Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zvezda-Zadar
Quote:Jeli momci... otkud vi na basketu ? Big Grin

И ја се питам шта ми јуче би да одем.............на крају понављам после свега ај победили смо,бар сам због отишао да се каже, али оно на трибинам било непоновило се,стварно ме мало било срамота кад се онај девојчурак од килу и по попео на шипку,комично стварно :zbunjen :zbunjen :zbunjen ............тешко ћу ја скоро на баскет искрено Кизо..........а кад размислим како сам се издрко боли ме вугла.............
[Image: 38968606tp6.png]
Quote:Ja sam za to da se podrzi KK. Ako je vec zvanichni stav da se ne podrzava onda nikako klinci ne bi trebalo da se penju na shipku. Protiv Splita ili tako nekog ustashkog kluba, ochekivao sam da ce biti dobro navijanje kad ja doshao i video neka ruzna deca se popela na shipku. I to su bili maksimum 8. razred, mooozda prva godina ali su svi bili toliko ruzni i glupi da je MENE! bilo sramota kad sam ih gledao. I josh su sve vreme ko majmuni skakali po shipci i forsirali "Pune tribine" a ispred njih stoji 40 klinaca i peva. Mislim jeste to sve komichno i mozda nekom simpatichno ali mislim da nam takve stvari ne trebaju. U redu je, ko hoce moze da peva ali da mi se zene i deca penju na shipku i neshto se gube...

mnogo me iritiras ovim narcisoidnim pisanjem ja pa ja ...hoces da ti neko plati sto si se nervirao,ili sta?
sto ti kao stariji,iskusni navijac nisi uzeo stvari u svoje ruke!?

Quote:I tako... Razvezli smo dobru pricu

da,da svasta se moglo cuti Big Grin
nisam siguran da si i ti bio akter ali.... bruka!
:lol:
poz'
Quote:Jeli momci... otkud vi na basketu ? Big Grin

Pa ja eto prosetao malo,a vi kako te,kako ste Big Grin ,a na basketu ima zenske ima sve Big Grin .
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org
Quote:ja se vracam ali na nasu ligu

Брате, "повратак отписаних"! :lol:
Мене није било чак ни на дербију због ЈЛ али за домаћу се такође враћам.
[Image: pobednik.jpg]
Quote:
Quote:Ja sam za to da se podrzi KK. Ako je vec zvanichni stav da se ne podrzava onda nikako klinci ne bi trebalo da se penju na shipku. Protiv Splita ili tako nekog ustashkog kluba, ochekivao sam da ce biti dobro navijanje kad ja doshao i video neka ruzna deca se popela na shipku. I to su bili maksimum 8. razred, mooozda prva godina ali su svi bili toliko ruzni i glupi da je MENE! bilo sramota kad sam ih gledao. I josh su sve vreme ko majmuni skakali po shipci i forsirali "Pune tribine" a ispred njih stoji 40 klinaca i peva. Mislim jeste to sve komichno i mozda nekom simpatichno ali mislim da nam takve stvari ne trebaju. U redu je, ko hoce moze da peva ali da mi se zene i deca penju na shipku i neshto se gube...

mnogo me iritiras ovim narcisoidnim pisanjem ja pa ja ...hoces da ti neko plati sto si se nervirao,ili sta?
sto ti kao stariji,iskusni navijac nisi uzeo stvari u svoje ruke!?

Vidim nashao si se u ovom mom "ruzna deca", pa te je jako zabolelo. 'Oladi malo. Ja samo iznosim svoje vidjenje u vezi svega ovoga, a to shto tebe nervira kako ja pishem me iskreno zabole paja.
Quote:Vidim nashao si se u ovom mom "ruzna deca", pa te je jako zabolelo. 'Oladi malo. Ja samo iznosim svoje vidjenje u vezi svega ovoga, a to shto tebe nervira kako ja pishem me iskreno zabole paja.

Lepi,nemoj bas toliko da te boli...naskodice ti!!!Svi znaju "koliko" si ti upucen,ali ne moramo ni mi sve da znamo!
Mladenovcana je bilo preko 50 dosli su organizovano busom, prosek godina oko 20...
Mada treba doci i na finale jadranske,ako budemo igrali,zapaliti zastavu lige(trebalo bi da postoji),i celu tekmu pesmom pljuvati ligu.
SUPER LIGA OLE!!!
ZVANIČNO SAOPŠTENJE ,,DELIJE MLADENOVAC"

MIslim da smo dovoljno ispljuvani i da bi bio red da se i mi sad oglasimo i završimo sa verzijom rekla-kazala što se tiče meča zvezda - zadar.

1. Karte za koje su ispljuvane delije iz Mladenovca nikako nisu tapkane već za one koji su raspolozeni da pljuju, koliko da znaju, da su PODELJENE ispred blagajne. Inače, karte su od raznih likova i nama bile nuđene još od novog groblja, koliko da znate da je tapkaroša bilo, ali oni nikoko nisu bili mladenovčani!!! A što se tiče ljudi koji nas prozivaju za preprodavanje mogu se slobodno javiti i reći kome je neko od delija iz Mladnovca prodao kartu. I još jedna bitna informacija: Da smo za cilj imali preprodavanje karata, ne bi ih nudili jednom od vodja BBRS koji će se prepoznati ako ovo bude čitao, već bi se raštrkali po svim stranama i utpoli ih. I iskreno me interesuje ko je od prisutnih na utakmici video da je 20 karata unešeno ,,nepocepanih" jer ako je već bio na utakmici mogao je da primeti da karte nisu cepane već skenirane!
KARTE SU DOBIJENE OD UPRAVE K.K. NA TRIBINI KOJU SU ISTI ODRŽALI U MLADENOVCU PAR DANA RANIJE!!!

2. Što se tiče navijanja - ako su već neki konstatovali da je došlo 20ak, 30, 50 ljudi iz Mladenovca, da li su samo oni činili kop ili ih je bilo malo više? Meni se čini da je pevalo bar 100 ljudi pa bi iole pametni mogli da zaključe da u kopu nisu bili samo mladenovčani! Na šipci su bili momci iz ultrasa i, jedan mladenovčacin što jeste tačno. Drugo, svi su videli te Mladenovčane dok su tapkali karte. Da li su medju njima videli i tu toliko pominjanu devojku? NISU naravno jer ona nije došla sa nama, i tu devojku sigurno nismo mi jurili po hali ne bi li je postavili na šipku! Navijanje nije bilo na nivou jednog kluba kakav je Crvena Zvezda i sa tim se slažemo. A što se tiče klinaca... ljudi mi nismo iz prestonice ali dovoljno dugo mladenovčani podržavaju Zvezdu, i idu na utakmice i znaju šta se sme a šta ne. Najveća naša greška je izgleda što smo, nehotice, ispoštovali ljude iz KK kao što su oni ispoštovali nas!

Da ne dužimo dalje. Kao nova grupa zelimo da se izvinimo svim delijama zbog kršenja ovosezonskog dogovora što se tiče KK, i da najavimo da mi samo želimo da postanemo deo našeg i vašeg SEVERA i učestvujemo u osvajanju titula i drugih navijačkih aktivnosti.

Srdačan pozrdav svim Delijama, posebno onima koji naš prvi organizovan dolazak na utakmicu nisu baš razumeli!
DELIJE MLADENOVAC

" Na šipci su bili momci iz ultrasa i, jedan mladenovčacin što jeste tačno."

Dali si ti svestan sta si napisao!

Forum Jump:

Users browsing this thread: