Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gostovanja po HR?
најбоље десант да извршимо, к'о немци на дрвар!
Quote:Vucko, pominjem i ove ostale. Zasto? Zato sto kad mi krecemo iz Srbije onda ce normalno da prate voz iz Srbije.
A zamisli da se iz Beograda krene u tri velike grupe. Od toga 200 ljudi da krene vozom, 200 avionom a 200 mini busevima! Sa ljudima iz unutrasnjosti, iz Beograda realno moze da krene 600 ljudi. Samo u tom slucaju bi nam trebalo bi pre odlaska prouciti mapu grada, kako bi smo se lakse nasli jer bismo krenuli u razlicito vreme i sa razlicitih strana. Big Grin
Државна безбедност брани државу од народа,
Државна безбедност да не сруши се држава!

http://www.youtube.com/user/IstinaZaUrosa
Kakve sve gluposti moze covek da procita na ovom topicu to je strasno...
Quote:jebate, ovde me nervira to sto vi pisete ako mi odemo u hrvatsku da cemo da radimo sve sto rade i grobari (sedenje, video bim) pa jeste li vi normalni. kako neko uopste moze da nas izjednacava sa grobarima. radovci koji su mnogo ludji od grobara bi izazvali i 3 svetski rat da im neko kaze da nemogu da navijaju. a mi smo tu poseban slucaj.

Ovo je verovatno na moj post odgovor,ali zaista da li mislite da ce ustaski kerovi da nas puste u dvoranu ili stadion sa obilezijama :zbunjen :nene i sta tamo ce da nas puste da navijamo :zbunjen :nene sve se bojim da bi nas pre napali oni nego "seljacke grupe" i zato sam Ja protiv toga da se ide tamo samo u tom slucaju a sve ostalo dolazi u obzir
img]http://img116.imageshack.us/img116/6872/srbija3fs.jpg[/img]
Quote:Kakve sve gluposti moze covek da procita na ovom topicu to je strasno...

Big Grin

Stvarno zabrinjavajuce...
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
еее а кад би могли да се телепортујемо... :rofl

страшно шта све људи трипују... :zbunjen

;pljuga дроге су живот остало су ситнице...
..нисам био свестан, ваше величанствене подршке, оданости и неизмерне љубави према клубу.били сте мотив више екипи, на Маракани или на било којем другом стадиону, без обзира на његову удаљеност...
Kizo ti očigledno misliš da ako si letovao u Splitu lagano možeš odraditi i Split kao gostovanje.
Najprostije objasniti ljudima kao tebi je reći pravu istinu a to je da ja ne mrzim Hrvate koliko oni mrze mene. Većina ljudi odavde nije ni osetila rat možda male posledice dok je većina njih osetila. Nemojte pogrešno da shvatate ovo ali ja volim Srbiju koliko volim ali nikada neću moći da mrzim Hrvate ili Bosance, kao Srbi koji su nekada živeli na prostoru bivših nam republika ili kao Hrvati nas. Takav je slučaj kod većine nas pa možemo mi izigravati neke četnike koliko hoćemo ali da ispoljavamo neki veći šovinizam mi ne umemo i nismo tako ni učeni. Ja lično nikad ne bih krenuo na bbb ili torcidu kao na hrvate već isključivo kao na protivničku grupu, a pogledaj razmišljanja tih istih bbb i torcide za koje mi kao navijačke grupe ne postojimo već samo kao Srbi. Većina nas ovako i razmišlja ali sebi ne sme priznati a kamoli drugima.
žabe nas hapsite, pamet nije prelazna!
Ja jesam letovao u Splitu, nije to tajna, ali ne mislim da se to moze lako odraditi. Split je jako zajebano gostovanje po meni s obzirom koja struktura ljudi zivi tamo, jos da ne racunamo okolna ostrva, kao i Zadar i Sibenik. Ali Zagreb nikako nemoze biti isto sto i Split. To vazi i za Osijek.
ех, мислим да је Вучко погодио суштину...

питомији смо доста од њих, и то је наравно наш проблем а не њихов....наравно то не значи да би у сукобу двеју навијачких група та њихова мржња њима донела победу...

пОзДрАв!!!
Veruj mi Vucko da cak i Srbi koji su proterani odozdo ne mrze i ne znaju da mrze kao sto ustase mrze nas... S obzirom da mi je majka i cela rodbina sa njene strane iz Knina znam o cemu pricam... Jednostavno to nosimo u genima... Nismo takvi i tacka... A i da oni imaju komplekse i to nije nista novo... Slucajno sam pre godinu i po bio poslom u zagrebu...Ljudi vi ne verujete i ne mozete da zamislite koji su to kompleksi... To cak u odredjenim momentima poprima oblike vrlo ozbilje bolesti!!!

A sto se tice gostovanja.. Mozda... Nekada... Mislim da znaju oni ko su navijaci Zvezde i imaju negativna iskustva sa nama tako da bi se verovatno jos bolje organizovali i pitanje da li bi nas pustili da dodjemo... Izmislili bi nesto verovatno... I realno koliko nas redovnih je spremno da kaze da bi sto posto krenuli tamo...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Forum Jump:

Users browsing this thread: