Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК ЦЗ - Сезона 2006/2007
Quote:Ала нас је усрало... :o
Ma то је све део Жикиног плана Big Grin европске Звезде...
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Победаааа 74-72!!!!!Антић у послдњој десетинки...

Милошевић сломио ногу Sad Sad Sad
Quote:Победаааа 74-72!!!!!Антић у послдњој десетинки...

Милошевић сломио ногу Sad Sad Sad
Таман кад је дечко почео да игра...
Никад краја пеховима.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Добро издање у Вршцу, солидно навијање...

[Image: vrsac.jpg]

Жал са Милошевићем. Sad

Гуровић - једва чекам да оде... Уништава нам игру.

Караџа није нормалан.
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Quote: Милошевић сломио ногу tuga tuga tuga

Просто не верујем колико лоших ствари може да нам се деси... Ужас! Проћићемо ми овај Хемофарм, али реално гледано сада смо остали без још једног плеја...
Сада ће Радивојевић морати да игра плеја!
color=red]FxCxRxSx[/color]
Quote:Гуровић - једва чекам да оде... Уништава нам игру.

На који начин ?

П.С. Нисам саркастичан, нити "прозивам" Wink
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Не бих да коментаришем...

Ко прати КК ове сезоне зна о чему говорим.
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Quote:
Бока Wrote:Гуровић - једва чекам да оде... Уништава нам игру.

На који начин ?
Најбржи могући :rofl
Слажем се са Боком...
Quote:Сада ће Радивојевић морати да игра плеја!

Радивојевић је момак који није знао да трчи када је почео да тренира баскет... Пуно труда је уложио да би био ту где јесте, али једноставно нема мозак једног плеја... Свако гурање њега на ту позицију ће бити равно самоубству...што је најгоре ми смо сада буквално принуђени на тако нешто...

Сада нам треба победа у Пиониру, али после шта ћемо и како у финалу ја не знам... Нека бар уђемо у то финале...

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)