Threads: 1
Ја у потпуности подржавам акцију славних јунака
Националног Строја!
У име Српства им желим им све најбоље и пружићу им сву помоћ што могу дати у овим тешким данима !!!
Threads: 18
Quote:pop_Milutin Wrote:Sta se ovde lupa, pa to nije normalno, da se razumemo ni ja ne volim komunizam, ali usporediti NACISTE i komuniste nije u redu. Ta govna nacisticka i ustase su istrebili preko milion Srba u 5 god. Znam da se ne prica o tome, ali da vidim nekog neonacista na severu, jebo bi mu mamu pa da je najveci zvezdas. Oni se pokusavaju provuci s tim da Srpski nacionalisti i tim samo vredjaju ns prave srpske nacionaliste!
A комунисти? Па они убијају СВОЈ народ! Какве су репресије биле против свих који се нису слагали са комунистима после завршетка II светског рата? Погледај Стаљина. Убио је 25 милино руса. Уназадио их за 100 година.
Smrt jednog choveka je tragedija. Smrt milion ljudi je statistika
Josif V. Dz. Staljin ;pljuga
Quote:Ја у потпуности подржавам акцију славних јунака
Националног Строја!
У име Српства им желим им све најбоље и пружићу им сву помоћ што могу дати у овим тешким данима !!!
Pa ti si nas idol...
Ne razumem kako neko moze da zagovara Hitlerovu ideologiju ovde na ovim prostorima. Ajde da smo nemci pa u redu ali ej biti Srbin i vikati "Seig Heil" je besmisleno.
Zamisli sad u Izraelu vidis grupu neonacista koji skandiraju Hitleru, strasno...
Threads: 12
Quote:Ја у потпуности подржавам акцију славних јунака
Националног Строја!
Neki ljudi stvarno ne zasluzuju pravo na slobodan govor i sl. :zbunjen Sve te slobode postaju glupe kada neko zastupa i javno brani nesto tako imbecilno...
PS Fala Bogu pa to sto si rekao nikada nece biti "u ime Srpstva"...
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Threads: 15
TITO-prva asocijacija na njega mi je komunizam,ali ne mogu da skontam da li je bio utsasa ili musliman.
Mislim-nisam se ni rodio kad je on CRKO ali kontam da je bio veliki anti Srbin.
Ne znam broj poginulih ili neduzno streljanih Srba od strane fasista,dovoljno mi je da znam za Kragujevac,da je Beograd sravnjen sa zemljom(zamislite ga danas bez bombardovanja,sa svim onim starim gradjevinama,koliko bi stanovnika imao?)...
istina je da je izvrsen ogroman genocid nad nasim precima koji je nastavljen pod vodjstvom Tita posle rata:
Goli otok-tu je boravio (vecina vecno) uglavnom krem srpskih intelektualaca.
Jame bez dna u Sloveniji-ne zna se broj-bivsih pripadnika Drazine vojske sa sve porodicama,svestenstvo sa sve porodicama,ministri,cinovnici kraljevine sa sve porodicama...placali su za prebeg iz zemlje za evropu kako bi spasili glave,a njihovi vodici su ih vodili pravo u smrt.
Znaci fasisti su radili to javno,transparentno.
Komunisti podmuklo.
I JEDNI I DRUGI NASI SU DzELATI
Samo mi nisu jasni stavovi Nacionalnog stroja-grafiti vezani za Ratka Mladica koji se nikako ne poklapa sa njihovom orijentaciom?
Threads: 0
To su imbecili koji su se zamaskirali u Srpstvo, a zapravo su nacisticke picke. Kakve veze imaju obrijani nacisti i Ratko Mladic srpski heroj?!
Threads: 0
Инђија око Голог Отока ту си се малко зајебао.Тамо није страдала српска елита већ комуњаре,које су између Тита и Стаљина изабрала овог другог.Чињеница је да су тамо многи невини завршили,али опет све су то били комуњаре које су за време Другог светског рата,а и после до 1948. убијала сваког ко није хтео под комунистички шињел,тако да ми је њих најмање жао од свих жртава црвеног терора.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Threads: 1
Quote:S-F Wrote:Ја у потпуности подржавам акцију славних јунака
Националног Строја!
Neki ljudi stvarno ne zasluzuju pravo na slobodan govor i sl. :zbunjen Sve te slobode postaju glupe kada neko zastupa i javno brani nesto tako imbecilno...
PS Fala Bogu pa to sto si rekao nikada nece biti "u ime Srpstva"...
Зашто мислиш да ти заслужујеш право слободе говора а ја не?
Зашто мислиш да си ти у праву а ја не ?
Јеси ти неки овоземаљски врховни судија па да расуђујеш....
Threads: 2
Ti ne zaslužuješ slobodu govora,jer ako si fašista ili nacista ili šta već ,trebao bi da znaš da tako nešto kod vas ne postoji(osim ako si neki šminker pa se kriješ iza svastika ,šucštafela,totenkopfa i drugih obeležja-a suštinu stvari ne poznaješ).
Drugo biti nacista podrazumeva biti beo,i nemati naciju(u sadašnjim uslovima-ne mislim na WWII 1939-1945),prema tome ako si nacista-onda nisi Srbin...itd.
Ја готивим фашистичку идеологију, али не и нацистичку. Нисам фашиста. Из дна душе мрзим Немце, Бугаре, Усташе, Шиптаре, Балије... а како су Мађари кренули можда ћу и њих да мрзим. Њих мрзим јер су се клали са нама, и то углавном јер су нам шатро добри суседи. Као Бугари. Са њима смо стално ратовали, а ипак смо православци. Кажу ми да и они нас мрзе.
Али сматрам да би било добро кад би имали неког Српског Хитлера кога би сви слушали, и који не би дозволио да има оволико Рома и Шиптара у Србији. Не могу да поднесем да видим како Цигојнер шета белу Српкињу.
Да ли би неко од вас могао да поднесе да вам се ћерка уда за Цигојнера и да вам улази у кућу па да стрепите да неће нешто да нестане.
Боли ме бре курац нек се они врате лепо у своју Индију, а нама Србима нек остане да градимо своју државу јер је још увек немамо.
Да ли ви знате да су нам Немци и Швајцарци скоро пре пар месеци вратили избегле Роме са Косова, и још неке са стране, јер који ће им курац, ем траже азил, ем им праве срања по Европи, смрде, краду... нису н и налик на ове чисте Индијце.
Да ли знате да се сада ти Роми шетају по београду и лепо су обучени знају немачки добро а нешто мало српски (а ви како те?!).
У Србији има око 700.000 Рома (да, добро сам написао) !!! А само у Београду има око 100.000 Рома по гетима. Много је.
Такође они су код нас руља као што су Арапи у Француској. Како би се ти Милоше осећао да ти неко од те руље запали најновију Бембару.
|