Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OTPOR REZIMU
Саопштење КК : http://www.kk-crvenazvezda.net/2005/inde...om=&ucat=1&
[Image: pobednik.jpg]
Protest je dobra stvar ipka ce se cuti lagana setnja sigurno oko 6-7 000 delija i uz dobre parole da se isprozivaju ljudi koji to zasluzuju . Tipa zandare na kosovo mi smo ti koji pomazu srbima,sta su oni dobro doneli nasoj drzavi naselje nad naviijacima .
Alo ljudi nije bitno u kakvoj drzavi zivimo,sta ce da uradi korumpirani tuzilac ili partizanov ksscg!

Niko nam nije potreban
(stranke,politicari,mislim mogu da dodju na setnju ali u trenerci,neformalno i da cute) potreban nam je nas media centar i nas odnos sa javnoscu.

Treba da pokazemo da smo jaka,masovna organizacija koja doprinosi necemu dobrom(povecanju publike,pomoc kosovarima,davanje krvi...)!

Sve to jesmo i sve to radimo!

NAsa tribina je jedna od retko totalno reformisanih stvari u Srbiji,pa razmislite dokle smo dosli i sta smo sve radili radimo!!!

A vi koji kenjate da ne bi smo nista uradili mirnom setnjom par puta
nas 10 15 20 hiljada uz pojavljivanje nasih parola i misljenja vise puta na tv i novinama A NISTE NI PROBALI NEGO STE KENJALI kako mozda ne bi bilo efekta ne moj te da se zalite kad za nas ponovo budu govorili:

NARKOMANI,LOPOVI,OTIMACI,DIVLJAJU,SAKATE,LOME

A vi kazete vasim komsijama,poznanicima kako vas je milicija tukla i zene i decu pored vas a oni kazu ma ajde tamo sve ONAKVI i OVAKVI!

Nemojte da psujete majke zandarima zbog ovoga jer poslednjih da na oni ispadaju upravu!

ZASTO?

Zato sto se ne zna nasa strana price,niko ne zna ko smo mi ustvari sta radimo sta organizujemo,kako izgledamo mi,nasa tribina...

RAZMISLITE!

Nisam otvorio topic da bi neko rekao svoje misljenje da li bi trebalo ili ne,da li bi bilo efekta ili ne...
nego da bi podigli interesovanje za tako nesto i izneli dobre ideje!!!
Da li sam u pravu?

Ako ne sve je off-topic i tema bi trebalo da se zakljuca!
BEzobzira da li je sutra zadnja utakmica il ne ja mislim da bi trebao da se odrzi neki protest il tako nesto. Ali to bi trebalo da bude dobro organizovano da se o tome prica jer na taj nacin bi se ljudi zainteresovali i saznali bi i nasu stranu price. Pa bi se ljudi posle toga pitali mozda i jesu ovi u pravu. Vazno je samo da se privuce narod.
Нешто ћемо морати да предузмемо,јер ова мафија која се крије у свим секторима све више и више ствара оцве немиле сцене.Али право питање је шта?Један просечан грађанин замишља навијача као лопова,наркомана,деликвента...Па ја ни својим маторцима не могу да докажем да није тако.Једноставно већ дуго воде прљаву борбу против навијача,и створили су једну искварену слику о нама у свим сферама друштва.Па довољно је само погледати шта данас причају ови кретени из Партизанове управе и какве текстове су објавиле готово све новине.Па ја и пар ортака од којих је пола малолетно смо пре текме доживели да нас јуре,и 3 ухапсе,под оптужбом да смо опљачкали неку банку на Душановцу :o И онда 5 сати касније дођу службеници банке и потврде да нисмо.И ником ништа,у фазону,ај бежите кући.Морамо кренути у неку мирну офанзиву, и не стајати док не остваримо неке циљеве.Али како и где?У сваком случају на овоме не сме остати.
Nazalost dok se ne zbrinu povredjeni i privedeni nista od protesta.Verovatno ce prva prilika biti kvalifikacije za LS.Info iz prve ruke.
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org
Fakat je da se protiv policije ne moze boriti, pogotovo ne u Srbiji. Moze se boriti protiv drzave i vlasti i nadati se da ce jednog dana na vlast doci ljudi koji ce iskoreniti trulu policiju u ovoj zemlji.

Ali da ne zadiremo previshe u politiku. Ono shto se desilo u "Pioniru" je bilo strashno a krivca svi znamo. Mirne setnje i protesti nece zaleciti otvorene glave, polomljene kosti a sigurno nece ni naterati Jochica da podnese ostavku ili oplemeniti partizanovu krimi upravu.
Protiv ovakvog zla moze se boriti samo njihovim oruzjem, tj. medijima.
Trebali bi uraditi nešto slično. Makar bi pokazali javnosti ko je pravi krivac. Mada se opet bojim da državni mediji to opet ne okrenu na kontra stranu, kao što su dosad bogu hvala. Međutim, samo ćutanje neće mnogo pomoći, a do kvalifikacija ima doooooosta vremena.
[Image: 35c0qqq.gif]
ŽANDARMI PRETERALI
Vladimir Božović, generalni inspektor MUP-a najavljuje da će kazniti sve policajce koji su prekoračili ovlašćenja u "Pioniru"

BEOGRAD - Svi žandarmi koji su prekoračili ovlašćenja u obračunu sa navijačima Zvezde u obračunu u hali "Pionir" biće kažnjeni u skladu sa zakonom, najavljuje generalni inspektor MUP-a Srbije Vladimir Božović. On za Press kaže da je naložio istragu ovog slučaja.
- Iz onoga što sam video na televiziji meni se čini da je u "Pioniru" bilo prekomerne upotrebe sile. Međutim, moji saradnici će tek utvrditi puno i pravo činjenično stanje. Kada budemo imali uvid u sve što se tamo dešavalo, onda ćemo protiv odgovornih preduzeti sve zakonom predviđene mere - kaže Božović za Press.
Na naše pitanje kako može da najavljuje kazne za odgovorne policajce kada ministar policije Dragan Jočić izričito tvrdi da u "Pioniru" nije bilo prekoračenja ovlašćenja, Božović odgovara da samo radi svoj posao:
- To što je gospodin Jočić izjavio nas ni na koji način ne obavezuje. Naša je, naime, dužnost da istražimo sve okolnosti i da postupimo striktno po zakonu. To je naročito važno da učinimo sada kada je veliki deo javnosti s pravom uznemiren onim što je video u četvrtak uveče - objašnjava Božović. Prema njegovom mišljenju, pojedini pripadnici Žandarmerije u "Pioniru" ipak jesu prekršili zakon:
- Opet kažem, prema onome što sam ja video i što sam naknadno saznao, neki pripadnici Žandarmerije jesu upotrebili prekomernu silu. Mi moramo sada da reagujemo kako bismo sprečili neke teže posledice u budućnosti. Molim vas, pa šta bi bilo da je tamo u "Pioniru" poginulo desetak ljudi?! - pita Božović.

----------
Ostatak teksta su stranacka prepucavanja i sranja.....
Ово што сте овде написали је идеално да људи који воде трибину виде какво је расположење оних који су редовни (капирам да је од ових 17-18 постова једно 15 од редовних)... И видим већина је за неку врсту протеста али како рече Дјапе то је сада изгледа немогуће... Али свакако добра идеја... И знате и сами да смо ми и раније били добро организовани и да је постојао потпарол када га многе странке нису имале, али претпостављам да је сада то мало теже јер би тај човек био под невероватним притиском полиције (јавне и тајне) и не знам да ли би се ико прихватио тог посла... Што се тиче медија, дефинитивно нам нема наклоњених али реално постоје покушаји објективности (прим. Пресс од јуче и уопште задњих пар дана)... Ми сви појединачно морамо да се ангажујемо на стварању другачије слике о нама, али овде постоји један много већи проблем... Овде се од слобе ништа није променило... Не није ово политика, то је страмота за све нас... Борили смо се да нешто променимо, а промене су задесиле само оне који су сада на власти, јер су једини који живе боље и мирније у односу на цео народ... Па дакле док се не промене те ствари, а то значи улица, па вешање свих који нису вешани 5-октобра, па затвор за све оне који после тог датума само лажу мажу и краду, е тада ће овде све да процвета, па ће свима бити боље а самим тим и нама навијачима!!! Можда сам мало у афекту и претерао, али ово је наша тренутна реалност...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Forum Jump:

Users browsing this thread: