Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Мунзе-Звезда
Надам се да нисам отворио прерано тему............али хтео бих да чујем очекивања пред текму која се игра у суботу од 14.00...........уз победу на терену што се подразумева очекујем пре свега и навијачку победу као и да нас буде као и у прва два кола првенства ако не и више.

Ево и ја да поручим СВИ У ЗЕМУН...........................
[Image: 38968606tp6.png]
Ma nishta... Ochekujem da ih sa lakocom pobedimo kao shto smo i do sada pobedjivali na njihobom terenu. Navijachku pobedu ne dovodim u pitanje, to se podrazumeva.
Иначе карта за север је 300 дин.!
Quote:Иначе карта за север је 300 дин.!

Za plakanje...

Svi na istok, tamo je 250 din
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Imam neki cudan osecaj da ce biti do jaja. :jebanje :jebanje
Kako tacno izgleda, imati takav osecaj? Big Grin

300 kinti?
Bice suske, nece moci da se nabroje! :lol:
Државна безбедност брани државу од народа,
Државна безбедност да не сруши се држава!

http://www.youtube.com/user/IstinaZaUrosa
E popizdeo sam kad sam saznao za cenu karata... I jos nesto sever je skuplji i od istoka i od zapada!!!Mislim da to jos nije zabelezeno u istoriji fudbala... Pa sta oni misle da smo mi ovce???!! Jebes mi sve kad je ovo definitivno zemlja bolida... E dva lopova iz bivseg rezima koji su do sada trebali ne da budu u zatvoru nego streljani (zika mustikla i bogoljub prevarant) nas deru kao majmune sa cenama karata... Sadsam i definitivno ubedjen koliko je 5.oktobar jedna totalno nedovrsena prica!!!

Nalupetah se ja zbog jebenih 300 kinti a zbog Zvezde sam ih potrosio 10 000 puta po 300 ali u momentu mi puko zivac i eto... Vec sada znam klince koji danima pricaju o zemunu da jednostavno nece imati kesha za tekmu... Kriza je jebiga,nema se... Lako je meni kad radim i eventualno mogu jos nekome da se nadjem za kintu ali... U svakom slucaju dobro je sto se saznalo par dana pred utakmicu da se ljudi spreme...

U svakom slucaju ne sumnjam da ce nas biti dosta u zemunu i ocekujem dobro navijacko izdanje a i momci na terenu bi mogli da daju jedno bar 063 komada...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Klinci imaju 2-3 dana da skupe 300 dinara...mislim da to ne sme cak ni njima da bude izgovor.Svi na zemun da ih izmedju ostalog i isprozivamo za ovaj bezobrazluk.
Quote:
radomir Wrote:Иначе карта за север је 300 дин.!

Za plakanje...

Svi na istok, tamo je 250 din

Nemoj koga da navuces na istok jedino ako hocemo fight sa TB :boks (tamo su oni smesteni)
img]http://img116.imageshack.us/img116/6872/srbija3fs.jpg[/img]
Munze nas pomuze...

Odoše bodovi, 0:0 u Gornjoj Varoši, možemo se slikati za titulu. U tri pi*ke materine... Strah me da se ponavlja 2002.

Zbogom, titulo ... :bes :bes :bes
[Image: 35c0qqq.gif]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)