Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
60 godina SD Crvena Zvezda
...ljubav si mi jedina...Srecan ti rodjendan Zvezdo da jos minimum dopises jednu nulu pored tih 60 godina i da svaki sledeci rodjendan docekas slavnije i radosnije.
;pivo
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org
Reply
NEKA VECERAS SVAKO ZNA....

LJUBAVI SRECAN TI RODJENDAN!!!!
Reply
Zelim Zvezdi puno srece u pohodu na inostrane trofeje, a Zvezda ce se sama pobrinuti za domace! Confusedampion
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Reply
Da mi traješ mnogo, mnogo godina,
Zvezdo moja jedina!
Da pokoriš svet, nek sve bude veselo,
želi ti Zvezdo tvoj MIKELANĐELO!
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
...SVE PROLAZI zVEZDA TRAJE...
S
Reply
:ruke :ruke SREĆAN TI RODJENDAN NAJVEĆA LJUBAVI! :ruke :ruke
a nama se moze sve sto se pozeli,da polete ribe i zaplivaju ptice,jer za nas samo Zvezda je zivot,ZVEZDA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE...
Reply
Neka me neko podseti-sta sam rekao da ce biti slag na torti?
Mozda pobeda nad grobarima kao poklon za rodjendan? namigivanje
Reply
Quote:
bjcz Wrote:[quote="Majka Mara"]

дакле од сутрашњег раног јутра сви на ;pivo и друге алкохолне деривате.....................

Brate cirkao bi ja, ali se uvek odvalim veche pred tekmu i onda mi je ceo sledeci dan sjeban umesto da ludujem... Tako da uprkos rodjendanu, svim snagama cu se truditi da kolko tolko ostanem trezan Smile

Надам се да си био на текми.................ево и ја честитам рођус својој највећој љубави.....................
[Image: 38968606tp6.png]
Reply
4.marta jeste 60-o godisnjica postojanja SD Crvena Zvezda,u subotu jeste bio dan za generalnu proslavu,fudbala nije bilo,ali smo dosli u broju koji prilici takvom jubileju,kao sto smo bili jedinstveni na tribini i sa igracima koji su igrali srcem do pobede.
Ali ovo nije 60 dan nego godina pa prema tome cele ove godine moramo da dizemo euforiju pred svaku utakmicu i da nas iz kola u kolo bude sve vise,na tribini da bude bucnije,sa vise dima,barjaka.
Samo tako moze do finala...
2005,godina jubileja,tradicije,pobeda...godina Zvezde i Delija!!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)