03-04-2005, 06:36 PM
...ljubav si mi jedina...Srecan ti rodjendan Zvezdo da jos minimum dopises jednu nulu pored tih 60 godina i da svaki sledeci rodjendan docekas slavnije i radosnije.
;pivo
;pivo
60 godina SD Crvena Zvezda
|
03-04-2005, 06:36 PM
...ljubav si mi jedina...Srecan ti rodjendan Zvezdo da jos minimum dopises jednu nulu pored tih 60 godina i da svaki sledeci rodjendan docekas slavnije i radosnije.
;pivo
03-04-2005, 06:59 PM
NEKA VECERAS SVAKO ZNA....
LJUBAVI SRECAN TI RODJENDAN!!!!
03-04-2005, 07:53 PM
Zelim Zvezdi puno srece u pohodu na inostrane trofeje, a Zvezda ce se sama pobrinuti za domace!
![]()
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
03-04-2005, 08:58 PM
Da mi traješ mnogo, mnogo godina,
Zvezdo moja jedina! Da pokoriš svet, nek sve bude veselo, želi ti Zvezdo tvoj MIKELANĐELO! ![]()
03-05-2005, 11:10 AM
:ruke :ruke SREĆAN TI RODJENDAN NAJVEĆA LJUBAVI! :ruke :ruke
a nama se moze sve sto se pozeli,da polete ribe i zaplivaju ptice,jer za nas samo Zvezda je zivot,ZVEZDA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE...
03-05-2005, 10:01 PM
Neka me neko podseti-sta sam rekao da ce biti slag na torti?
Mozda pobeda nad grobarima kao poklon za rodjendan? namigivanje
03-07-2005, 04:41 PM
Quote:bjcz Wrote:[quote="Majka Mara"] Надам се да си био на текми.................ево и ја честитам рођус својој највећој љубави..................... ![]()
03-07-2005, 05:29 PM
4.marta jeste 60-o godisnjica postojanja SD Crvena Zvezda,u subotu jeste bio dan za generalnu proslavu,fudbala nije bilo,ali smo dosli u broju koji prilici takvom jubileju,kao sto smo bili jedinstveni na tribini i sa igracima koji su igrali srcem do pobede.
Ali ovo nije 60 dan nego godina pa prema tome cele ove godine moramo da dizemo euforiju pred svaku utakmicu i da nas iz kola u kolo bude sve vise,na tribini da bude bucnije,sa vise dima,barjaka. Samo tako moze do finala... 2005,godina jubileja,tradicije,pobeda...godina Zvezde i Delija!!! |
« Next Oldest | Next Newest »
|