Quote:Kospicar Posted: Fri Jul 01, 2005 3:36 pm Post subject:
--------------------------------------------------------------------------------
Pa otkud znam dje zena, prvo reci na sta ciljas i kakva je cijela prica, ako je nema na spisku vjerovatno(ne kazem sigurno) nije ubijena od strane armije bh, nego od srpskih snaga.
E vidiš,ovo što si sada rekao je klasična patka kojom se služite,a ja neću čoveku koji mi je nekada bio rod upravo preko te žene koja mi je tetka-a njegova pokojna majka da pravim probleme...
Nije ni čudno što se u njegovom slučaju koreni kriju ko zmija noge,ostao je sam bez igde ikoga u Sarajevu(jer mu je majčina familija bila proterana ili pobijena u Sarajevu).Za vreme rata mu je bilo više puta prećeno zato što mu je majka Srpkinja i da je vreme da se pokaže ko je i šta je.Otud i ona ratna pesma koju je pevao na radiju (sigurno znaš na koju mislim),a redovno smo se čuli telefonom gde se izvinjavao što to radi jer mora i da mu je glava u Sarajevu u torbi.
A što se tiče tvoje logične insinuacije da su je ubili Srbi,to nije istina,nastradala je u Koševskoj bolnici jer je prilikom lekarske intervencije (pošto je bila težak bolesnik),doktor otkrio da oko vrata nosi pravoslavni krst (koji je nosila ceo život pa i za vreme 1941),to je doktoru bilo dovoljno da odbije da joj pruži pomoć i umrla je na stolu u hodniku iste noći...uz najgore uvrede "medicinskog osoblja"...i ostale bagre.
I ponovo ti kažem,jasno da jasnije ne može biti(ali ti izgleda površno čitaš sve pa i ovo):
Ako misliš da se ne zna šta je ko radio po Sarajevu,mislim recimo na Juku i ostale balvane(uključujući i ovog "doktora" iz prethodne priče),zaista se grdno varaš,neki su platili,a neki će tek da plate-sigurno.
Džaba vam Hag i ostale sprdnje od organizacija,onaj ko je dužan glavu,zna da je dužan i da će je kad tad vratiti,na sreću Jugoslavije više nema ,a hvala Bogu neće je ni biti,tako da nema više skrivanja i praštanja zločina i klanja Srba i svega što je naše.
I ova Srebrenica mi se više popela na kurac,ja sam lepo mislio na početku rata-pošto ćemo i ovako na kraju rata ispasti majmuni,da ih lepo sve pobijemo,pa da bar znam što nas svet mrzi.Međutim bili smo samo hrišćanski naivni i pravoslavno oprostljivi prema dželatima,zato sad i prdimo ovde o Srebrenici pravimo veće budale od sebe nego što smo.