Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ronaldninjo - nova reklama za nike
Ne znam da li ste imali prilike da vidite novu reklamu za nike, reklamu u kojoj Ronaldinjo pinpuje loptu i sa sesnaest metara je odbija od precku i to cetiri puta, bez padanja iste na zemlju.
Meni stvarno nije jasno da li je ovo moguce, mislim, voleo bih da je tacno, ali se bojim da je rec o namestaljci.
Reply
Naravno da je namjestena.
Reply
Video sam reklamu i nista mi nije jasno.Da onako precizno gadja precku i da mu se lopta uvek vraca na grudi mi se cini nemogucim.Mislim da je montaza ali ipak...
Reply
Quote:Ne znam da li ste imali prilike da vidite novu reklamu za nike, reklamu u kojoj Ronaldinjo pinpuje loptu i sa sesnaest metara je odbija od precku i to cetiri puta, bez padanja iste na zemlju.
Meni stvarno nije jasno da li je ovo moguce, mislim, voleo bih da je tacno, ali se bojim da je rec o namestaljci.
Tebe su novinari bas nalozili da je on fudbalski vanzemaljac Big Grin
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Reply
Nisu novinari, sam sebe pokusavam da ubedim, u ovom sivilu fudbala, fudbalu trkaca i "opasnih" trenera. Fudbalu danas trebaju vanzemaljci vise nego ikada.
Reklama jeste namestaljka, ali mislim da je samo izmontirana, a da je on pogadjao precku. Uspeo sam da skinem klip sa malo boljim snimkom i u 1min i 45 sec, 1 min 46 sec klipa kod reklame 'Estrella Damm' (iza gola, levi deo ekrana) pojavljuje se neka lopta, niodkuda. Obratite paznju na to.
Ne znam, stvarno je neverovatno.
Reply
Pričajte šta hoćete, čovek je legitimni naslednik Pelea i Maradone. Ne da je vanzemaljac, nego je vansvemirac. Big Grin
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
On kaze kako to moze da izvede...
I kao doveshce neke televizije i to ce uzivo da snima...
..s glave skidam kacigu, sjaho sam sa ata
tri put krstim se za veru sto od boga mi je data
prilazi mi iguman, ja mu ruku celivam
otpozdravljam braci po junackim delima...
Reply
Pa realno gledano svi uzivamo u tome kako igra. A ako pogodi par puta precku, kao sto si opisao, mislim da cu ostaviti faks i posvetiti se istrazivanjima njegovog suta... Big Grin
PS Posto je Ronaldinjo vanzemaljac, Sevcenko je zvanicno najbolji zemljanin na svetu - 4 komada :finger !
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Reply
Ronaldinjo je Bog i batina,nož i pogača.
POsle one utakmice sa Realom može da mu popuši ceo prvi tim madriđana,"u paketu" sa svojim ženama sa akcentom na Viktoriji Bekam,kao i Emilio Butrahenjo sa svojom porodicom-gde bi im se pridružio i Horhe Luis Valdano,Kamačo i ostale "zvezde" sa Bernabeua.

Zbog Ronaldinja vredi pratiti "Primeru".
Reply
ja sam odgledao snimak koji nije reklama nego sa nekog treninga jebem li ga i stvarno ne znam za koji bi on kurac to montirao kad je bez dileme najveci igrac trenutno a ako ovako nastavi i svih vremena
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: