Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК ЦЗ - Сезона 2006/2007
Quote:Јбг,дресови нису били довољно златни да би прекинули пост... Big Grin :finger :rofl
Cuti, sledeci put ce verovatno ofarbati kose u zlatno, pa da budu zlatokose... :finger
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Изгледа да се није могло против традиције.
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
Ко од вас иде сутра на текму?
Тврд је орах воћка чудновата,
не сломи га, ал' зубе поломи!
Идем ја ако ми тата дозволи... Big Grin Big Grin :rofl :finger
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
"Košarkaški klub "Crvena zvezda" traži od MUP-a da ispita odgovorno lice iz KK "Partizan" koje je pomoglo "Grobarima" pri dobijanju grčke vize..."

Који је њима курац? :o
[Image: pobednik.jpg]
Quote:Ко од вас иде сутра на текму?

Сутра вероватно нико,али у уторак је реално очекивати одлазак...Сутра мама и тата не пуштају што Орто каже Big Grin
Па, мама и тата знају колико је наших погинуло у Отаџбинскоме рату, па нема ни 1000 ваљаних разлога да се оде на текму суботом или недељом, до марта или априла...!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Е то...Морам да слушам тату... :rofl Big Grin Big Grin :finger
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Quote:"Košarkaški klub "Crvena zvezda" traži od MUP-a da ispita odgovorno lice iz KK "Partizan" koje je pomoglo "Grobarima" pri dobijanju grčke vize..."

Који је њима курац? :o

Немају достојанства, шмека, стила....То су људи политичари, навикнути на моралну каљугу, витештво им је страно колико и етрурски текстови.. Кад изнад овакве ситуације не знају да остану..шта рећи? Да се разумемо, гробари нису ништа бољи..и једни и други се понашају као хистеричне сујетне жене, чупају се уједају, гризу..Ни трага достојанству, мушкости..

Сјебаше нам српску кошарку себични, мали и покварени неспособњаковићи..
..кажу да причам много...
Jos kad vidis kako se igraci i njegovo velicanstvo trener Sakota uklapaju u to sivilo da poludis...Lagan poraz od Hemofarma kuci...Sakota Dragicevicu pruzio priliku da odigra 3-4 minuta :zbunjen Povreda ili sta???

Jebena subota :batine :batine :batine

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)