Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Raspred utakmica prve lige - prolecna polusezona
Huliganu nisam mislio nista lose. Naprotiv mogla bi biti veoma zanimljiva ta solucija(napravis sam sebi dobro gostovanje kada ga vec nema) al' da ti je to jedina solucija iz NS- nije , da je glupa-jeste(povratak u nedelju :o ).

Sto se mog naj cimanja tice mislim da nije vredno pomena mada kad bi tvojom "jedinom" solucijom otisao i vratio se iz Cacka sigurno bi je uvrstio medju ona naj cimanja.

Za Niksic navrati nekad sredinom aprila da pitas hocemo li svi ici vozom ili busevima.
a imam bolest kojoj nema leka.....
Reply
Je? ???????? ??????? ????????
??????? ?? ?? ?? ?????? ?? 14.30 ??? ????? ?????? :zbunjen
img]http://img249.imageshack.us/img249/5061/vozd0ug.jpg[/img]
scally city section
Reply
???? ????? ?? ?? ???? ??? ? ???? ???. ??? ???? ?? ?? ??????, ??? ?????.
Државна безбедност брани државу од народа,
Државна безбедност да не сруши се држава!

http://www.youtube.com/user/IstinaZaUrosa
Reply
?? ?????? ?? ????? ?????? ? 13.30.
Reply
Ja sam ubedjen da je tekma 100% u 13:30,znaci neki voz u jutarnjim casovima mora da ide ali kako nazad,to treba saznati(ko planira na voz)
Reply
Quote:Ja sam ubedjen da je tekma 100% u 13:30,znaci neki voz u jutarnjim casovima mora da ide ali kako nazad,to treba saznati(ko planira na voz)

???? ?? ??????? ??? ?? ?? ?????? ??? ??????? ? ???? ??. ?? ?????? ???? ??????. namigivanje
Reply
Jebi ga,upravu si(iako nista nije precizno izneto-podsetio si na vreme).
Reply
Pa kad cu se ja vratiti u Bl.kad ce neki tek u nedelju u Ns. :zbunjen. Bice ovde materijala za naj cimanje Smile
Reply
Pozdrav! JA cu samo , da Kazem da Mene ovo sve , RADUJE! Cimanje oko prevoza , Voz , ! Mislim da to Sve poprima draz, bit ce Uzbudjenja, daleko Zanimljivije, bolji provod i Zezancija! Uostalom, nece Nam nitko moci , da Kaze. vAMA JE sVE , placeno itd! Kad bi To , Sve profunkcionisalo, mislim da bi, tj. Siguran SAM, da bi ostvarili jOs jedan , vise Napredak i svakako jos veci , RESPEKT! Pozdrav! M ULTRA FCRS!
Reply
Quote:Jebi ga,upravu si(iako nista nije precizno izneto-podsetio si na vreme).
Moze li mi reci neko da li ima u subotu jutro neki voz sa glavne iz BG-a za Cacak?Ekipa iz Smed Palanke
A CELOM SVETU
SAMO CRVENA ZVEZDA
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)