Threads: 6
Navijanje je bilo sramotno.Jedino nas je izvadio pocetak tekme (kao i na svakoj evropskoj tekmi), dovikivanje sa Jugom (I ajdemo napred crveno beli).Sto se navijanja tice,ocigledno je da fali pirotehnika da bi atmosfera bila odlicna.Ne mozemo mi bez toga.
Sto se raspodele karata tice...dobro je sto je vecina ljudi u prici dobila karte,ali bi to moglo da se podigne na jos visi nivo.postoje i oni koji ne znaju nikoga,mislim mahom na ove mladje skolarce,nisu u ekipi,redovni su na bg tekmama,znaju sve pesme...takvi nisu dobili karte.Sta sa njima?Naravno posto nisu znali kako da dodju do Severa zavrsili su na Jugu.Nemaju pare,a i da imaju ne bi dali da ih tapkarosi osisaju.
Threads: 76
Quote:Можда су повукли Жандаре са стазе стадиона, али са самог стадиона нису. Само у тунелу их је било око 100...
Могли би да се потруде да их уклоне у потпуности а не само да изигравају финоћу пред гостима а после све по старом. Ова текма је прави пример да када нема жандара, нема ни срања.
Quote:Sto se raspodele karata tice...dobro je sto je vecina ljudi u prici dobila karte,ali bi to moglo da se podigne na jos visi nivo. postoje i oni koji ne znaju nikoga...
Можда би карте за север, за евро текме, требало продавати директно на северу на малим текмама, највернијима, па шта преостане пустити на благајну.
Е, сад не знам, да ли би то било изводљиво.
Threads: 0
Quote:Јел зна неко да преведе?? Наводно су жабари добили батине при изласку из БГ-а...
нису добили батине, мало гађања по мом извору
Threads: 1
Ма не верујем да се за то може наћи решење... Квази делија и позера ће увек бити...
Threads: 22
Upravo kao sto GOX kaze,tesko da se bilo sta moze uraditi po tom pitanju.
Ono sto moze da se uradi jeste da se dodje 2 sata ranije u kop kao sto vodje naglasavaju vec dugo vremena.Kako ce teci prodaja karta sve zavisi od uprave,a ono sto od nas zavisi jeste kada cemo doci na tekmu i gde cemo se rasporediti...to je to
Quote:Ono sto moze da se uradi jeste da se dodje 2 sata ranije u kop...
Капије се за европске текме отварају
три сата раније!
Мислим да је "немогућа мисија" извести да сви редовни дођу први пред капије и заузму сви централно место.
Раније су екипе биле распоређене по свим секторима али су се уместо информатора делили шамари. Чини ми се да је тај систем био делотворнији.
Threads: 18
Quote:Мислим да је "немогућа мисија" извести да сви редовни дођу први пред капије и заузму сви централно место.
Pa ako je nemoguce o cemu mi onda pricamo? Onda nema potrebe da se bunimo sto izgledamo ovako ili onako i sto ne zvucimo kako bi trebali. Onda cuti i znaj da je ovo nas maksimum.
Threads: 7
Quote:Tifosi belgradesi al Milan: «mafiosi»
Aууу,ово звучи до јаја
Threads: 1
Јебига свако ко је мало способан мого је да уђе на север знам барем 4 лика која су ушлa са картом за југ ! онда нас пар је ушло са пропусницама од прошле сезоне ! Не може више овако,неко је поменуо да не можемо без пиротехнике,каква притотехника докле више да се вадимо на лепе корографије и бакљаде? Зар није лепше да нема ни једне бакље,а СЕВЕР да буде у трансу ? Не знам како да станемо на пут индијанцима који нам покваре сваку велику утакмицу.Не знам као сто неко вец поменуо дал нас 4000 је ненормално што смо ту увек за наш клуб ?