I ja mislim da su gostovanja u lijepu njihovu od sada nadalje moguca, organizovano.
To je dokazao slucaj grobara, to jest stekao se jedan vazan uslov:
pustili su gostujuce navijace u zemlju i to bez karata.
Drugi uslov su karte, da se obezbede ranije. Kad smo vec kod karata u ovoj emisiji na Htv je receno da su bbb pusteni u Pionir bez karata

.
Naravno da je glupo ici tako kao sto su isli grobari ali oni nisu imali mnogo izbora.
Ima komentara na temu pandurske pratnje. Koliko je bilo inostranih gostovanja kad su ekipe iz Srbije imale pratnju murije i takodje nisu videle g od grada, nego pravac stadion ili zadrzavanje na nekom mestu? Mislim da nema potrebe da nabrajamo.
Meni licno bi bilo stvarno drago kad bi im mogli ocitati lekciju u navijanju na njihovom terenu. ;pljuga .
Sto se tice navijanja bas me zanima kako bi mogli grupi od 200-300 ljudi da zabrane da navijaju :finger .
To sto je bilo slucaj sa jf, mislim da je bilo zbog toga sto su ih iznenadili a i panduri verovatno nisu bili spremni da ih zastite ukoliko bi doslo do nekog ozbiljnog sranja pa su im rekli da cute , da ne bi doslo do provokacija.
Kizo a sto se tice ekipa iz evrope i sveta, nije da je neizvodljivo ali ono video si kakav docek su napravili Grobarima, tako da... namigivanje