Threads: 15
Веома значајна утакмица на путу ка титули. Бежанију нисмо никако победили у досадашњем шампионату, па би био ред да тако не остане. Уз подршку Делија, верујем да ће тако и бити. Да не испадне да ја из Градишке позивам, али добре су шансе да ћу и ја доћи, па сам отворио тему ...
Идемо до титуле!

ampion
Threads: 0
Threads: 76
На Спортској централи пише да се текма са Бежанијом игра у 16ч. Остали сусрети су у 17ч.
Threads: 61
Threads: 76
Quote:Koliko su karte ?
Ако не буду ништа мењали, онда 300.
Da utakmica je u 16:00 ali se sve Delije pozivajuda da dodju oko 15,15:30h da bi izbegli probleme sa proslog meca na Zelezniku..
a se Drazin barjak vije,ne bi bilo Albanije,i bila bi Ravna Gora,na tri juzna Srpska mora
Threads: 83
ЋИРИЛИЦА!!!
Солидно издање данас у Железнику... Певање у првом делу испод просека, а у другом нешто боље, тек последњих 15-ак минута онако како је требало од почетка... Ипак смо успели некако да пробудимо играче који су прво полувреме играли као да умиру на терену... А како, којим методама и којим песмама и остали детаљи са данашње текме после баскета...
Оно што је јако битно је да смо све ближи

ampion
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 3
Иако нисам био колико се могло видети и чути на тв веома лоше навијање у 1 полувремену, у другом полувремену се мало побољшава и кад смо повели са 3-2 тад почиње навијање како треба. Титула нам је врло близу!!!

ampion