Threads: 18
Dobro, po meni je navijanje bilo sasvim OK u prvom poluvremenu kad je legenda na kratko uzeo megafon i bukvalno zamolio sve Delije da pevaju. Podrzavam i ono "Pooozeerii, pozeeeriii..." jer je to jedan od nachina da se odredjeni ljudi zapitaju "da li sam ja pozer ili ne? da li meni ovo pevaju?".
U svakom sluchaju, navijanje je bilo neuporedivo bolje nego shto je bilo na Karaburmi proshlu sredu. Mada ja sam stajao pored bubnjeva pa naravno od buke nisam mogao da odredim kako se pevalo gore ali chinilo mi se da je bilo solidno, pogotovo zadnjih 20 min.
Threads: 0
PA jedva pobeda na kraju zeta zamalo da pstigne gol ,imali smo sreece

ali ipak ako ovako odigramo protiv groblja nece biti dobar rezultat
Navijanje onako srednje kako kad cas dobro cas lose dobar koreo al su svetlucave zastavice za kurac malo sam je vrteo i pocepala se svideo mi se veliki barjak bbrs.
........................................................................................................
Threads: 6
По мени солидно текма што се тиче навијања,на моменте добро........корео немогу рећи стандардан са барјацима и заставама на 2 мотке али и то може да прође с обзиром с ким смо играли,искрено данас ми је било боље него на Војводини баш зато што нас је било мање али с мање блејача у копу(нерачунам пезосе са стране)..............али све у свему ОК одрађена текма........и ја бих похвалио Нишлије стварно су наша најбоља екипа из унутрашњости..............
И шта да се каже следеће коло сви у Кизин крај на ону рупчагу од стадиона.....даће Бог и да сви станемо на ту грађевину.....игру нећу да коментаришем јер је све речено скандирањем које су сви чули.....
Утерам ти и воз и железницу кад се онако вуку и касне...........
Threads: 1
Hm onako solidno navijanje...........Dosta dobra koreografija
da nislijama svaka cast za one baklje!Meni je bilo smesno kad su neki ikovi poceli da vrte zastavice pre odobrnja a vodje se odzdo deru spushtaj a ovi gore ih strucno ne *ebu haah ma ok je al mnogo mnogo losa igra nase zvezde moze zvezda mnoogo bolje!!!!!!!!!!!!!
do sledece tekme poz od extreme-jagodina
Threads: 2
O kakvom dobrom navijanju se ovde priča. Od sve mase koja je bila, navija svaki deseti čovek, a to je ukupno dvesta grla. Ponekad u sebi pomislim da sam ja jedna velika budala kada se sa svojih 28 godina derem kao lud, a klinci oko mene stoje skrštenih ruku, gledaju utakmicu ili međusobno razgovaraju kao da se godinama nisu videli.
žabe nas hapsite, pamet nije prelazna!
Threads: 7
Quote:O kakvom dobrom navijanju se ovde priča. Od sve mase koja je bila, navija svaki deseti čovek, a to je ukupno dvesta grla. Ponekad u sebi pomislim da sam ja jedna velika budala kada se sa svojih 28 godina derem kao lud, a klinci oko mene stoje skrštenih ruku, gledaju utakmicu ili međusobno razgovaraju kao da se godinama nisu videli.
:ruke ,upravo to...
S
Threads: 6
Quote:O kakvom dobrom navijanju se ovde priča. Od sve mase koja je bila, navija svaki deseti čovek, a to je ukupno dvesta grla. Ponekad u sebi pomislim da sam ja jedna velika budala kada se sa svojih 28 godina derem kao lud, a klinci oko mene stoje skrštenih ruku, gledaju utakmicu ili međusobno razgovaraju kao da se godinama nisu videli.
Ја сам брате напоменуо да је навијање било СОЛИДНО тј. просечно на моменте мало боље, е сад солидно је по мени ако је средње тј. ни до јаја ни уби боже ако ме конташ али ипак мени је било боље него против Воше.....јебем ли га бар ја тако мислим а то се слажем и напоменуо сам да је било блејача али не ко против Воше......
Threads: 17
Навијање жалосно! Па било нас је минимум 1500! То треба да грми! А са стране још око 200-300 блејача се сунча, чапри, разменују утиске....
Све остало као и обично екселент! Барјаци на две мотке, два велика, 10 малих, димови, кље, и корео од сребрних заставица ;pljuga
Идемо даље, следеће недеље лион....
П.с. извините што сам погрешио око почетка текме!
Threads: 17
ГДЕ СУ СЛИКЕ? :zbunjen :batine
Threads: 15
Ma kakvo solidno,prosecno,ok navijanje-ni jedno od toga,navijanje je ocajno.
Ovako se ponasaju pozeri ali pravi POZERI,dodju na spremljenu koreografiju,sve se podigne popali,i onda kad treba u nasem stilu da se navija(u TRANSU),svi kuliraju i uzivaju u lepom vremenu.
Ovo ne sme da se ponovi.
Imam utisak da ljudi iz subote u subotu sve vise dodju da bi ''odradili'' navijanje(na silu),a ne zato sto to vole i zato sto smo u tome najbolji.
Treba nam nesto osvezavajuce na tribini,nesto sto ce da izazove novu grmljavinu i nevreme sa severa.
To mora da GRMI!!!!