Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
U vezi Strazbura...
Браћо, зна се - УЗ ЗВЕЗДУ И СРБИЈУ ОНДА КАД СМО НАЈПОТРЕБНИЈИ!!!
Сви на маракану!!!

НИСУ НАС СЛОМИЛЕ ОВЕ ТЕШКЕ ГОДИНЕ
ЈОШ НАС САДА ИМА ВИШЕ ЗБОГ ТЕБЕ
ПЕВАЈТЕ, СКАЧИТЕ, ЛОМИТЕ И ЛУДУЈТЕ
А ТИ ЗВЕЗДО ИГРАЈ ФУДБАЛ - БОРИ СЕ...

Значи сморио сам се много!
Пукнемо од мртвих француза, изађем од ортака на коњарнику (где сам гледао текму), удари ме риба са југићем... излазим из кола и дивљам, шутирам свој ауто уз опаске - "мртви французи" и сл. Риба ме гледа, мисли да ћу да је поједем...
А ја јој кажем "сестро, испала ми Звезда, можеш и да ми запалиш ауто, не интересујеме..."
Бедак...

СВИ УЗ ЗВЕЗДУ!!!

КОСОВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ!!!
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Ne znam zasto je ovo dobro,ali za mene kao i za vas sigurno nije!!!Tu najvise mislim na zdravlje,ali jedini lijek je sledeca utakmica sa Jedinstvom iz Bijelog Polja,u to sam siguran!!!Svaka cast svima koji su bili na stadionu,navijali su za 10!SAMO TI...U MOME SRCU SI...JEDNA JEDINA NEPOBEDIVA...MOJA LJUBAVI...
"....ауто уз опаске - "мртви французи" и сл. Риба ме гледа, мисли да ћу да је поједем...
А ја јој кажем "сестро, испала ми Звезда, можеш и да ми запалиш ауто, не интересујеме..."
:lol:

bas me malo oraspolozi ....
Jos uvek mi mozak trne, lagano propadanje ....
:megafon U subotu cu se iskulirati
Zaista tezak trenutak bas sam bio nervozan,evo jos uvek se tresem!!

Ajde da obelizimo vikend crveno-belim bojama ,zato bi vas sve zamolio da dodjete u sto vecem boroju na ove dve utakmice! Ja takodje dolazim da provedem vikend u Bg-u da bodrim zvezdu!!

IDEMO SAD TREBA DA NAS BUDE NAJVISE!!!
...100 војника један фронт исти хоризонт раме уз раме и средњи прст за револт.....

БОЛ И РЕВОЛТ
Bio sam na stadionu, i mislim da smo stvarno extra navijali celu tekmu. Ucutali smo ceo stadion, svaka cast delijama koji su iz celog sveta dosli. Svi smo videli sta se desilo, ne mozemo nista. Samo nama moze ovako nesto da se desi. Ali bice bolje u buduce, siguran sam.
Quote:"....ауто уз опаске - "мртви французи" и сл. Риба ме гледа, мисли да ћу да је поједем...
:lol:

bas me malo oraspolozi ....

Па ето тако брате. namigivanje
Мислим, данас ми је већ мало бедак и за ауто, али јуче... Ма све ми је било равно...
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Да се не понављам... Пуно похвала свима који су били на стадиону, атмосфера изванредна, добар избор песама с обзиром да већина није имала појма ни 10% песама... Навијање без престанка, пуно пиротехнике итд...

Несрећно примљен гол је можда врхунац, али било је пуно ситуација које су нас омеле да презимимо у Европи... Од судије који није свирао два чиста пенала, преко повреде Жигића који би пуно значио у одбрани код оних лопти које су центриране кад смо примили голове, па све до погрешних Зенгиних измена... Али није то за ове стране форума...

У суботу сви на север па да видимо ко је прави... Сад треба да будемо ту и покажемо да смо најјачи кад је најтеже... ЈУРУИШ НА ТИТУЛУ!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
off topic

bilo bi lepo kad bi se odradila neka koreografija tipa setalica u obliku teritorije kosova a okolo srpske boje ili tako nesto...

jucerasnja poruka je bila extra!!!
kosovo i metohija SRBIJA!
Bol..tuga..neverica ,sve u jednom
kad covek prespava i shvati da je izgubio glasne zice u narednih par dana i ako se seti veceri pre toga..mislim,rado bi dao neke gl.zice ,zauvek..u nepovrat(valjda ih imamo desetak,a neki su se sigurno rodili sa 29 gl.zica), samo da ga neko ustine i kaze mu da je sve to bio samo ruzan san oko rezultata..

Ako cu nesto zapamtiti sa ove tekme(a bilo je nebrojeno pikantnih detalja) je sekund pogleda na kop gde je tada,u tom trenutku bio na sipki jedan ULTRAS(majica) i njegov izraz lica u trenutku kad smo vodili 0:2,kad je sve bilo maltene"reseno"....
mozda cu sad malo da kenjam(po nekima),ali posto je ovo otvoren forum moram da opisem tu sekundu koja mi se vracala nebrojeno puta u toku dana jer sam spavao samo 3 sata(danas sljaka)...
znaci,okrenem se prema kopu i vidim visokog ,starijeg lika sa nekih 50 metara..vidim smeh,radost,zelju,istrajnost,vidim ljubav,ljubav,ljubav na kub,vidim neko dete koje kao da je u tom trenutku dobilo najvecu i najlepsu igracku na svetu,gestekulacija rukama koja kao da zeli i prigrli ceo svet,kako sve voli i svi su mu dragi....

za samo tu jednu sekundu

Nisam bio izgurdriran ili nesto slicno.,,
ciljam na tu neku neizrecivu,neopisivu ljubav koju sam u toj sekundi provalio koju je taj lik iskazao prema svom klubu..i ta ljubav ,samo ona nam pomaze da idemo dalje i istrajemo,posebno sad kad nikome nije lako..
Opet na vrhu,uskoro!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)