Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Црвена Звезда-милан
Ako "vecerasnjem" Milanu nismo mogli da damo jedan go, ja stvarno neznam kako cemo za dve nedelje. U tim se vracaju Kaladze, Nesta.... tesko, vrlo tesko. Samo da se u Beogradu ne obrukamo, ovo veceras videli ste i sami, spasilo nas to sto nisu Milanezi spremni.
Dobro smo prosli, kao imamo neke sanse.
Da li meni moze neko da objasni po kojem kriterijumu, onaj decko Milovanovic, igra u nasoj prvoj ligi,a ne u prvih 11?
i on i percha :o
Ipak glavni utisak je posle svega da smo previse respektovali Milan cak i kada smo imali sanse da nesto uradimo u napadu jednostavno nismo smeli ali ok shvatam da posle kraha na sp svi su se pribojavali da u duelu sa Milanom ne bude nesto slicno a i primarni cilj je bio ne izgubiti punu Maru i nadu u revans pa je i normalno sto nasi ipak previse mislili o svom golu....Za Gaja sam i pre njegovog dolaska pricao da je odlican stoper ali izgleda da jos uvek nije potpuno spreman mada uz idealnog Bisketa bice to dobra odbrana...Perovic :batine Milovanovic----- cak i Krivokapic bi bio bolji,toliko puta mu se pruzila prilika a nikada nista.....Basta-mentol mada uvek najvise pretrci,Blagoje-od prve utakmice se vidi da zna sa loptom ali suvise se kurci i premalo trci a u duelima bez srca kao pickica koju svi guraju,mada bice bolji sigurno....Ziga-solidan samo nije imao sa kim da odigra u napadu,a i on preterano obraca paznju na druge a i pocinje po malo da se kurci mada o njemu nikada necu reci ni jednu ruznu rec....Po meni igraci utakmice Randjel i Kovacevic koji igra najbolju sezonu do sada i ubedljivo je nas najbolji igrac do sada i voleli ga neki ili ne da je srece da imamo vise ovako srcanih igraca bili bi vrh...Ah jos i Pantica da spomenem decko je odigrao odlicno i prijatno me iznenadio....
Quote:Evo par reci od poslovicnog pesimiste. Jebem ja njima mater. Evo cujem vec im je onaj peshovan Shevcenko cestitao prolaz. E pa videcemo gospodo Zabojedi. Serete previse, postali ste svetski prvaci na najgorem od svih mondijala, davite se u sopstvenim govnima, prvo kao glumite moraliste i sve lopove pokaznjavate, a onda sve izoprastate..sad ste po nama unapred poceli da kenjate...Samo polako.
Do pre pola sata sam sa drugarima pricao o tome kako su nam sanse...hm...bedne. E pa zabole me vise kurac! Imam osecaj da je dosao cas da nekome od 'gospode sigurnih clanova osmine finala' jebemo milu povlascenu mater. Pa nek ih onda mama-UEFA opet pomiluje pizda im materina ona lopovska...

KO JE SVETSKI SAMPION-ZVEZDA!!!

Poslovicni pesimista ostaje pri svom stavu pred prvu tekmu.
Nemojte da kenjate po nasim igracima, ostavili su srce na terenu, i izborili rezultat koji obecava psihodelicnu atmosferu na Mari 22gog.
A tada ce deco, biti sve drugacije...tada ce malo Mackojedima da se tresu gace kad god Crveno Beli predju na njihovu polovinu!
Tada ce da im se trese i mreza!
..кажу да причам много...
Ono sto je po meni jako bitno : Milan je igrao u najjacem raspolozivom sastavu. Ova cetvorka u sredini je igrala u polufinalu LS prosle godine. Veoma mocan tim koji i nije delovao tako fizicki nespremno kako su najavljivali. I cinjenica je da su hteli da daju jos golova, ali ih nisu dali. Mislim da su svi momci dali svoj maksimum, ne bih ponavljao analize o pojedinacnom utisku jer ste u prethodnim postovimo to jako dobro predstavili. Takodje, sama igra kod Bajevica ide na bolje, pa on treba ko zna koliko godina pogresnog rada da ispravlja. Nema balonjara, igra se do noge, ko koliko ume. Bice to bolje u svakom slucaju. Iako je, po meni, nerealno ocekivati da se plasiramo u LS, prvo poluvreme smo odradili casno. A ovo drugo kod nas, ko zna... Ipak je to Marakana.
Eto, i covek cije misljenje mozda najvise postujem u ' web spaceu' je napisao otprilike ono sto i ja kontam...Ma ljudi...
Budimo bre Spartanci! SA SHTITOM ILI NA NJEMU!
Kad zamirise Marakana..Ma moze i da se izgubi...ali..ostaje ono nesto...
..кажу да причам много...
Ма екстра је бре испало... Скроз је отворен резултат и на Маракани имамо шансе да им га увалимо. Кад смо се надали против Барселоне у реваншу, надајмо се и сад кад су нам веће шансе. У лудилу Маракане свако може да прими гол па и тај Милан.
Одушевио ме је Бајевић који је задњих 15 минута играо са 2 нападача и показао како нисмо пичке, тј. како нисмо дошли да се бранимо. Свака му част.
Дакле већини се подудара мишљење око синоћњег дуела... Треба дакле истаћи да је Милан играо у најјачем расположивом саставу (фале само Неста и Каладзе)... Уопште не изгледају неспремно, уосталом пре месец дана су играли СП и синоћ су изгледали свежије него наши момци, спремније, тркачки расположеније, па према томе кад се све сабере и није било лоше...

Што се тиче састава лично се не слажем са два-три Бајевићева решења... Баста не може да игра у средини.. Изгубио је осећај и види се да чим пређе уз десну линију то изгледа доста боље... Боље од Пантића наравно... Перовић не зна да игра левог бека и не верујем да ће научити и после 30 утакмица на том месту... Дакле на та два места шкрипи... И по мени улазак Ђокића је касно одрађен... Жигић је неупотребљив ако је сам у нападу, стога је и доживео критике од неких овде... Није да се он не залаже, једноставно он није Роналдо па да узме лопту на пола терена и предрибла све и да гол... Треба ту неко да мало развуче одбрану, да он добије простор и на земљи и у ваздуху и онда све његове позитивне стране испливају на површину... Ако будемо мао храбрије играли у БГ-у мислим да можемо да се надамо ако не пролазу онда јуначкој борби против гиганта светског фудбала!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
После најаве ''спортских новинара'' да имамо велике шансе у првој утакмици због прекасног почетка припрема Милана (недовољне физичке припремљености) сам коначно схватио какви су то дилкани и шарлатани... Или су то они који их читају?... Играчи клуба оваквог реномеа су професионалци који и кад су на одмору одржавају кондицију, пливају, џогирају, не тове се и не залазе по сплавовима у потрази за ''комадима'', јер знају да је јако тешко вратити се у праву форму, а у таквим екипама се врло лако губи место... Наше ''утрениране'' момке, који су у блиској прошлости сишли ''с планине'' су чак и њихови маторци претрчавали... Они су изгледа неуиграни, ма колико то чудно звучало с обзиром да играју годинама заједно, фале им утакмице у низу, али не и неприпремљени...
У сваком случају, наши момци су се мушки борили за дрес који носе, а само то се и тражи од њих... Играли су колико су могли и знали...
У реваншу ће бити мноооого тешко, ал':
1. уз невиђену инспирацију,
2. решеност и фанатичну борбу до последњег атома снаге,
3. још један осмех среће,
4. коректног судију и
5. узаврелу атмосферу
можемо се барем надати...
П.С Нисам знао да је Инзаги толико популаран, сви би да се огребу за његов дрес®... :batine

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)