Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Delije, Torcida, BBB...
igra se za 7 dana
pa da cujem koji od ova dva kluba vise mrzite i zbog cega
forever ultras tvoje misljenje znam pa zato okani se komentara
Reply
Ja nazalost nisam bio ni na Maksimiru ni na Poljudu posto sam '91 bio jos klinac i definitivno nisam mogo da idem vozom u Hrvatsku. Bio sam jedino u Osijeku na Osijek-Zvezda posto sam tamo imo rodbinu (u Tenji). Secam se da je stadion bas bio mali kad se uporedi sa Marakanom :lol: Tad su u fazonu bile one rolne papira, sto se stavljaju u kase, tako da se koreografija sastojala od bacanja vise tih rolni, salova i nekih manjih zastava. To je sve cega se secam iz lijepe vase.
umnjaju neki da bodrimo pogresan tim, i mrze nas zato sto uvek smo s'njim!!!
Reply
Ja vise "mrzim" BBB. Naravno nevolim i Torcu ali kao sto je Kiza vec rekao, jedini su koji zasluzuju respekt iz bivse jugoslavije kad se gleda iz ciganskog ugla. Stvarno vas je bilo na svakom gostovanju u solidnom broju.

Ali neznam kakvi ste sad. Bas bi voleo da dobijete neki svajcarski klub u narednoj sezoni pa da dodjem da vas vidim. mozda se i razmenimo koji sal! Big Grin Big Grin Big Grin
Reply
Kod mene u kraju je pre rata bio jedan stariji decko koji je bio skoro redovan na Dinamovim utakmicama :o Decko je skroz lud, stalno je seto dinamov sal, naravno zbog toga par puta dobio batine, pisao grafite BBB, non-stop iso u Zagreb. Decko je rodjeni Beogradjanin, Srbin, ali se nesto istripovo :lol: Ne znam da li jos uvek ide mada sumnjam posto sad sigurno ima 35 do 40 godina a trebala bi mu viza. Jel ima mozda neko da zna nesto o njemu, nisam ga viseo dosta dugo? Decko je jako visok, skoro 2 metra, i prilicno debeo.
umnjaju neki da bodrimo pogresan tim, i mrze nas zato sto uvek smo s'njim!!!
Reply
ajde da se i jamalo ukljucin i recen ne
Reply
Sucidar moracemo videti i te zastave za koje tvrdite da su pale.

Prvi put vas ide ovoliko "organizovano". Vama vise klub ne placa troskove pa idete o svom trosku? Posto ide toliko kombija i auta...
Reply
ajde i ja da nesto kazem. Kao polovni Dalmos (mater mi je od Knina) meni je logicno uvijek drazi Ajduk bio nego ona zagorska, kajkavska, pedersko-jezicna gamad. Moj ujak je navijao za Ajduka, dok nije poceo rat... Big Grin Mnogi Srbi iz bivse Krajine su bili zestoki Zvezdasi, ali su i pored velike mrznje Delija i Torcidasa uvijek bili vise naklonjenji Hajduku i Splitu nego ovima Svabama gore. Valjda stvar mentaliteta, navike, bla-bla, neznam ni ja.

Medjutim, kada sad vidim Torcidase i njihovo fasisticko foliranje, dizanje desne ruke, uzvika Sieg Heil, i da ne nabrajam, onda mi se samo zgade. Zato me sve u svemu boli ona stvar sta ce biti na njihovom derbiju.

Poz.
Reply
webmasteru nama klub NIKAD,ali NIKAD nije placa gostovanja a ovo
Reply
Knin je uvek bio crveno-beli tako da nikom drugom i nismo mogli biti naklonjeni.
Tacno je samo da je Torca izazivala malo vise respekta od ovih purgera,zagoraca.
Hrvati u Kninu su gotovo svi navijali za Hajduk sto i nije cudno,zbog blizine.Neki zbog
toga i nisu dobro prolazili.
Reply
Kada ce konacno ta utakmica da vidimo sta ce da pokazu od zastava?

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)