Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ц.ЗВЕЗДА-Хајдук(К) 26.05. 18:15ч
Quote:незнам ко је још позиван да се јави морао сам рано да идем да би стигао на бус :finger
мислим да то има везе са... "ДУШАНЕЕЕЕЕЕЕ!!!..." :rofl а нећемо споминјати поједине испаде као што је "МЕЛАНИЈА" :batine :rofl
url]http://www.delije-caffe.co.yu/delije_aca_radovic.php[/url]
Reply
Пиротехнике је било за крај...око 200 бакљи и 100 тинак стробова.
На почетку 40 ак димова(црвених и белих) и доста је бакљи упаљено током целог меча. Напољу све укупно је упаљено око 100 бакљи толико стробова...плус доста ракета.
Све то саберите и долазимо до цифре од око 600 што бакљи што стробова...Ударе не рачунам...или да рачунам...око 100.
Reply
Quote:Пиротехнике је било за крај...око 200 бакљи и 100 тинак стробова.
На почетку 40 ак димова(црвених и белих) и доста је бакљи упаљено током целог меча. Напољу све укупно је упаљено око 100 бакљи толико стробова...плус доста ракета.
Све то саберите и долазимо до цифре од око 600 што бакљи што стробова...Ударе не рачунам...или да рачунам...око 100.

плус око 600 петарди....
Reply
Quote:
Ujka Vanja Wrote:Пиротехнике је било за крај...око 200 бакљи и 100 тинак стробова.

плус око 600 петарди....
Ајде бежи са тим петардама.
Reply
:rofl :rofl :rofl :lol:
:ruke :ruke :ruke
Confusedampion
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply
јел има негде снимак поворке :rofl
И крв тече моја црвено белих боја

И моя кровь течет красного и белого цветов

Και το αίμα μου τρέχει κόκκινο και λευκό χρώμα

And my blood runs red and white colors
Reply
Пола Београда има снимак поворке, сви су изашли на прозоре и улице извадили мобилне да сликају то ЧУДО!
У кнезу су нас сликале неке старије госпође са телефонима. Smile
Технологија напредује, ко зна можда идуће године буде и 3Г...
staćes zauvek No 1! Ciao Sasha! 1950-2007
Reply
Кафе има само снимке од утакмице, и део кортеа, јер су батерије цркле. Што се фотки тиче има преко 200 фотки необрађених, неке су мутне... Али наравно нису све за јавност. Поставићу их још у галерију у току дана. Уколико неко има одличне снимке које су снимљене Камером из града (кортео и калиш) нека се јави.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Један минус: милиони телефона на Северу, милиони телефона у поворци, сликали су и они који не би требало да сликају, као да не знају да постоје људи који су ту првенствено због тога да би документовали све оно што раде Делије...

Хиљаде и хиљаде телефона :finger Ко измисли телефоне са камером :nene
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Бакљада на крају утакмице била је заиста велинчанствена и неописива :ruke. Освојили смо титулу, први смо у Србији и кортеом смо показали да је ово наш град певане су песме посвећене Звезди, Србији а певано је и доста против наших непријатеља, код победника је све прослављено са надом да ће и европа и свет цели ускоро бити црвено-бели!
1Confusedampion0

Quote: Уколико неко има одличне снимке које су снимљене Камером из града (кортео и калиш) нека се јави.
Надам се да ми неће РСФ замерити али ево имам ја мало видеа са калиша Big Grin , да ли да поставим на јутубе, спеедишер или да ти пошаљем ??
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
[Image: 1czbg.jpg]
BOMBE NA JNA!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: