08-03-2006, 05:16 PM
Posle 15 godina Severa i jedno 5 godina Zapada, doslo mi vreme da predjem na Galeriju. Odgovorno tvrdim da se tamo bolje navija nego na krajnjim bokovima Severa.
Ц.Звезда - Корк Сити 02.08.2006.
|
08-03-2006, 05:16 PM
Posle 15 godina Severa i jedno 5 godina Zapada, doslo mi vreme da predjem na Galeriju. Odgovorno tvrdim da se tamo bolje navija nego na krajnjim bokovima Severa.
08-03-2006, 05:57 PM
Quote:hvala Vule.Верујем да се мисли да треба да се бори против ножева укључујући и састанке свих група,а Север се већ дуго бори против бодења али није лако контролисати више хиљада људи,на нашим форумима сви су могли да виде да ми полако постајемо једна часна витешка патриотска група и да је то циљ Делија туче без ножева,АЛИ шта је са радарима који су своју историју засновали на секирама и ножевима,или гробарима који су познати по својим комплексима који нападају жене,децу и бебе у колицима, који сад хоће да се врате на трибину иако су рекли да то неће никад урадити док не смене управу,зар треба веровати таквима који су спремни да нам сутра забију нож у леђа.Друге групе су далеко малобројније од наше,тако да ако они не могу да искорене ножеве како ће то Делије. Дакле борба против ножева се наставља са наше стране,а одговорност за могући неуспех може бити само на страни гробарских изрода који колико чујем по њиховим форумима пребројавају "своје" жртве јер им је њихов комплексашки интерес важнији од људских живота,Србије и борбе против репресије.
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije ![]() BOMBE NA JNA!
08-03-2006, 05:58 PM
konzervativac wrote:
Quote:vecina vas ovde u glavnom brine kako onaj pored njega ne peva i kako jos uvek ima debila koji dolaze sa budjavim kapicama na stadion. Vazno da ste svi do jednog ovde pravi navijaci kao bedak vam je sto nismo dobili vize za italiju pa i da smo dobili od svih vas ovde dvoje ne bi krenulo na tekmu. Ja neznam ljudi da li ste vi normalni ali ja tacno znam ko je ovde ko. I jasno mi je da mozda ima par pravih ljudi ali ostali su svi u fazonu da dodju na tekmu i okolo yveraju sta se desava pa onda trce kuci da prvi napisu ovde. I ne znam neko je od vas spominjao da netreba bacati baklje na teren. i kao eto opet debili bacali veoma se dobro zna zasto su bacali a i ti koji su bacali su veoma dobro znali sta rade. I zato opet kazem ako neznas bolje. Vazno da moramo da menjamo ove sa kapicama i ofarbanim licima, a koliki je broj njih- ako ih negledas neces ih ni videti. A dali je mizaran broj ljudi koji gleda vase glupe postove, sta misli neki ozbiljan navijac kad cita kada se preko pola strane pise o tome kako su se tukli zbog jedne lopte a cela je prica da je ovaj ovog gurno i uzeo mu loptu interesantna tema zar ne? Ili kako bilo ko moze da smesne parole lose navijanje itd. Pa ljudi vi blejite kod kuce dodjete na stadijon i vratite se kuci, a ti ljdi koji su to napravili su tu zbog toga proveli noci i izgubili sate i sate. Samo veruj te mi niko od njih vas ni nesmatra za neke navijace tako da se ni neobazire na ono sto pisete. POZDRAV SVIM SAJBER NAVIJACIMA NFF Нисам желео да будем груб мада ми је то овде задатак, на рачун броја постова мало сам занемарио квалитет, али драго ми је што је вам је неко неутралан скренуо пажњу да пазите шта пишете... Стварно небулозе, те ја сам навијао, овај до мене није, те стајао сам до ових који не навијају, пароле су лоше... Критиковање парола је врхунац безобразлука, с тога вас молим да пазите шта пишете!!! Знамо сви шта је писац хтео да каже и ко није упућен нек не прави пометњу безвезе... Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
08-03-2006, 06:31 PM
Quote:konzervativac wrote: Pridružujem se komentaru i MAKSIMALNO PODRŽAVAM! Pozdrav Delije!
08-03-2006, 06:35 PM
Quote:vecina vas ovde u glavnom brine kako onaj pored njega ne peva i kako jos uvek ima debila koji dolaze sa budjavim kapicama na stadion. Vazno da ste svi do jednog ovde pravi navijaci kao bedak vam je sto nismo dobili vize za italiju pa i da smo dobili od svih vas ovde dvoje ne bi krenulo na tekmu. Ja neznam ljudi da li ste vi normalni ali ja tacno znam ko je ovde ko. I jasno mi je da mozda ima par pravih ljudi ali ostali su svi u fazonu da dodju na tekmu i okolo yveraju sta se desava pa onda trce kuci da prvi napisu ovde. I ne znam neko je od vas spominjao da netreba bacati baklje na teren. i kao eto opet debili bacali veoma se dobro zna zasto su bacali a i ti koji su bacali su veoma dobro znali sta rade. I zato opet kazem ako neznas bolje. Vazno da moramo da menjamo ove sa kapicama i ofarbanim licima, a koliki je broj njih- ako ih negledas neces ih ni videti. A dali je mizaran broj ljudi koji gleda vase glupe postove, sta misli neki ozbiljan navijac kad cita kada se preko pola strane pise o tome kako su se tukli zbog jedne lopte a cela je prica da je ovaj ovog gurno i uzeo mu loptu interesantna tema zar ne? Ili kako bilo ko moze da smesne parole lose navijanje itd. Pa ljudi vi blejite kod kuce dodjete na stadijon i vratite se kuci, a ti ljdi koji su to napravili su tu zbog toga proveli noci i izgubili sate i sate. Samo veruj te mi niko od njih vas ni nesmatra za neke navijace tako da se ni neobazire na ono sto pisete. POZDRAV SVIM SAJBER NAVIJACIMA NFF Pa dobro ko kaze da neko treba da se obazire na pisanje po forumima! To je cisto raspravljanje, ako moze sta da pomogne jos bolje, ako ne moze nikom nista! Druga je stvar sto nekima forumi i ono sto se pise po njima postaju najvaznija stvar u zivotu, pa imaju potrebu da se dokazuju raznim stvarima kao sto su nozevi i sl. da bi neko na nekom forumu rekao kako je ta grupa opaka! Na forumima se izbacuju sportske price, i svako ko zucne rec o fudbalu smatra se klasicnim indijancem i dobija momentalni ban! Mladjim narastajima ulazi u glavu kako nije IN da se prica o fudbalu, nego IN su tuce i nozevi, jer se o tome pise po forumima i zbog toga ce neko da ih pohvali! Pa onda kada padne mrtva glava mi cemo lepo svi da se izredamo sa onim 'neka mu je laka zemlja' i nastaviti po starom! Veruj mi da me boli qrac da li me neko smatra za ozbiljnog navijaca! Te price o indijanskim kapicama su potencirali takvi kao ti, koji misle na severu treba da bude 12 000 casuala i da treba svi da pevaju inace slede samari, a ne 'obicni' navijaci kao ja! I sada kada neko od 'obicnih' pomene kapice i blejanje odjednom je i on indijanac i cyber huligan 'jer je dosao kuci i poceo da pise o tome'! Ludilo! To vec postaje komedija!
08-03-2006, 07:35 PM
Делегацију нашег клуба је на миланском аеродрому срдачно дочекао наш конзул у Милану, Ивана Пејовић, а затим је уприличен састанак са Робертом Гандинијем, организационим директором екипе Милана. Гандини је саопштио да ће за навијаче Црвене звезде за први меч бити одвојено 4.000 улазница које ће моћи да се купе на стадиону Милана.
са званичног сајта Значи може да се иде. Ова тема је по мени спремна за заклјучаванје
08-03-2006, 08:15 PM
Quote:Значи може да се иде. Ова тема је по мени спремна за заклјучаванје који си цар, па по прописима УЕФА, макар 10% капацитета мора ићи гостујућим навијачима, проблем је овде како да ти гостујући навијачи дођу до Италије, а не како да уђу на стадион...
08-03-2006, 09:11 PM
Dragi slavisa postujem da svako bude na severu ne trayim da bilo ko bude casual ili ovo ili ono nebitno ko je sta i ko je u kom fazonu svi smo tu zbog zvezde samo sam zamerio da se taj ulozeni rad i trud ne omalovazava jer je ovo stvarno poslednje mesto gde to trba da se radi. Reci te mi samo koliko je ovde ljudi pricalo o tom bacanju baklji na teren a da li troje znaju sta je bilo dan pre toga.
RIMINAL NA SVE STRANE
MRZIM TE PARTIZANE
08-04-2006, 07:22 AM
Sta bi sa zastavom DS koja je trebala da visi na krovu nashe tribine? Nesto je nisam video...
Utakmica je bila ispod proseka, iz vise razloga, ali to je zato sto smo pre kraj proshle sezone navikli na visok standard ![]() Vremenom ce se i to popraviti.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
![]()
08-04-2006, 04:19 PM
Quote:Sta bi sa zastavom DS koja je trebala da visi na krovu nashe tribine? Nesto je nisam video... технички проблеми... |
« Next Oldest | Next Newest »
|