Zasto?? Pa zato sto sam bio na svakoj tekmi poslednjih vise godina a nikad nisam ustao i zapevao uprava napolje a izmenjalo se budala i budala u upravi... Ne kazem da Zika i ekipa ne vole Zvezdu i da nisu uradili i neke pozitivne stvari ali to ocigledno nije dovoljno....
Kolaju ovih dana price da smo opet u finansijskim dugovima i da igraci mozda igraju slabije jer na taj nacin izrazavaju svoj protest, cak i da je to istina, kako misle da dobiju pare... Tako sto ce da ispadnu iz kupa, da gube od slovenackih pacera, da im Pionir bude prazan jer nikoga ne zanima basket koji igraju...
Jedino pozitivno veceras i za pohvalu su momci iz Vrsca... Sve vreme su bodrili kretene i pevali koliko ih je grlo sluzilo ali to veceras nije bilo dovoljno...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 3
Troclana ekipa (2xPancevo + okolina) vratila se iz VS-a.
Stigli smo tamo oko 7:10, oko pola 8 smo bili sa VS ekipom u pivnici.
Popili po koje pivo/vinjak i odatle krenuli ka Milenijumu.
Mali korteo, pevalo se, dolazili smo do nekih zgrada, i ako sam ja dobro skontao, tu zive uglavnom oni koji navijaju za partizan, tako da je zgrada bila na udaru grudvi i pevalo se: izadjite na balkone, pozdravite sampione.
Trenutak kada stizemo pred stepeniste hale uz pesmu: Neka veceras svako zna... munjevitom brzinom se stvara dobar broj zandarma, pa jeee, kao da se derbi igra. Penjemo se stepenistem i pocinje pesma: neka znaju svi....
Ulazimo u halu, zauzimaju se mesta, vidjene dve zastave: VRSAC, i ona VS CZ (ili CZ VS) ne secam se. Iako je navijanje bilo ok, mentoli na parketu nisu nista uradili. Borili se valjda tek pred kraj, ne secam se ni da su nam otpozdravili. OK gostovanje, s tim sto VS ekipa treba malo bolje da prouci par pesama. Eto, bar sam video Milenijum.
A jos jedna zanimljiva stvar. Atlas vodi, razvaljuje, cela hala navija za njih.
Zvezda se priblizava Atlasu, trans u dvorani ??? Sad odjednom svi cigani
NHF <- upuceno VS ekipi (stvarno treba da naucite neke pesme)
b]Zvezda je šampion, sve je gotovo!
Na severu slavlje, sada je počelo![/b]
Threads: 15
Derbi smo izgubili,ispali iz evrope(nije prioritet?),toplo-hladno u sokackoj ligi,i sad eliminacija od Atlasa!!!
Pa jesam ja majmun,ok je to,samo ako moze bez onog lozenja na pocetku sezone-tim za titulu,standardni evroligasi...
Alooo bre,koja jadranska,hocu nasu solidnu ligu,da odem na gostovanje u N.Sad,Podgoricu,Suboticu,Kraljevo,NIS(hala prima 6-7000),Leskovac...hocu da gledam (npr.)Rakocevica,Obinu,Pena,Radmanovica,a ne Subotica i Jeretina(decko ima jaci marketing nego Jordan)...
Threads: 17
??????? ?? ??????? ??? ? ????? ?? ?? ??? ?? ????? ??????? ????? ?????? ???. ????? ?????? ?? ?????? ? ???? ?? ????? ?????? ?? ????? ?????????? ?????? ?? ??????.