Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Svetsko Prvenstvo
Е јебига,нема више едитовања па морам да дуплирам пост Sad

Јел'неко гледао отварање,ја сам само стигао да погледам део када утрчавају она два мала детета (Heidi und Fritz Big Grin )који су неком чудном коинциденцијом обоје плаве косе ;pljuga ,као и легенде Пелеа и Клаудију :jebanje .
Чуо сам да је цела церемонија била одурна,али да је почела по протоколу у 16:23 (болесни немци) и да су је увеличали бивши репрезентативци земаља које су освајале титулу шампиона-јел био Кемпес Confusedampion ?.

Упишао сам се када сам после званичног отварања од стране канцелара Немачке? поред надрканих Сепа и Кајзера једва препознао Herbert Grönemeyer-а (.... Lt. Werner/Correspondent из филма "Das Boot" ) који је као нешто отпевао онако ћелав,подбуо и блед Big Grin .
Наравно ненадјебив је био коментатор "Јавног сервиса" Herr Peter Streinitch који је наравно у стилу доајена његове куће лупетао до одјавне шпице.

ПС
А на ТВ Поулитика-један Живадиновић Милан са све таблом и "жетонима" за "Мице" да нам обласни како су Немци одигравали 155 пута једну те исту акцију док нису постигли 4 гола и најавили поход на титулу :rofl
Koliko sam ja danas video, Njemci su suplji u odbrani ko Svicarski sir. Nista protiv Kostarike ali ko od njih dobije dva gola nema sta da trazi.

Poljaci ko poljaci. Podbacili opet i mogu lagano da se pakuju.
Ko bi rekao da ce Ekvador da pobedi Poljsku... Meni je to bio siguran kec.
Ekvador ocekivano dobio Poljake, a Nemci neocekivano primili dva gola ali isto tako i dali cetiri odlicna gola i pokazali da nisu losi u napadu.
Quote:Ko bi rekao da ce Ekvador da pobedi Poljsku...
Јао, а што је цео град мислио да се овајди у кладионицама на Пољосе... :lol:
:finger
[Image: pobednik.jpg]
SRBIJA!!![/quote]
Pa svirace se Hej Sloveni, po poslednji put :lol: , jer smo jos uvek FS SCG na SP.[/quote]

Zar nije bila neka prica da ce umesto "hej'' ici fifina himna?
И још нешто, нису се обрукали само пољски играчи, него и пољски хулигани. Наиме, данас је без икаквих инцидената (попут оних у Београду и Москви) одржана геј парада у главном гаду Пољске. Срамота.
Мојне да ми их ико више помене!

Deutsche Welle :
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,205...l-1124-rdf
[Image: pobednik.jpg]
Quote:И још нешто, нису се обрукали само пољски играчи, него и пољски хулигани. Наиме, данас је без икаквих инцидената (попут оних у Београду и Москви) одржана геј парада у главном гаду Пољске. Срамота.
Мојне да ми их ико више помене!

Deutsche Welle :
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,205...l-1124-rdf
Mozda su ucestvovali u paradi! Big Grin :rofl
Ово искључивање других ТВ станица које преносе првенство док трају утакмице као и за ЛШ је више него јадно: то се коси са основним нечелом капитализма – конкуренцијом, а фаворизује монопол и цензуру... Ко ради најбоље, треба да буде гледанији... Права преноса би требала да постоје само да друге станице у земљи не преносе утакмице... А таман сам хтео да гледам хрт2 и да се смејем оним њиховим дилканима од коментатора: штимцу и сушецу, кад се на ртс-у појави Confusedeljak жилијен...
И зар једном ови наши не могу да укапирају да је преношење утакмице много занимљивије кад раде два коментатора???

Тринидад и Тобаго :ruke
Bratee de mozes da slusas one ustase... Jednom sam cuo nekog njihovog kako kaze "sudac je puhno u fuckaljku" u prevodu "sudija je dunuo u pistaljku".

Ali dobro, nekome je smesno meni je pak gadno kad tako nesto cujem Wink

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)