Threads: 15
Nisam nigde video ovaj topic i nije mi jasno zasto pa ga ja otvaram.
60 godina nije mala stvar pogotovo ovih Zvezdinih.
U subotu proslava ce biti utakmica sa Ofk-om i kao slag na torti poklon navijacima za veliki jubilej-pobeda u derbiju.
A na sam dan?
Kakve proslave,manifestacije organizujete,pravi li neko bakljadu,vatromet,zurku...
Threads: 1
E stvarno bi bilo dobro da za ljubile dobijemo ofk i grobare
pravi poklon !!!!!!!!!!
da da bilo bi dobro da se organizuje neka koreografija :ruke
Threads: 17
Пријатељи не свиђа ми се што сте поставили топик под насловом ЦЗ 1945-2005. Излгеда ми као да је неко умро, односно да нам је то последња година постојања.
Молим админе да то промене. Ставите лепо назив 60 година СД Црвена Звезда. Нек нам живи још безброј лета.
Унапред хвала!
Aa,zvuci malo...video sam onaj retro duks ''45-''05,i nije mi se svideo,za sal sa pobednikom sam rekao da bi bio odlican da nema onih godina(''45-''05) i onda stavim isti takav naslov za topic-e jesam bolid.
Threads: 83
Boka, odradjeno, i meni je stvarno bilo malo bezveze... Nego da cestitamo nasem SD rodjendan i pozelimo jos puno trofeja i nama jos puno proslava i veselih trenutaka uz nasu omiljenu ZVEZDU!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 2
Quote:Пријатељи не свиђа ми се што сте поставили топик под насловом ЦЗ 1945-2005. Излгеда ми као да је неко умро, односно да нам је то последња година постојања.
Кад смо већ на тој теми. "ОНО" што је постављено на улаз у зграду СД је најобичнији јебени споменик са нашим грбом у средини. Стварно ми није јасно којем је генију пало на памет да се тако нешто уради :zbunjen
Threads: 18
Na salu stoje godine najnormalnije....kada svako pogleda videce da je to 45+05...i mentol bi shvatio o cemu se radi...a vi odmah na....gluposti.
Sto se tice proslave samo vi dodjite u sto vecem broju...nista se ne brinite za proslavu.
Ne,ne to za sal to je stvar mog ukusa,jebi ga,svideo mi se sal bruka,uglavnom zbog pobednika,a i tanjih pruga,ali ne zelim da 2007 nosim sal sa 45-05,kupicu neki sledeci bez godina,mozda i ovaj DS ako uskoro ne izadje novi.
O.K....mada taj sal i neces imati da kupis sledece godine,jer je on radjen za ovu jubilarnu.Ako se bude prodavao ici ce sigurno bez tih cifara.