Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konkurs za izradu navijackih barjaka
Quote:???, ??? ?? ???? ??????, ????? ??? ???????? ??? ???????????? ???????? ?? ?????? ???? ?? ???????????? ??? ? ????? ??????. ????? ?? ?? ???? ?????, ? ????? ?? ?? ? ?????? ?????.

Nisam mislio na nacin izrade tvog crteza vec na tematiku...
Ne shvataj licno ali svi koji su slali crteze sa misevima i ostalim likovima iz crtanih filmova i nekim djavolim i ostalim budalastima su stvarno promasili temu ovog konkursa...
kizo prebacio sam one slike u JPG format poslao sam ti na webmaster@delije-caffe.co.yu,pa ti ih postavi
pozdrav
?????? ??? ?? ?? ???-??. ???? ???????? ?????? ????????? ?? ???? ????? ????, ??? ????????? ?? ?????.

??? ??? ????? ?? "???" ??????????? ??? ?????? ???? ??? ??????? ?? ?????? ????? ???????? ??????-?????? ????? ?? ???, ? ?? ???? ????? ? ?????? ???? ????? ????, ? ???????? ?????? ???????? ? ???????????.
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Quote:Pitam se da li ste vi slali radove za Mikijev zabavnik ili za navijacki barjak???
U potpunosti se slazem (cast izuzetcima)
ovo po meni nema nikakve veze sa Severom (ima sa crtanom serijom),pogledaj te malo zabarske barjake (pogotovo Rome i njenih Ultrasa).

Kizo neobjavlju ove likove crtane vise moze Volt Dizni da te tuzi,pa ces da nagrabusis :rofl
img]http://img116.imageshack.us/img116/6872/srbija3fs.jpg[/img]
Obrisao sam Mikija Mausa posle konsultacije sa KBB.

Konkurs je i zvanicno zatvoren.

Rezultati:

1) Manicomio
2) Northernov vitez
3) Redmanov vitez na konju
A kad ce se znati da li je neki rad zasluzio da se odradi za barjak ili na zastavu na dve motke,i ako je neki i zasluzio kad se to ocekuje da bude vidjeno na severu?
Pozz
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org
Jbg preduhitrio me Kiza sa odgovorom.
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org
Quote:??????, ????? ?? ?? ?????? ????? ?? ????? ?????? ?? ??????
???? ???? ?? ???? ????? ?? ?? ?? ?? ?????? ???? ?? ???????! ???? ?? ???????????? ??? ??????. ???? ???????? ??????????? ?????.

Ne moram ja sine da vidim ni
zao mi je Sad :flasa
Quote:[quote]??????, ????? ?? ?? ?????? ????? ?? ????? ?????? ?? ??????
???? ???? ?? ???? ????? ?? ?? ?? ?? ?????? ???? ?? ???????! ???? ?? ???????????? ??? ??????. ???? ???????? ??????????? ?????.

Ne moram ja sine da vidim ni
img]http://img249.imageshack.us/img249/5061/vozd0ug.jpg[/img]
scally city section

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)