Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК ЦЗ 2005/06
Opel Skajlajners – Crvena zvezda (22. novembar)
nschede-Beograd 1629km
prvi smo u GYL, zanimljivo
KK izgleda sve bolje. Iako bez dobre petice, ovaj tim pobjedjuje i pokazuje odredjenu stabilnost.
Vjerujem da ce uz povratak Antica i Rajicevica stvari doci na svoje mjesto.

poz
Dacha
Evo josh jedna pobjeda...Gurovic u zadnjoj secundi vrh!

Prvi smo jer groblje ima utakmicu manje...
..s glave skidam kacigu, sjaho sam sa ata
tri put krstim se za veru sto od boga mi je data
prilazi mi iguman, ja mu ruku celivam
otpozdravljam braci po junackim delima...
Jedan od košarkaša Crvene zvezde koji nije često dobijao priliku da igra privremeno je napustio redove tima sa Malog Kalemegdana.

Ovo pise na sportskoj centrali. Da li neko zna o kome se radi?

poz
Dacha
MBS1 - Tadija Dragicevic - Nastavlja stazom Ljubotine, tako da ce do kraja sezone igrati za popularne "toaletne papirice" :rofl , Avala Adu.

BTW, ovaj Sljivancanin koji igra za Frankfurt je sin "onog" Sljivancanina... Bice to veoma zanimljivo u revansu...
edeset hiljada grla,
sto hiljada dlanova,
i samo jedna zelja...
Taj Sljivancanin je prosao Partizanovu skolu kosarke... Ne znam kada je zapalio napolje, ali znam da je igrao odlican basket. Jedina mana mu je sto je uvek bio previse napaljen i sto je mislio da je najbolji, najjaci... Ako je idalje takav, onda ga nije tesko isprovocirati taman toliko da tablu ne moze pogoditi...
Opel - Zvezda 11:21 kraj 1. cetvrtine

Izlgeda da ce ovo biti bez problema,za sada O'bannon 5,a Gurovic 4 poena...
Nas protivnik je bio oslabljen, ali i pored toga nasa pobeda pokazuje koliko je Zvezda ozbiljna ekipa ove godine. Cvrsta igra i odlicna kontrola rezultata i na kraju mocnih 27 razlike. 29og nam stize Lotomatika i nadam se da ce u Pioniru biti bar jedan deo navijaca koji cine kop na fudbalu jer nam pobeda u tom mecu donosi mnogo!
Quote:Nas protivnik je bio oslabljen
Za razliku od nas namigivanje .
Pobeda protiv Rimljana bi nam otvorila put medju prve 4 ekipe, pogotovo ukoliko Dinamo i Hapoel pobede Le Man i Frankfurt u obe utakmice, a mi bar jedne dobijemo kod kuce. Takodje bismo tom pobedom mi otisli na 3-1, a Lotomatika na 1-3, sto je lepa prednost ukoliko nastavimo da pobedjujemo na domacem terenu.
..baklje gore, pesma cigana...

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)