Threads: 0
Huliganu nisam mislio nista lose. Naprotiv mogla bi biti veoma zanimljiva ta solucija(napravis sam sebi dobro gostovanje kada ga vec nema) al' da ti je to jedina solucija iz NS- nije , da je glupa-jeste(povratak u nedelju :o ).
Sto se mog naj cimanja tice mislim da nije vredno pomena mada kad bi tvojom "jedinom" solucijom otisao i vratio se iz Cacka sigurno bi je uvrstio medju ona naj cimanja.
Za Niksic navrati nekad sredinom aprila da pitas hocemo li svi ici vozom ili busevima.
a imam bolest kojoj nema leka.....
Threads: 4
Je? ???????? ??????? ????????
??????? ?? ?? ?? ?????? ?? 14.30 ??? ????? ?????? :zbunjen
img]http://img249.imageshack.us/img249/5061/vozd0ug.jpg[/img]
scally city section
Threads: 13
???? ????? ?? ?? ???? ??? ? ???? ???. ??? ???? ?? ?? ??????, ??? ?????.
Threads: 17
?? ?????? ?? ????? ?????? ? 13.30.
Threads: 15
Ja sam ubedjen da je tekma 100% u 13:30,znaci neki voz u jutarnjim casovima mora da ide ali kako nazad,to treba saznati(ko planira na voz)
Threads: 17
Quote:Ja sam ubedjen da je tekma 100% u 13:30,znaci neki voz u jutarnjim casovima mora da ide ali kako nazad,to treba saznati(ko planira na voz)
???? ?? ??????? ??? ?? ?? ?????? ??? ??????? ? ???? ??. ?? ?????? ???? ??????. namigivanje
Threads: 15
Jebi ga,upravu si(iako nista nije precizno izneto-podsetio si na vreme).
Pa kad cu se ja vratiti u Bl.kad ce neki tek u nedelju u Ns. :zbunjen. Bice ovde materijala za naj cimanje
Pozdrav! JA cu samo , da Kazem da Mene ovo sve , RADUJE! Cimanje oko prevoza , Voz , ! Mislim da to Sve poprima draz, bit ce Uzbudjenja, daleko Zanimljivije, bolji provod i Zezancija! Uostalom, nece Nam nitko moci , da Kaze. vAMA JE sVE , placeno itd! Kad bi To , Sve profunkcionisalo, mislim da bi, tj. Siguran SAM, da bi ostvarili jOs jedan , vise Napredak i svakako jos veci , RESPEKT! Pozdrav! M ULTRA FCRS!
Quote:Jebi ga,upravu si(iako nista nije precizno izneto-podsetio si na vreme).
Moze li mi reci neko da li ima u subotu jutro neki voz sa glavne iz BG-a za Cacak?Ekipa iz Smed Palanke
A CELOM SVETU
SAMO CRVENA ZVEZDA